Postkasse – Tid til ny postkasse?

Postkasser

Ny postkasse? Vi er trådt ind i det nye år og for nogle, betyder det, desværre en ny postkasse. Det er ikke alle der er opdraget godt hjemmefra, så der er røget et par postkasser i går i nat eller i dag. I den forbindelse skal det bare gå stærkt med en ny postkasse. For posten skal jo leveres. Opgaven kræver som regel at postkasse og pæl graves op, nyt hul graves og postkassen placeres og hullet dækkes til.

Her er et par eksempler på traditionelle postkasser.

Her er et par eksempler på pakkepostkasser. Se hele udvalget her: Postkasser

Metal eller Plastik?

Hvad er egentlig bedst? Tja, det må være et spørgsmål om smag, metal kan ruste mens plastik postkasser ikke ruster, men derimod kan blive grimme af løvfald og sollys. Fælles for dem begge er dog at de holder i rigtig mange år, så du skal ikke være nervøs for at bestille den ene frem for den anden. Postkasser af metal eller plastik? Husk et tydeligt navneskilt på din postkasse, så posten ikke bliver sendt retur til afsender.

Se f.eks. hvad 10-4.dk har ud over postkasser, der er f.eks. en række andre spændende ting som der omfatter legetøj, lygter, værktøj og stiger. Alle produkter som der kan blive behov for i et hvert hjem. Butikken er e-mærket og har en perfekt vurdering på trustpilot.dk, alt i alt et sikkert sted at handle.

Sølvfarvet ny postkasse
© memoBit – Fotolia.com