Natlampe til børn

Indeholder reklame via affiliate links for:

TrendyLiving.dk og Kids-world.dk

Vores datter er begyndt at blive mørkeræd. Det på trods af at vi har gennemsøgt huset, for både trolde, dinosaurer og hvad der ellers, kunne skræmme den lille. Vi har søgt med lys og lygte efter en smart og pæn natlampe. Den skal give hende tryghed, selv når det bliver mørkt og ikke mindst holde farlige ting, under sengen væk. Fruen i huset er medlem af en gruppe på facebook. Hvor mødre snakker om livet som børnefamilie, det gav et tip til et godt valg.

Natlamper til børn

Natlampen som hedder Aloka, kan fås i flere forskellige udformninger, se bare udvalget her under (Pt. udsolgt de fleste steder). Vi har endnu ikke selv besluttet os for, hvilken model det skal være. Men det er en oplagt kandidat så vi gemmer navnet. Så vil vi da lige dele tippet med jer, der søger det samme.

Vi syntes at denne natlampe er smart, dels fordi den kan lyse i 12 forskellige farver (Fjernbetjening medfølger). Der er sleepmode, så lysset dæmpes og slukkes efter 40 minutter på batteri. Du kan også sætte den til almindelig strøm. Du kan få den til at skifte mellem alle farverne, det lukker dog automatisk efter 20 min, på batteri. Den kan også lyse skarpt, hvis der skal læses godnathistorie, men ikke mere skarpt, end elmåleren ikke går amok. Den er udstyret med en LED lampe og dermed energibesparende. Da det er en lampe til børn, bliver den heller ikke varm. Der er også mange andre fine lamper, man kan vælge imellem.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Måne natlampe - Grå kr. 50,00,-
Måne natlampe - Grå

50,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Sky LED natlampe  -  hvid kr. 50,00,-
Sky LED natlampe - hvid

50,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Vi tog også lige et kig på hvad de havde på Pricerunner:

Hvilke priser kan Pricerunner byde ind med?

Annonce:
Mammashop.dk