Kniber det med Wi-Fi rækkevidden?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Proshop.dk, Computersalg.dk

Hvis det kniber med at få Wi-Fi rundt i hele huset. Så har du nok nogle enheder, det efterspørger bedre dækning. Det kan være noget skrammel du har fået fra din internetudbyder eller placeringen der er forkert. Din bredbånds eller fiberrouter er typisk monteret, hvor telefonen gik ind, det er typisk i den ende af huset, der er nærmest vejen. Det er ikke altid den optimale placering i dag. Wi-Fi routere bør placeres centralt i huset, ikke i et hjørne af huset. Det kan dog være dyrt at flytte f.eks. en fiberinstallation, derfor kan det være nødvendigt med en kraftigere wi-fi router.

Hvad hvis det er mit problem?

 Der er hjælp at hente og det kan der være behov for, specielt når man bor i et vinkelhus. Der skal opsættes en Wifi Forstærker. Det kan være en ekstra router eller det kan være en såkaldt Wifi-rækkeviddeforlænger eller Wifi range extender. eller på dansk, en: Trådløs Netværksforstærker. Det er slet ikke så svært og teknisk som det lyder!

Derfor er der salg i Wi-Fi forlængere og routere, efterhånden som nye versioner kommer. Men skal der rigtig smæk på internettet i huset. Så skal man kigge efter en Next-Gen Tri-Band router, som f.eks. TP-Link Archer AX11000.

Router med god rækkevidde

Med TP-Link Archer AX11000 så går du ikke ned på udstyr. Har testet den ved flere lejligheder hvor den kunne række fra hus til anneks på den ene side og til havebord på den anden side af huset. Den er også testet i et 3 etagers hus, hvor der var dækning alle steder i huset, samt langt ud i haven.

Alle routere her under, er for huse med 3 eller flere værelser. De har det tilfælles at de alle har en hastighed på over 3000 Mbps. TP-Link Archer AX11000 er udstyret med højere hastigheder end de fleste og bevæbnet med Wi-Fi 6, der tilbyder hastigheder helt op til 10.756 Mbps samt udvidet rækkevidde.

Hvis du er træt af at skulle flytte rundt på din arbejdsdag, på grund af dårligt WiFi? Så er en ny og trådløs router løsningen for dig! Med deres avancerede teknologi og kraftfulde signal, kan du nu arbejde hvor som helst i dit hjem uden at skulle bekymre dig om afbrydelser eller langsomt internet!

TP-Link Archer har et godt ry for hastighed og stabilitet. Og med en enkel setup-proces, når den er tilsluttet, kan du være online på få minutter.

Så hvorfor vente? Bestil en TP-Link Archer router i dag og oplev den ultimative frihed i at arbejde hvor som helst i dit hjem. Klik nu på knappen “Læs mere” og få din router leveret direkte til døren!

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

 Hvilken router skal man så vælge?

 Det afhænger af behov. Skal man have en driftssikker netværksløsning, så f.eks. en NETGEAR Nighthawk et godt valg. Er det til boligen der hjemme, kan TP-Link løse opgaven, afhængigt at huset størrelse og opbygning.

 Der findes mange andre mærker på markedet, men læser man anmeldelser, vil man finde flere gode anmeldelser af TP-Link og de lever da til fulde også op til forventningerne. TP-Link har drevet netværket her, de sidste 5 år.

Lidt data om de forskellige routere:

TP-Link TL-WA850RE

Prisbillig effektiv forlænger til trådløst Wifi Sættes i stikkontakten og konfigureres nemt. Den yder en ganske fin dækning, på trods af den budgetvenlige pris. En af fordelene ved denne, er at den husker din opsætning. Du kan derfor forsøge dig frem mellem forskellige stikkontakter.
Op til 300 Mbit forbindelse.

TP-Link Deco AC1200

Trådløs router bestående af 3 enheder. En tilsluttes modem og konfigureres nemt. De to andre opretter selv forbindelse efterfølgende. De to kan nu sættes på andre placeringer og forstærke signalet. Deco fås i flere versioner.

TP-Link Archer AX6000

Dual-Band Wi-Fi op til 5.952 Mbps. 1,8 GHz Quad-Core CPU

TP-Link Archer AX6600 (AX90)

Tri-Band Wi-Fi op til 4.804 Mbps, 1.5 GHz Quad-Core CPU

TP-Link Archer C5400X (AC5400)

Tri-Band Gaming Router, op til 5.334 Mbps, 1.8 GHz Quad-Core CPU

TP-Link Archer AX11000

Tri-Band Gaming Router, op til 10.756 Mbps, 1.8 GHz Quad-Core CPU