Tid til at rense dine Linjedræn?

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

Davidsenshop.dk og Wattoo.dk.

Ja det burde være gjort for et par måneder siden, men tiden går stærkt! Et tilstoppet dræn er ikke meget værd, meget vand skal der i hvert fald til, før der er passage. Indgrebet er ret simpelt og tager ikke mange minutter. I min indkørsel er der monteret et ACO Drain og langs min indkørsel er der hæk som lige pt. taber bladene. Det fylder godt op i sådan et dræn, så der er ikke andet at gøre end at få fingrene ned i gitteret og hive op.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 9)

De kan godt sidde lidt i spænd så det hjalp af hive til! Når først risten ligger ved siden af, er det nemt lige at kære en hånd igennem renden og smide bladene op i en spand. Når renden er renset for blade ligger der typisk lidt sand og jord som ikke er så nemt at få op. Tag det værste med op i spanden og til slut kan du så spule renden med vandslangen eller med en spand vand. Resultater med en spand vand er som følger.

Vupti så er dit linjedræn klar til vinteren. Et Linjedræn skal jo være rent, for at det kan lede vandet væk fra din indkørsel eller flise areal.

ACO Linjedræn

Linjedræn holder ikke evigt

På et tidspunkt kan du få behov for at et nyt linjedræn. Det holder mange år, men ikke evigt. Måske har du ikke et linjedræn i dag og går derfor rundt i vandpytterne. Få lavet fald på fliserne og installeret et linjedræn.

ACO - SELF afløbsrende uden rist, 1 meter ACO - SELF afløbsrende uden rist, 1 meter
Pris:
211,00  
Læs mere »

ACO SELF linjedræn, afløbsrende uden rist og udløb. Kan kombineres med et vælg af forskellige risteløsninger i forskellige belastningsklasser.

ACO - SELF afløbsrende uden rist, 1 meter, med afløb Ø110 ACO - SELF afløbsrende uden rist, 1 meter, med afløb Ø110
Pris:
255,00  
Læs mere »

ACO SELF linjedræn, afløbsrende uden rist og udløb. Kan kombineres med et vælg af forskellige risteløsninger i forskellige belastningsklasser.

Plastmo EuroLine m/galvaniseret rist 1000 mm Plastmo EuroLine m/galvaniseret rist 1000 mm
Pris:
589,00  
Læs mere »

EuroLine er et robust og stærkt linjedræn i polymerbeton. Med det 1 m lange dræn følger en rist i galvaniseret stål.Drænet tåler trafikken fra personbiler i indkørsler og carporte.Drænene er nemme at sætte sammen og samle. Yderligere information:Belastnin

Annonce:
3byggetilbud.dk - Vores håndværkere står klar