Rengøring og Robotstøvsuger

Indeholder reklame via affiliate links for:

Basic Clean og 10-4.dk

Her kommer mutter…

Rengøring – Her kommer mutter med kost og spand…
Ja sådan lyder sangen fra 1960, der bærer navnet Heksedans.

Efteråret står for døren, julegaver skal snart købes, ja hvorfor ikke være i god tid, inden det bliver stresset om 3 måneder, når det er juleaften! Efter juleaften er derkun 1 uge til nytårsaften. Med bordbomber og andet spas, så kan der hurtigt blive svinet til i huset med konfetti og andet nytårs halløj. Så skal der for alvor gang i husets rengørings artikler. De fleste vil dog nok gerne sove længe d. 1 Januar, så arbejdet skal gøres nemmest mulig.

En Fejebakke benyttes ofte her i huset, så hvis du ikke allerede har en, så er det ikke nogen dum investering! Moppe, Gummihandsker, Klude, Spande, Svampe, Skraber og Sæbe. Ja faktisk mangler der kun en til at klare rengøringen! Da vi endnu ikke har fået nogle C-3PO robotter (Kendt fra Starwars) i de små hjem, så må det jo gøres manuelt. Så fat kosten, hvad enden du er mand eller kvinde og få gjort hjemmet klar til det nye år!

Rengøring

Er du løbet tør for rengøringsartikler, så findes der er bredt udvalg på nettet. Bl.a. hos Basic Clean. I en travl hverdag, så kan man spare tid, ved at få varene leveret til døren, så kan du køre direkte hjem fra arbejde og gå i gang, frem for at lede efter varen og stå i kø til betaling. Hos Basic Clean har de nogle effektive produkter.

Et par af de steder, hvor man kan finde gode tilbud, er Basic Clean og 10-4.dk. Førstenævnte Basic Clean, har et bredt udvalg af rengøringsprodukter. Flere af produkterne hos Basic Clean indeholder en video, hvor du rent faktisk kan se at produktet virker som lovet. Tjek de gode produkter her under. Basic Clean er desuden kendt fra flere medier og desuden set i Go’ morgen Danmark på Tv2.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

KØKKENRENS kr. 38,25,-
KØKKENRENS

38,25,- pr. stk. (Spar: ,-)
GLASRENS kr. 38,25,-
GLASRENS

38,25,- pr. stk. (Spar: ,-)
TOILETRENS kr. 38,81,-
TOILETRENS

38,81,- pr. stk. (Spar: ,-)
TOILETRENS GREEN kr. 39,71,-
TOILETRENS GREEN

39,71,- pr. stk. (Spar: ,-)
VINDUESRENS kr. 46,25,-
VINDUESRENS

46,25,- pr. stk. (Spar: ,-)
GULVRENS & PLEJE kr. 47,12,-
GULVRENS & PLEJE

47,12,- pr. stk. (Spar: ,-)
GRUNDRENS kr. 47,43,-
GRUNDRENS

47,43,- pr. stk. (Spar: ,-)
SANIRENS QUICK FIX kr. 48,11,-
SANIRENS QUICK FIX

48,11,- pr. stk. (Spar: ,-)

Robotstøvsuger

Altså, ville livet ikke være meget nemmere hvis opvasken klarede sig selv og støvsugeren selv hoppede ud af skabet og gik en tur? Jo.. Robotstøvsugeren er svaret på et af dine problemer! Tænk hvad du kan nå, mens den støvsuger for dig? Gå all in og køb en Robotstøvsuger, det giver mere fritid. Den kører og passer sig selv, du skal nu kun tænke på den grove rengøring. Leder du efter et godt robotstøvsuger tilbud, så se et par eksempler herunder. Det giver en idé om prislejet og muligheden for at bestille.

Robotstøvsugere findes i flere udformninger, størrelser og fabrikater. De findes i flere forskellige prisniveauer fra både ukendte og respekterende leverandører som iRobot, Samsung og Philips. iRobot er en Amerikansk virksomhed, grundlagt i 1990. Philips er en Hollandsk virksomhed, der er grundlangt i 1891. Samsung er en Sydkoreansk virksomhed, grundlagt i 1938.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

iRobot® Braava M6 Home Base kr. 1.199,00,-
iRobot® Braava M6 Home Base

1.199,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

iRobot Roomba er anmelder rost og klarer både hårde gulve og gulvtæpper. Den finder selv vej til laderen, når den er ved at være flad, kamera og sensorer gør at den styrer uden om forhindringer og trapper. Selv om dørtrin kan være en forhindring, så kan den faktisk også klare dørtrin (Har du ekstra høje dørtrin, kan det give problemer). Arbejdstid på en opladning er 60-75 minutter, opladning tager ca. 3 timer. Se flere modeller her.

Er du mere til en gammeldags støvsuger, så overvej en med s-bag system, så er det ikke svært at finde den rigtige støvsugerpose.

Grøn fejebakke til rengøring