Legetøj til børn

Indeholder reklame via affiliate links for:

Babysam.dk, Legehjulet.dk, Eurotoys.dk, Renleg.dk og Coolshop.dk mfl.

Legetøj? Der er så mange muligheder når de små poder skal have legetøj. Legetøj skal der jo til, børn skal kunne lege sig igennem barndommen, de kan tidsnok blive voksne og seriøse.

Hvor finder du dit legetøj?

Går du i BR, KiDS Coolshop, Legekæden eller handler du på nettet? Ulempen ved den fysiske butik er det begrænsede udvalg. Her er der x antal kvadratmeter, som kun tillader at have et udvalgt af det mest solgte legetøj. Det problem må mange butikker slås med, mens BR typisk har flere kvadratmeter at arbejde på. Det betyder dog ikke at de har alt legetøj. Hvis du har kigget den lokale butik igennem, men ikke fundet lige den gave du søger, så er nettet en fantastisk mulighed.

Legetøj

Den fysiske butik

I den fysiske legetøjsbutik finder man typisk smilende personale, men til højtiderne er der kø ved kassen og ingen der har tid til at svare på spørgsmål om produkterne. Online er der aldrig kø ved kassen, produkterne har typisk en fin beskrivelse, der besvarer alle spørgsmål og du kan på gaverne sendt direkte til døren eller arbejdspladsen. Det vil ofte være meget nemmere at sidde og bestille varene når man har tid, frem for at styre rundt i centeret efter arbejde, når man skal hjem og lave mad.

Hvor kan man bestille legetøj online?

Men hvor kan man bestille henne? Både de kendte BR og KiDS Coolshop har webshops. Der er dog alternativer til den kræsne forbruger, der vil prøve noget nyt. Et par eksempler kunne være Renleg.dk, der både har kvalitetslegetøj, børnetøj og legetøj inddelt efter alder. Hos Eurotoys.dk og Babysam.dk finder du både møbler, bamser, børnecykler, gåbiler, legetøj spil m.v. Hos Jollyroom.dk finder man ofte nogle gode tilbud. Det samme gør sig gældende hos Legehjulet.dk.

Hos Legetøjseksperten.dk. finder du kalendergaver, trampoliner, legekøkken, pool sæt, fjernstyret legetøj, lego og doktorsæt til den lille læge m.v. Coolshop.dk, der har mange af de kendte legetøjs brands, som f.eks. Lego, Brio og Playmobil samt alt til børneværelset, lige fra legetøj, møbler, tæpper og til babyudstyr og tøj.

Er gaven til et fødselsdag? Har du overvejet et fødselsdagstog til kagen?

Køber du kvalitet eller billigt legetøj?

Legetøj skal holde i mange år. Vi er for længst blevet voksne, men har alligevel lidt af det gamle legetøj liggende. Meget er gået i stykker med tiden, men noget holder stand og kan genbruges til vores børn. Det der holder er mærker som f.eks. tyske Siku, som er legetøjsbiler og landbrugsmaskiner. tyske Playmobil, som er plastik figurer i en verden fuld af temaer, lige fra cowboys, sørøvere, bondegårde og byen, der er gået mange timer med Playmobil. danske Lego, som lige som tidligere nævnte Playmobil er et holdbart produkt, men som også kan formes til alt lige fra biler, huse, fly og broer, kun fantasien sætter grænser, når det kommer til Lego. Der er naturligvis mange flere gode mærker, overstående 3 er blot dem vi husker som god kvalitet og holdbare materialer.

Annonce:
Eurotoys

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?