DR2: Backstage – Infernal vs Magtens Korridorer

Jeg havde for et stykke tid siden fornøjelsen af at få en af de eftertragtede billetter til de nye optagelser af Backstage på DR2.

Billetterne var egentlig totalt udsolgt, det var lidt øv. Men var så heldig at vinde en billet fra Infernals hjemmeside, hvor de havde en konkurence 🙂

Godt jeg vandt!

Fedt! Afsted til Koncerthuset i DR-Byen hvor optagelserne skulle finde sted. Trods den 1,5 time lange tur hjemmefra, var det en kanon aften hvor først Infernal og så Magtens Korridorer varmede op. Her efter startede opdagelserne, hvor de fik opgaven og slukke øve. Til slut i programmet præsenterede Infernal og Magtens Korridorer så fællesnummer. og som vært Camilla Jane Lee, beretter inden nummeret går i gang. Så har i aldrig hørt noget lignende! Kæft det var fedt live. Så til jer der ikke har set Backstage på DR2.

Her kommer: Infernal vs Magtens Korridorer – Steady As She Goes

De fleste ved nok at Infernal, bestående af sangerinde og sangskriver Lina Rafn og producer og sangskriver Paw Lagermann kan spille op til fest. Det har de nemlig gjort lige siden 1997. Magtens Korridorer startede i 1995 og består af bl.a. forsanger Johan Olsen og var allerede efter 2 år, landskendte. Begge bands har jeg oplevet flere gange, så det var fedt at høre dem samtidig, de gjorde det godt.

Infernal – ACDC på sækkepibe

Ja vi tager lige lidt mere med Infernal, for det her var endnu en fed oplevelse.

Infernal – ACDC på Sækkepibe, dette fra Langelandsfestival 2009, men de lavede samme show på Grøn Koncert 2009. Lyden kunne gode have været bedre.. men det giver da en lille oplevelse af hvor fedt det var at se det live 😀

Annonce:
Suncharter.dk