Sådan gik jeg fra at tjene 800 kr om måneden til 2.400 kr på at skrive om mad og rejser på nettet

Indeholder reklame via affiliate links for:

Marketers.dk

Jeg er 29 år og har arbejdet med computer og hjemmesider og marketing siden folkeskolen. Gennem tiden har jeg haft flere hjemmeside projekter. Jeg har lavet hjemmesider for foreninger, hjemmesider for firmaer og hjemmesider for mig selv. Jeg har skrevet filmanmeldelser, madopskrifter, rejsebeskrivelser og produktanmeldelser. Men for snart 3 år siden, fandt jeg en motivation, som gav mod på mere marketing.

I gang med online marketing

I december 2012 blev jeg blev medlem af Marketers.dk – som er Danmarks bedste forum for online marketing-folk. Jeg havde i de foregående år, primært benyttet mig af Google Adsence og nogle få banner annoncer, med svingende resultat. Nu skulle den have en skalle! Jeg gik i krig med de mange webinars om alt fra SEO til online annoncering. Stille og roligt blev min viden forøget og jeg fik foretaget nogle ændringer på mine hjemmesider.

Marketers.dk giver resultater

Jeg fik fjernet de tilfældigt placerede banner annoncer og indsat nogle mere målrettede annoncer, som kunne relateres til sidernes indhold. Det gjorde at jeg fik flere klik og dermed forøgede den henvisningsprovision jeg kunne få ud af bannerklik. Uden de fif og den hjælp jeg fik fra Marketers, havde det set helt anderledes ud i dag. Jeg fik hævet min månedlige omsætning til 800 kr. efter at have været medlem et års tid.

Elite Marketer

Da vi når Juni 2014, har jeg med hjælp fra Marketers.dk, drevet det så vidt at jeg har status af Elite Marketer i forumet. Den status opnår man kun, hvis man 2 måneder i træk, omsætter for X antal kroner på det tilknyttede affiliate netværks konto. Ud over at du får status som Elite Marketer, når du når en bestemt omsætning (afhængigt af medlemskab) så får du også gratis medlemskab.

Hvordan er det så gået siden 2014?

Jeg har lige opgjort det hele og i skrivende stund, hen mod slutningen af 3 kvt. 2015, ligger omsætningen på det samme som hele 2014. Altså en fin fremgang og hele 3 måneder foran! Uden medlemskabet, tvivler jeg på, at det havde set sådan ud. Jeg er stadig medlem af Marketers og suger ny viden til mig hver dag. I dag ligger jeg på ca. 2.400 kr. om måneden i gennemsnit. En stigning på 300%.

Hvis du også vil blive bedre til online marketing, så kan du melde dig ind i forummet Marketers.dk her (det koster et månedligt beløb, men hvis du er god så bliver det gratis).

Tjene penge på nettet via marketing