Billig printerblæk, sådan!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Printerpatroner.dk og Inkclub.com.

Billig printerblæk er det de fleste ønsker! I de fleste danske hjem findes der en printer, vores hjem er ingen undtagelse. Printere kører desværre ikke på evigheds patroner, så de skal fyldes op engang imellem. Der var engang hvor man skulle købe sig fattig i blæk og toner, det foregik hos computerbutikken, supermarkedet eller boghandleren. Udvalget var småt, så ofte kunne man ikke finde det man skulle bruge. I dag er det hele kun et enkelt klik væk. Så hvad enten din printer hedder Canon, Epson, Lexmark, Samsung eller HP, ja så kan du finde præcis det du skal bruge.

Spiser din printer blæk eller toner? Det kan du se ved at åbne printerens front. Blæk er typisk nogle små beholdere, delt op i 3-4 farver og en større sort. Inde i patronerne er der flydende blæk. I lasertoner der er ikke blæk, men pulver. Det er typisk større patroner, hvis du ryster patronerne, så kan du høre pulveret vælte rundt.

Vi løb ind i det store problem her til aften, at printeren løb tør! Der er 4 farver i maskinen, så 4 patroner skulle der til. Ved en hurtig søgning på Google efter billig printerblæk, fandt vi 3 forhandlere som havde printer patroner, men kun en der var billigst. Da der findes mange forskellige printer mærker, modeller og prisklasser, så kan det sagtens være omvendt, når du skal bestille. Derfor skal man altid undersøge markedet, før man bestiller vi endte hos Printerpatroner.dk og Inkclub.com.

Original eller uoriginal printerblæk?

Hvordan er det så lige med original og uoriginal printerpatron? Jamen langt de fleste producenter skriver at garantien bortfalder, hvis du bruger uoriginale patroner. Det afskrækker dog kun de få, er vores indtryk, da de fleste butikker har begge dele. Vi vil dog ikke gå på kompromis med kvaliteten af udskriften, så vi holder os til de originale dele og håber derfor på at resultatet er bedre, end hvis vi blot havde købt det billigste.

Men der er ofte penge at spare på en printerpatron der er genopfyldt. På den måde støtter du samtidig miljøet, ved at sikre genanvendelse. Desværre er det ikke alle fabrikanter der går ind for genanvendelse. Du kan derfor undersøge din printers garanti betingelser, før du bestiller. Argumentet for at bruge originale patroner er, som vi også selv antager, at udskrift resultatet kan være bedre. Men om du vælger den ene type eller den anden er op til dit udskrift behov.

Vi har mange gange før handlet hos Inkclub.com, men i dette tilfælde og på denne aften, var de ikke billigst. Det var nemlig Printerpatroner.dk der vandt den kamp. Med en prisforskel på 350 kr. De penge kan vi da godt bruge på noget andet. Begge forhandlere har blæk og toner til en lang række mærker, som f.eks. Brother, Canon, Epson, Dell, HP, Lexmark, Samsung og Xerox. Dermed er de fleste dækket ind.

Nu skal du så bare finde den lasertone eller blækpatron der passer til din printer.

1. Når du klikker på overstående link, så åbner en oversigt over printer mærker.
2. Du klikker her efter på dit printer mærke.
3. Så klikker du på din printer model (Står typisk på forside, bagside eller i bunden)
4. Fordelen ved denne søgning er at siden fortæller hvilken partron du skal bruge.
5. Nu vælger du så om du ønsker en original patron, eller en genbrugspatron.

Når du har bestilt, så er det bare at vente på posten kommer og leverer dine nye blækpatroner eller lasertoner. Hvor nemt kan det være?

Billig printerblæk til din computer udskrifter

Annonce: