Rengøring og Robotstøvsuger

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

roboteksperten.dk og 10-4.dk.

Rengøring – Her kommer mutter med kost og spand…
Ja sådan lyder sangen fra 1960, der bærer navnet Heksedans.

Efteråret står for døren, julegaver skal snart købes, ja hvorfor ikke være i god tid, inden det bliver stresset om 3 måneder, når det er juleaften! Efter juleaften er derkun 1 uge til nytårsaften. Med bordbomber og andet spas, så kan der hurtigt blive svinet til i huset med konfetti og andet nytårs halløj. Så skal der for alvor gang i husets rengørings artikler. De fleste vil dog nok gerne sove længe d. 1 Januar, så arbejdet skal gøres nemmest mulig.

En Fejebakke benyttes ofte her i huset, så hvis du ikke allerede har en, så er det ikke nogen dum investering! Moppe, Gummihandsker, Klude, Spande, Svampe, Skraber og Sæbe. Ja faktisk mangler der kun en til at klare rengøringen! Da vi endnu ikke har fået nogle C-3PO robotter (Kendt fra Starwars) i de små hjem, så må det jo gøres manuelt. Så fat kosten, hvad enden du er mand eller kvinde og få gjort hjemmet klar til det nye år!

Rengøring

Er du løbet tør for rengøringsartikler, så findes der er bredt udvalg på nettet. I en travl hverdag, så kan man spare tid, ved at få varene leveret til døren, så kan du køre direkte hjem fra arbejde og gå i gang, frem for at lede efter varen og stå i kø til betaling.

Et par af de steder, hvor man kan finde gode tilbud, er 10-4.dk og RobotEksperten.dk.

Robotstøvsuger

Altså, ville livet ikke være meget nemmere hvis opvasken klarede sig selv og støvsugeren selv hoppede ud af skabet og gik en tur? Jo.. Robotstøvsugeren er svaret på et af dine problemer! Tænk hvad du kan nå, mens den støvsuger for dig? Gå all in og køb en Robotstøvsuger, det giver mere fritid. Den kører og passer sig selv, du skal nu kun tænke på den grove rengøring. Leder du efter et godt robotstøvsuger tilbud, så se et par eksempler herunder. Det giver en idé om prislejet og muligheden for at bestille.

Robotstøvsugere findes i flere udformninger, størrelser og fabrikater. De findes i flere forskellige prisniveauer fra både ukendte og respekterende leverandører som iRobot, Samsung og Philips. iRobot er en Amerikansk virksomhed, grundlagt i 1990. Philips er en Hollandsk virksomhed, der er grundlangt i 1891. Samsung er en Sydkoreansk virksomhed, grundlagt i 1938.

iRobot - Roomba i7+ iRobot - Roomba i7+
Pris:
8.999,00  
Læs mere »

iRobot - Roomba i7+iRobot robotstøvsuger med Clean Base. Den eksterne Clean Base gør, at støvet bliver samlet i støvbeholderen i stedet for at blive opbevaret i støvsugeren. Med en Clean Base er du sikker på, at støvsugeren altid er klar til at køre en tu

iRobot Roomba 974 iRobot Roomba 974
Pris:
3.495,00  
Læs mere »

Robotten kan arbejde i 75 minutter, inden den skal lades op. Og du kan lade den op igen på kun 180 minutter.Denne model er Wi-Fi forbundet og kan rengøre efter en tidsplan.Læs mere i produktbladet.

IRobot Roomba E5154 Robotstøvsuger IRobot Roomba E5154 Robotstøvsuger
Pris:
3.995,00  
Læs mere »

Roomba® e5 robotstøvsugeren udgør et førsteklasses rengøringssystem i 3 trin med Dual Multi-Surface gummibørster, Power-Lifting sugesystem og et særlig effektivt filter, der hjælper med grundig rengøring hver eneste dag. Sidebørsten koncentrerer sig om k

iRobot Roomba i7156 iRobot Roomba i7156
Pris:
7.499,00  
Læs mere »

iAdapt® 3.0:iAdapt® 3.0-navigationssystem og vSLAM®-teknologi hjælper din Roomba robotstøvsuger til at arbejde gnidningsløst og effektivt i dit hjem. Robotten skaber et visuelt kort af, hvor den har været, og hvor den endnu mangler at støvsuge.Imprintâ

iRobot Roomba er anmelder rost og klarer både hårde gulve og gulvtæpper. Den finder selv vej til laderen, når den er ved at være flad, kamera og sensorer gør at den styrer uden om forhindringer og trapper. Selv om dørtrin kan være en forhindring, så kan den faktisk også klare dørtrin (Har du ekstra høje dørtrin, kan det give problemer). Arbejdstid på en opladning er 1 time, opladning tager ca. 3 timer. Se flere modeller her.

Efter utallige timers arbejde, bliver batteriet slidt op. Et nyt koster ikke en formue og så er du kørende igen. Her er batterierne til iRobot Roomba.

Grøn fejebakke til rengøring

Udgivet 9/9-2017 – Opdateret 12/01-2019

Annonce: