Sutteflaske – Det bedste udstyr til dit spædbarn

Indeholder reklame via affiliate links for:

Babysam.dk, Med24.dk.

Philips Avent – Hvis vi havde vist hvilket udstyr der gør livet nemmere, da vi fik vores datter, ja så havde vi købt det fra starten af. Du kan dog nå det endnu, hvis du skal have et barn, inden for de næste par måneder, lige har født eller blot vil købe ind, så du er klar om 9 måneder.

Du skal bruge en sutflaske, her anbefaler vi Philips Avent Natural, vores datter ville ikke bruge andet. Fordelen ved Philips Avent Natural er at sutten er formet som et bryst, så når mor ikke er hjemme, eller der ikke er modermælk nok, så kan barnet meget nemt vendes til sutflasken, da det føles naturligt. Her kan vi anbefale startsættet, 125 ml. sutflaske er fin til en nyfødt, men når barnet er et par måneder gammel, så skal der en 260 ml til for at de bliver mætte. Så start med startpakken og køb så 2-3 ekstra 260 ml. sutflasker. I samme serie findes brystpumpe, god at have når mor skal hjemmefra og far skal passe en sulten datter.

Her kommer der så et rigtig godt tip. Vi startede ud med at koge vand og derpå vaske sutflasker i kogende vand. Besværligt, dyrt og tidskrævende. Så købte vi en Philips Avent Damp Sterilisator. Nu kan vi vakse 4 sutflasker af gangen på kun 200 ml. vand. Kræver blot 6 minutter ved 500-800 W i Micobølgeovnen. OBS: Den passer ikke ind i de helt små ovne, da den måler 28 cm. i bredden og 16,6 cm. i højden.

Hvis du undrer dig over hvad du skal bruge 5 af de store sutflasker til, så kommer svaret her. Philips Avent Damp Sterilisatoren kan indeholde 4 flasker, så du kan lige så godt fylde den op når du kører alligevel. Bliver baby sulten mens du vasker, så har du en backup falske. Skal du på tur med baby, så har du mindst 3 flasker med da en nyfødt spiser hver 2-3 time. Hvem gider vaske sutteflasker om natten? Nej vel, du fylder vand i flaskerne og sætter dem i køleskab (Husk vandet skal være kogt til små børn) Når barnet så bliver sulten kl. 3 om natten, åbner du blot køleskabet, tager sutteflasken, varmer den i Mikrobølgeovnen og tilsætter til slut modermælks erstatning og ryster flasken. Klar til servering.

Husk også at skifte sut på flasken undervejs. Du starter med en 0m+ (0 måneder+ 1 hul), så fortsætter du med 1m+ (1 måneder+ 2 huller), næste step er 3m+ (3 måneder+ 3 huller) og endelig 6m+ (6 måneder+ 4 huller) Antallet af huller afgør hvor hurtigt mælken løber ud, en 1m+ vil være for voldsom til en nyfødt, mens et barn på 2 måneder hurtigt kan blive utålmodig med en 0m+ sut. Vi taler af erfaring 🙂

Se hvad Philips Avent koster her

Det er muligt at klikke på billederne og læse mere om produkterne.

Nedenstående billede er af en 125 ml. flaske, dem pakker du væk, når barnet bliver 2 måneder.

Philips Avent Sutteflaske

© Vorhjem.dk

Se i øvrigt vores artikel omkring udstyr, når baby er på vej her.

Har du hørt om Medela Sutteflaske?

Medela har, siden vi fik vores første barn, udviklet en sutteflaske der minder om et naturligt bryst. Med Medelas sutteflaske, man man nemt skifte mellem bryst og flaske. Ved en traditionel sutteflaske vil barnet ikke tilbage til brystet, når først sutteflasken er prøvet, da sutteflasken i traditionel forstand, giver mælken hurtigere, end brystet.

Det er muligt at klikke på billederne og læse mere om produkterne.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Medela pakning til låg kr. 22,95,-
Medela pakning til låg

22,95,- pr. stk. (Spar: ,-)
Medela låg med hul kr. 29,00,-
Medela låg med hul

29,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Medela softcup til spædbørn kr. 224,00,-
Medela softcup til spædbørn

224,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Medela køletaske inkl. 4 flasker kr. 449,00,-
Medela køletaske inkl. 4 flasker

449,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Annonce:
Eurotoys