Legetøj til børn

Toytoy.dk og Lekmer.dk

Der er så mange muligheder når de små poder skal have legetøj. Legetøj skal der jo til, børn skal kunne lege sig igennem barndommen, de kan tidsnok blive voksne og seriøse.

Hvor finder du dit legetøj?

Går du i BR, Toys “R” Us eller handler du på nettet? Ulempen ved den fysiske butik er det begrænsede udvalg. Her er der x antal kvadratmeter, som kun tillader at have et udvalgt af det mest solgte legetøj. Det problem må mange BR butikker slås med, mens Toys “R” Us typisk har flere kvadratmeter at arbejde på. Det betyder dog ikke at de har alt legetøj. Hvis du har kigget den lokale butik igennem, men ikke fundet lige den gave du søger, så er nettet en fantastisk mulighed.

© Will Thomas - Fotolia.com

Den fysiske butik

I den fysiske legetøjsbutik finder man typisk smilende personale, men til højtiderne er der kø ved kassen og ingen der har tid til at svare på spørgsmål om produkterne. Online er der aldrig kø ved kassen, produkterne har typisk en fin beskrivelse, der besvarer alle spørgsmål og du kan på gaverne sendt direkte til døren eller arbejdspladsen. Det vil ofte være meget nemmere at sidde og bestille varene når man har tid, frem for at styre rundt i centeret efter arbejde, når man skal hjem og lave mad.

Hvor kan man bestille legetøj online?

Men hvor kan man bestille henne? Både de kendte BR og Toys “R” Us har webshops. Vidste du i øvrigt at begge butikker er ejet af Top-Toy? Så om du handler det ene, eller det andet sted kan være underodnet. Der er dog alternativer til den kræsne forbruger, der vil prøve noget nyt. Et par eksempler kunne være Lykkeleg.dk, der både har kvalitetslegetøj og prisgaranti. Toytoy.dk, der har mange af de kendte legetøjs brands, som f.eks. Lego, Brio og Playmobil samt alt til børneværelset, lige fra legetøj, møbler, tæpper og til babyudstyr og tøj. Lekmer.dk, der er en svensk butik, men som også tilbyder alt det kendte Brio, Fisher-Price, Lego m.v. Lad dig ikke skæmme af fragtomkostningerne fra sverige. Det er ofte billigerene end at sende noget i Danmark.

Køber du kvalitet eller billigt legetøj?

Legetøj skal holde i mange år. Vi er for længst blevet voksne, men har alligevel lidt af det gamle legetøj liggende. Meget er gået i stykker med tiden, men noget holder stand og kan genbruges til vores børn. Det der holder er mærker som f.eks. tyske Siku, som er legetøjsbiler og landbrugsmaskiner. tyske Playmobil, som er plastik figurer i en verden fuld af temaer, lige fra cowboys, sørøvere, bondegårde og byen, der er gået mange timer med Playmobil. danske Lego, som lige som tidligere nævnte Playmobil er et holdbart produkt, men som også kan formes til alt lige fra biler, huse, fly og broer, kun fantasien sætter grænser, når det kommer til Lego. Der er naturligvis mange flere gode mærker, overstående 3 er blot dem vi husker som god kvalitet og holdbare materialer.