Natlampe til børn

Kids-world.dk

Vores datter er begyndt at blive mørkeræd, det på trods af at vi har gennemsøgt huset for både trolde og dinosaurer og hvad der ellers kunne skræmme den lille. Vi har søgt med lys og lygte efter en smart og pæn natlampe, som kan give hende tryghed, selv når det bliver mørkt og ikke mindst holde farlige ting, under sengen væk. Fruen i huset er medlem af en gruppe på facebook, hvor mødre snakker om livet som børnefamilie, det gav et tip til et godt valg.

Natlampen som hedder Aloka, kan fås i flere forskellige udformninger, se bare udvalget her under. Vi har endnu ikke selv besluttet os for, hvilken model det skal være, men for at vi ikke glemmer navnet, så vil vi da lige dele tippet med jer, der søger det samme.

Vi syntes at den er smart, dels fordi den kan lyse i 12 forskellige farver (Fjernbetjening medfølger) Der er sleepmode, så lysset dæmpes og slukkes efter 40 minutter på batteri. Du kan også sætte den til almindelig strøm. Du kan få den til at skifte mellem alle farverne, det lukker dog automatisk efter 20 min, på batteri. Den kan også lyse skarpt, hvis der skal læses godnathistorie, men ikke mere skarpt, end elmåleren ikke går amok, for den er udstyret med en LED lampe og dermed energibesparende. Da det er en lampe til børn, bliver den heller ikke varm.