Tid til at rense dine Linjedræn?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Davidsenshop.dk og Wattoo.dk.

Ja det burde være gjort for et par måneder siden, men tiden går stærkt! Et tilstoppet dræn er ikke meget værd, meget vand skal der i hvert fald til, før der er passage. Indgrebet er ret simpelt og tager ikke mange minutter. I min indkørsel er der monteret et ACO Drain og langs min indkørsel er der hæk som lige pt. taber bladene. Det fylder godt op i sådan et dræn, så der er ikke andet at gøre end at få fingrene ned i gitteret og hive op.

De kan godt sidde lidt i spænd så det hjalp af hive til! Når først risten ligger ved siden af, er det nemt lige at kære en hånd igennem renden og smide bladene op i en spand. Når renden er renset for blade ligger der typisk lidt sand og jord som ikke er så nemt at få op. Tag det værste med op i spanden og til slut kan du så spule renden med vandslangen eller med en spand vand. Resultater med en spand vand er som følger.

Vupti så er dit linjedræn klar til vinteren. Et Linjedræn skal jo være rent, for at det kan lede vandet væk fra din indkørsel eller flise areal.

ACO Linjedræn

Linjedræn holder ikke evigt

På et tidspunkt kan du få behov for at et nyt linjedræn. Det holder mange år, men ikke evigt. Måske har du ikke et linjedræn i dag og går derfor rundt i vandpytterne. Få lavet fald på fliserne og installeret et linjedræn.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Annonce:
Kom i gang med investering
det er nemt med Nordnet One.
Nordnet One - En komplet løsning med lave omkostninger