Badeværelse – Er det tid til et nyt?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Hvidevareshoppen.dk, VVS.dk, Kitchn.dk og 3byggetilbud.dk.

Et badeværelse holder ikke for evigt, specielt hvis det har et par årtier på bagen eller du lige har købt et gammelt hus. Så er badeværelset en af de ting der står øverst på renovations listen, sammen med køkkener, isolering og nye vinduer. Alle ting på listen kræver lidt guld på bankbogen, eller et lån i banken, siger banken nej og er behovet stort, så kan man ty til alternative låne muligheder og dermed låne penge til en lidt højere rente. Læs mere om lån her.

Bankerne kan dog ofte godt se det fornuftige i at renovere et gammelt hus, hvis husets værdi dermed vil stige. Et badeværelse er trods alt et sted du benytter flere gange om dagen, så det skal være funktionelt og veludstyret med skabsplads og mulighed for nem rengøring.

Gør det selv eller håndværker?

Hvem skal lave dit nye badeværelse? Det kan vise sig at være et omfattende projekt. Der skal være styr på behandlingen af vådrum, så fugtskader undgås, der skal være styr på at lægge fliser, der skal lægges varme i gulvet og trækkes nye ledninger til lys og stikkontakter. Nogen af tingene kan du med lidt erfaring og hjælp klare selv, men andre dele skal klares af fagfolk. Vi kan derfor konkludere at der skal bruges fagfolk til nogen af opgaverne, her gælder det så om at indhente nogle tilbud, så man får den bedste pris! 3byggetilbud.dk har gjort det nemt for dig at indhente tilbud. Alt du skal gøre er at indtaste din opgave, så vil du blive kontaktet af 3 håndværkere, som hver giver dig et godt tilbud.

Førhen skulle du selv ud og finde håndværkerne, du skulle kontakte dem alle sammen og fortælle om din opgave om og om igen. Nu kan du blot fortælle om din opgave en gang, det kan du oven i købet gøre i alle døgnets 24 timer, når du har tid. Så ved håndværkerne hvad de skal lave tilbud på, det kan være de kontakter dig med supplerende spørgsmål, men du har allerede nu sparet en masse tid på research efter håndværkere. Bestil 3 tilbud nu!

Hvidevarer

Hvis du ikke er den lykkelige ejer af et bryggers hvor du kan plante din vaskemaskine og din tørretumbler, så kan det være de er nødt til at blive placeret på dit badeværelse. Her gælder det om at finde nogle maskiner der matcher dit/jeres behov. Hvis du bor alene, så kan en mindre maskine klare det hele, men hvis i er et par og regner med at udvide familien i løbet af de kommende år, så skal der måske planlægges med lidt flere motorkræfter. Når man skal på indkøb efter hvidevarer, så kan det godt betale sig at undersøge markedet, det ved de alt om hos de to kendte brands Hvidevareshoppen Køkken udstyr.

Badmiljø

Der er mange forskellige badmiljø at vælge imellem. Washington giver god stemning i badeværelset. Via det lyse ege look skabes en spa stemning på badeværelset. God stemning er at foretrække frem for kedeligt hvidt.

Her kunne man få en bredt bord ved at kombinere 2 stk. underskabe med 1 stk. vaskeskab. Det giver en masse plads til håndklæder, vaskeklude, bleer og hvad der nu eller kan opbevares på et badeværelse. Se flere badmiljø her.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

TILBUD
Kitchn Underskab til bad kr. 731,01,-
Kitchn Underskab til bad

731,01,- pr. stk. (Spar: 298,-)
TILBUD
Kitchn Vaskeskab til bad med 2 låger kr. 957,50,-
Kitchn Vaskeskab til bad med 2 låger

957,50,- pr. stk. (Spar: 391,-)
TILBUD
Kitchn Lavt badunderskab med 2 låger kr. 1.023,89,-
Kitchn Lavt badunderskab med 2 låger

1.023,89,- pr. stk. (Spar: 419,-)
TILBUD
Kitchn  Underskab til bad med skuffe kr. 1.470,63,-
Kitchn Underskab til bad med skuffe

1.470,63,- pr. stk. (Spar: 601,-)
TILBUD
Kitchn Badhøjskab med 2 låger kr. 1.503,43,-
Kitchn Badhøjskab med 2 låger

1.503,43,- pr. stk. (Spar: 614,-)
TILBUD
Kitchn Vaskeskab til bad med 2 skuffer kr. 2.566,36,-
Kitchn Vaskeskab til bad med 2 skuffer

2.566,36,- pr. stk. (Spar: 1048,-)
TILBUD
Kitchn Bad højskab med 2 skuffer og 2 låger kr. 2.995,14,-
Kitchn Bad højskab med 2 skuffer og 2 låger

2.995,14,- pr. stk. (Spar: 1223,-)
TILBUD
Kitchn  Bad vaskeskab med 2 Washington skuffer kr. 6.348,75,-
Kitchn Bad vaskeskab med 2 Washington skuffer

6.348,75,- pr. stk. (Spar: 2593,-)

Dit badeværelse i dag og i morgen?

Hvordan ser dit badeværelse ud i dag? Jo længere vi kommer ned af listen så nærmer vi os et badeværelse med år på bagen. Første kandidat er dette nedslidte badeværelse, som helt bestemt trænger til en kærlig hånd. Her vil man typisk starte med at fjerne alt og bygge et badeværelse op fra bunden.

Et gammelt badeværelse hvor der kun er en vej frem og det er total renovation.

Anden kandidat er et badeværelse med karbad, de findes stadig rundt omkring i det danske land, men de bliver dog ofte erstattet med spabade i stedet, så man kan supplere det varme vand med en gang bobler. Spaen kræver dog lidt mere plads, hvofor totalrenovering i nogle tilfælde er nødvendigt.

Et gammelt badeværelse med badekar.

Tredje kandidat er et gammelt badeværelse, der har fået et nyt pust i form af nogle nyere fliser. Det er den nemme løsning, hvor man forskønner et gammelt badeværelse, så det fremstår nyere.

Et gammelt badeværelse der har været udsat for lidt renovering.

Fjerede kandidat er et nyere badeværelse hvor tidligere tiders hvid er blevet erstattet med sorte fliser. Vasken der før hang frit er nu blevet understøttet af et bord, med tilhørende skabsplads nedenunder. Badeværelet har fået et mere stilrent look med glasplade ind mod brusekabinen.

Et moderne badeværelse med hvid og sort dominans.

Femte og sidste kandidat er også et nyt badeværelse, opstillingen med vasken er den samme, men i modsætning til det tidligere sorte design, har man her valgt et mere træ fyldt design. Træ på gulvet, træ bag toilettet og træ under vasken. Det store spejl bag vasken går igen, ligesom der igen er en glasplade ind mod brusekabinen.

Fint badeværelse med meget træ.

Det var så 5 badeværelser, hver med sit udseende og hver med sit udtryk. Håber du har fået lidt inspiration til dit nye badeværelse her. Du kan selvfølgelig også gå helt amok og designe en hel balsal med lys og udsigt til haven. Så kan du nyde naturen mens du er i bad. Men har du så mange penge og så meget plads, så du kan indrette et badeværelse i den størrelse, så kan du vist roligt lade håndværkeren lave det hele, så bestil ham her. Bestil 3 tilbud nu!

Stort og luftigt badeværelse

Nu har vi været rundt om hvidevarer og design, men et badeværelse er andet og mere end det. Specielt hvis du selv vil lave det du kan, så skal der bruges skabe, baderumsmøbler, brusevægge, håndvaskearmaturer og ikke mindst et toilet. Her skal du bruge en god og billig VVS forhandler. Har du hørt om VVS.dk? Det har du måske nok, de er en af de bedst anmeldte VVS forhandlere på Trustpilot.dk. Du får lige et direkte link til deres netbutik hvor du kan spare mange penge på alt til badeværelset og som en lille bonus får du altid god service & hurtig levering hos VVS.dk, og nu til linket, du finder alt udstyr til badeværelset her: Badeværelses udstyr fra VVS.dk.

Hvad koster et badeværelse?

Et badeværelse er ubetinget husets dyreste rum. Det er ikke unormalt at du hurtigt kan løbe over 100.000 kr. for et nyt badeværelse. Fliser og rør er noget af det dyreste, men selv om du er sparsommelig, så kræver det en god opsparing at gå i krig med et nyt badeværelse. Der er selvfølgelig penge at spare for Gør-det-Selv folket, men husk at et badeværelse er et vådrum, så der er mange ting du ikke må lave selv, f.eks. El. Du kommer derfor ikke uden om et par fagfolk. Den nemmeste måde, hvorpå du kan få nogle gode tilbud er ved at Få 3 uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse. Når du har fundet et godt tilbud, så skal der penge til at betale, står de ikke på opsparingen, så kan et lån blive nødvendigt.

Der er ingen tvivl om at opsparede penge er det bedste og billigste, men hvis vandhanen er utæt, badekaret rustet igennem og toilettet hælder 18 liter vand i kloarken ved hver skyl, så er der penge at spare ved at få gjort noget ved det. Et lån er en mulighed, men vær opmærksom på renten og vælg den bedste pris, pengene skal jo betales tilbage, så ÅOP er værd at kigge efter.

Ønsker du et tilbud på et lån? Så læs mere om mulighederne her.