Lydbøger på farten

Indeholder reklame via affiliate links for:

Bog & Ide, Mofibo Saxo, Podimo, Nextory, 10-4.dk,

Har du overvejet muligheden for at lytte til Lydbøger?

Du kender det sikkert godt, du sidder dagligt i toget, bussen, bilen på vej til arbejde, uddannelse eller noget tredje. Transport er som regel spildtid, hvorfor ikke bruge tiden fornuftigt? Når du sidder der hjemme er der en masse gøremål der skal klares, så det kan hurtigt knibe med tiden til at læse en bog. Løsningen er her, få dine bøger læst op!

Nu kan du høre dine bøger mens du kører, mens du går, mens du løber og mens du vasker op, alt det kræver er at du har en computer eller smartphone i nærheden. Der er f.eks. Bog & Idé App, SAXO Premium, Mofibo, Podimo, Nextory.dk og Bookmate.

Vælg mellem et væld af titler. Du kan enten søge efter en bogtitel eller vælge ud fra en kategori, og så er det bare at gå i gang. Skal det være Fiktion, Krimier, Skønlitteratur, Historie, Romaner? Valget er dit. Når du først har købt så kan du høre alt det du vil til ørerne falder af, som man siger!

– Spionchefen – Lars Findsen
– Jeg er her jo – Zandra Alex Berthelsen
– Mickeys uhyggelige halloween – Disney
– Troldepus og musene – Dines Skafte Jespersen
– Elins død – Sara Blædel

…og mange flere lydbøger.

Hvis du allerede nu kender et par bogtitler der skal læses/høres i julen, så kan du slå to fluer med et smæk og høre din bog, mens du rydder op, laver mad eller hvad du nu vil foretage dig samtidig. Når du bliver afbrudt så kan du jo bare sætte bogen på pause og lytte videre når du har tid. Tjek. Bog & Idé App, SAXO Premium, Mofibo, Podimo eller Bookmate.

Podcast

Måske er du mere til en emne bestemt podcast? Der findes utallige podcasts om emner lige fra kriminalstof, nyheder, aktier, markedsføring, parforhold, far podcast m.v. Hvis du har f.eks. iPhone, kan du lytte via iTunes mens hvis du har en Android mobil, så kan du kigge efter f.eks. AntennaPod.

Saxo.com er bare et fantastisk sted til en travl hverdag, med transport tid. Et bogligt indput i din egen hverdag. Man skal nemlig også huske sig selv. Se udvalget af Lydbøger hos Saxo.com her. På trods af det udenlandsk klingende navn, så er siden faktisk dansk, det betyder at du kan finde utroligt mange titler både på dansk, men også på andre sprog. Foruden netbutikken er Saxo også en fysisk butik i København.

Lydbog med headset

Du kender det sikkert! Musik til arbejdet gør bare dagen lidt nemmere. Med lidt baggrunds støj, så opnår man aldrig den der dræbende stilhed. Med musik til arbejdet, så kan man nynne med på diverse sange og samtidig måske blive opdateret, med dagens nyheder.

Man kan selvfølgelig høre musik via sin telefon, men sviner arbejdet, så bliver din mobil snavset. Du har måske en cd-samling, der også kunne være relevant, men igen, cd'er og byggestøv er nok ikke den bedste kombination. Så er vi tilbage ved radionen. Vi kan kun komme i tange om 1 radio der både kan oplade din skruemaskine, er vejrbestandig og kan spille musik samtidig! Du skal da have en arbejdsradio fra Dewalt. Dewalt er det gule professionelle værktøj du ser i ethvert byggemarked.

Dewalt radioen er et fast møbel, hver gang vi hænger ud hos en af vennerne! Radioen står for baggrunds musikken til både hverdag og fest. Dewalt Radioen er ikke nogen dyr investering og derfor et værktøj hvor alle kan være med! Den vejrbestandige radio gør at man ikke behøver være bange for lidt vand skader elektronikken, der skal mere til. Selvfølgelig skal den ind i læ, hvis der kommer en regnbyge forbi.

Dewalt Akku Radio er et lækkert stykke værktøj, som kan kan afspille DAB og FM radio. Den er udstyret med USB stik til f.eks. opladning af mobil (Hvis radion er tilsluttet strøm). Et godt værktøj når der skal musik i baggrunden.

Er det ikke nok funktioner? Kunne det ikke være lækkert at kunne oplade dine Dewalt batterier via radioen? Så skal du have nummeret større! Den har foruden oplader også 2 stk. netstik, så du ikke løber tør for strøm på arbejdspladsen. En vejrbestandig radio med indbygget oplader, (Både til mobilen og til din skruemaskine) er en dejlig ting at have! Radioen er fra Dewalt og en fast bestanddel af mange håndværker biler. Læs mere om Dewalt radio/oplader her.

Har du i øvrigt hørt om den gang Infernal og Magtens Korridorer lavede et nummer sammen i tv?