Sådan downloader du f.eks. Youtube Kids på ældre iPad

Ungerne skal underholdes engang imellem og her er en tablet eller måske endda en iPad velegnet, hvis man skal have et par minutters ro i huset i ulvetiden.

Tablets og i særdeleshed iPads er dog dyre på et stramt familie budget. Her kan der være mange penge at spare på at købe brugt fra f.eks. Refurb.eu. (Ej sponsoreret link) de holder til i Hornslet og importere brugt IT udstyr til renovering og videresalg.

Lad os sige du har en iPad mini (god størrelse til børn) som er opdateret til iOS 9.3.5 og som ikke vil opdateres længere! Årsagen skulle være at efterfølgende iOS versioner og iPads kører 64 bit, som de fleste computere i dag. Mens de ældre iPads kører 32 bit, som computeren gjorde førhen.

Sådan downloader du!

I det problem jeg lige har løst, var ønsket at få installeret Youtube Kids. Når man gik til App Store og søgte på Youtube Kids, stod der blot at den ikke var kompatibel med en iOS 9.3.5. Deres iPad var blevet nulstillet, i håb om at gøre den hurtigere, men det gav kompatibilitetsproblemer.

Tricket er så at du har en anden Apple enhed, der er logget ind på samme brugerid. Her skal Youtube Kids eller den anden app du ønsker at installere, være installeret.

Gå der efter ind i Købt (På nogle enheder, Brugerprofil i højre hjørne, købt, og så fanen Ikke på denne iPad) her finder du så f.eks. Youtube Kids og får dermed lov til at hente en kompatibel version.

Vupti, så er du kørende og der er glade børn igen!

Dette trick kan kun bruges på apps med ændre versioner, ikke på nye apps.

downloade ældre apps