Blogindlæg

Har du hørt om s-bag®?

Skiftselv.dk + Coop.dk + Wupti.com + Elvvs.dk

Støvsugerposer! Nu skal vi til et kedeligt emne, for hvem elsker at gøre rent? Nej vel.. Nå men det skal jo gøres og vores gamle støvsuger var gået ned og havde ikke ville rulle ledningen op i et langt stykke tid.

En ny skulle findes og markedet blev undersøgt. Valget faldt på en Electrolux UltraOne, vi har aldrig tidligere stiftet bekendskab med en Electrolux støvsuger, så det var lidt en test, men den var på tilbud, så hvorfor ikke, den så jo fin og funktionel ud.

Vi fik samlet dyret og startet den op, nøj hvor den kan suge. Der er 5 trin som man kan vælge imellem, lige fra stille til høj sugeevne og selv midt på skalaen er den kraftigere end den gamle. Den suger sig nærmest fast til tæppet, hvis man sætter den på højeste niveau. Alt skidt ryger med.

Ny støvsuger, nye poser

Nå, nok om støvsugeren, for det var s-bag® støvsugerposer, jeg ville fortælle dig om.

Støvsugerposer har altid været et rodet marked, for hver støvsuger, sin egen pose. Øv altså.. men der er gode ting på vej. Philips og Electrolux er gået sammen om at lave en fælles støvsuger pose, kaldet s-bag®. Uanset hvilken ny model du har fra de to mærker, ja faktisk 5: Philips, Electrolux, AEG, Volta og Tornado, så bruger de samme poser.

Støvsugerposer er ikke bare en poser

For at tilfredsstille alles behov, er s-bag® posen ikke bare en enkelt pose. Nej den findes faktisk i 4 varianter.

  • Classic Long Performance støvsugerpose (Almindelig)
  • Ultra Long Performance støvsugerposer (Holder op til 80% længere)
  • Anti-Allergy støvsugerposer (Til dig der har allergi)
  • Anti-Odour støvsugerposer (Til dig der har husdyr)

Du får lige et lille udvalg af s-bag® støvsugerposer. Både originale og uoriginale kopier. Vi valgte de orginale, da de var på tilbud, men måske virker de andre lige så godt. Se f.eks. udvalget hos Skiftselv.dk

Støvsuger Starter Kit
Pris:
429,00  

Læs mere »

Starter kit for the PerformerPro, with a years supply of accessories. Including 4x Ultra Long Performance s-bags, 1x HEPA 13 filter, 1x Triple Layer, and 4x packages of s-fresh scent granules.

Støvsugerpose Long Performance
Pris:
269,00  

Læs mere »

Longer performance, better filtrations-bag® is the universal dust bag for all Philips, and Electrolux (Electrolux, AEG, Volta, Tornado) vacuum cleaners with bag. When buying replacement bags, just look for the sbag® logo. Usage of non-original bags can da

Støvsugerpose S-Bag Classic Long Performance
Pris:
75,00  

Læs mere »

Philips FC8021/03S-bag Long performance- Innehåller 4 påsar

Støvsugerpose Ultra Long Performance
Pris:
113,00  

Læs mere »

S-bag is the original disposable dust bag designed to fit all cylinder vacuum cleaners from Philips and the Electrolux Group (Electrolux, Volta, Tornado, AEG-Electrolux).

Er livet for kort til at at støvsuge? Frygt ej, vi har også en artikel om robotstøvsugere.

Beslægtet indhold