Nyt køkken – Er det ved at være tid?

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

Kitchen.dk, 10-4.dk , kitchenone.dk, Decofarver.dk og 3byggetilbud.dk

Covid-19 bliver ved med at spøge. En masse penge, der var afsat til restaurantbesøg, oplevelser eller ferier til syden, ser ikke ud til at komme i brug lige foreløbig. Det kan komme dit køkken til gode?

Et nyt køkken højner værdien af boligen, det har aldrig været billigere at låne penge og nu da det ikke er muligt at bruge penge på rejser, så kan de passende bruges på forbedringer. De fleste banker har samtidig sat grænser for indestående eller opkræver negative renter. Der er mange gode grunde til at skifte det gamle køkken.

Hvis det ikke er dig, der for nylig har leveret det gamle køleskab til genbrug, ja så skulle du måske overveje at være den næste. Hvis dit køkken er 20 år gammelt, er der med garanti kommet nogle mere strøm effektive produkter på markedet og ved samme lejlighed kunne du også spare lidt på vandregningen, ved at erstatte den gamle opvaskebalje med en opvaskemaskine. Har du din vaskemaskine stående i køkkenet, så kan der også være penge at spare her. Nyt køkken, stort køkken eller lille køkken. Der er et køkken til alle.

Hvidevarer i et nyt køkken

En af de steder hvor man kan få billige hvidevarer til køkkenet er hos Hvidevareshoppen Køkken udstyr, Fint udvalg og gode anmeldelser.

Skabe

Hvidevarerne gør det ikke alene, måske trænger dit køkken også til nye skabe? 10-4.dk har et bredt sortiment af skabe til køkken og bryggers, det er naturligvis til gode priser, det er en jyske trælast 10-4.dk. Grunden til at du bør undersøge hvad 10-4.dk tilbyder er enkel, denne webshop er nemlig kåret til den billigste online leverandør af byggematerialer. Hvis de kan være med på mange andre områder, hvorfor så ikke køkkener.

Du finder desuden et stort udvalg hos Kitchen.dk, bestående af bl.a. Køkkenskabe, Højskabe, Overskabe, Underskabe og Topskabe. Vælg mellem flere farver og designs.

Annonce:
Køkkenskabe fra Kitchen.dk

Håndværker hjælp

Med skabe og hvidevarer har du snart et nyt køkken, tilbage er der kun en gang maling og måske nogle fliser. Det kan måske virke som en stor muldfuld for nogen og så er det jo godt man kan få hjælp til at klare projektet. Få 3 uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk, så byder lokale håndværkere ind på dit projekt, da de ved at de konkurrer mod andre, vil de automatisk spidse blyanten for at vinde ordren, det vil derfor være dumt ikke at få 3 uforpligtende tilbud – Bestil tilbud her.

Annonce:
Hedestoker.dk

Køkkenmaskiner

Nu er der ved at være styr på hvidevarer, skabe, bordplader, strøm, væg og gulv. Tilbage er der kun de obligatoriske køkkenmaskiner, der gør husholdningen lidt nemmere. Dem kan man selvfølgelig finde hos overstående butikker, men måske burde du også undersøge en tredje butik, nemlig KitchenOne.dk, de lever af at sælge køkkenudstyr til det danske folk. Søger man på noget så simpelt som Håndmikser, så får man 20 resultater, mon ikke du kan finde en du kan li? Giv det en chance, måske der er et godt tilbud.

Nu der er styr på køkkenet, hvad så med et nyt badeværelse?

Nyt køkken

Hvad koster et nyt køkken?

Et køkken i dag koster mellem 10.000 og 150.000 kr. afhængigt af hvor stort det er og hvor mange ønsker man har. Det kræver således en solid opsparing, at realisere drømmene. Der er dog en genvej til dig der ikke kan vente på opsparingen, men har et køkken hvor lågerne hænger. Få finansieret din køkkendrøm, det har heldigvis aldrig været nemmere end det er nu. Vælg dog det rigtige lån, da der kan være forskel på renten. Se et par finansieringsmuligheder her.

Hvis budgettet er skrabet, så kan du overveje et Udstillingskøkken. Fordelen ved et udstillingskøkken er at priserne er sat ned. Køkkenet fejler typisk intet, da det har været opstillet af fagfolk og er blevet pakket sammen igen af fagfolk. Det er lige til at montere. Nemme penge at spare.

Det er vigtigt at pleje sine bordplader

Når du bruger mange penge på et nyt køkken, så husk også at plej dine køkkenbordplader. Der findes forskellige plejemidler til forskellige bordplader. F.eks. Laminatrens til bordplader mange gange afhænger det rette middel af hvilken bordplade du har. Massive træbordplader skal behandles 2-4 gange om året med Køkkenbordsolie.

Annonce: