Lys i mørket med Sensorlamper

Indeholder reklame via affiliate links for:

Batterystore.dk.

Hvordan får man lys med Sensorlamper i have skuret, uden at skulle trække strøm og involvere en elektriker?

Du skal da bare have en udendørs sensorlampe. Batteriet holder godt og de lyser kun, når der er bevægelse. Lampen leveres med kraftigt LED lys, så du skal ikke engang skifte pære på lampen. Sensoren virker rigtig godt og den tænder kun når det er mørkt. Dette er ikke bare salgs gas, vi har nemlig selv 2 af lamperne og flere på vej, da vi ikke har strøm i carport eller skur.

GP Safeguard 1 -Batteri lampe med sensor

Hvad koster sådan nogle Sensorlamper

Jamen Sensorlamper de findes i flere varianter og er nemme at sætte op. Så sammenlignet med en elektriker timepris, samt indkøb af udendørslampe, så er prisen lav. Så nu skal det blot afgøres om du ønsker et almindeligt udendørs lys, eller et kraftigt lys. De fås fra 60 til 260 lumen. Batteriets holdbarhed er 300-600 dage, afhængigt af hvor kraftig en lampe man ønsker. Det tager kun 5 minutter at montere lampen med de 2 medfølgende skruer. OBS: lampen lyser kun når der er bevægelse, på den måde sparer man på strømmen.

OBS Når temperaturen bliver lav udenfor, er det en rigtig god ide at bruge Lithium batterier, da de er meget bedre til kulde end alkaline batterier.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

GP Safeguard RF4.1H kr. 495,00,-
GP Safeguard RF4.1H

495,00,- pr. stk. (Spar: ,-)