Det er lygtetid! Så frem med cykellygten

Det er efterår og det betyder lygtetid. Det er sæson for idrætsforeninger m.v. og det betyder at cyklen skal luftes. Da det bliver mørkere og mørkere uden for, skal der naturligvis lys på din cykel. Dels for at du kan ses og for at andre kan se dig.

Heldigvis koster en god lygte ikke så meget. Vi har selv lige fundet et par gode lygter hos Cykelexperten.dk (Aff. Link). og dem vil vi da lige dele med jer, sammen med et par andre gode bud, vi dog ikke købte.

Dette her lød rigtig godt så det måtte vi have, CatEye med bremselys. Fedt ikke? Det fungerer sådan at når baglygten fornemmer at du bremser, så tænder en rød diode som dermed agerer bremselys. Lygten har en kraftig diode der kan ses på lang afstand, hvilket er at foretrække og så kan det oplades via USB stik, så det er jo nemt.

CatEye Rapid 1 + USB Baglygte m. STOPLYS Funktion
Pris:
269,00

Læs mere »

Forlygten er opladelig gennem USB Stik.1 kraftig diode der kan ses på lang afstand.Inkl. Beslag og lader. Lygten har 4 settings og kan lyse i 40 timer per opladning, samt indikere lavt batteri. Giver en høj synlighed i trafikken med bred lyskegle. B

Søger du en mindre smart, men til gengæld effektiv cykellygte, så er denne et godt valg. Med en batteritid på 26 timer for forlygten og 48 timer for baglygten, ja så har du en masse lys, afhængigt at cykelturens varighed. Denne model syntes vi også var attraktiv.

Blackburn Local Lygtesæt
Pris:
199,00

Læs mere »

Diode Forlygte. Super-Bright diode. Permanent eller flash. High: 50 lumen. Low/Flash: 25 lumen. Brændetid: Permanent High: 26 timer / flash op til 122 timer. 3XAA. Godkendt. Diode baglygte. 2 Super-Bright dioder. Permanent eller flash. 15 lumen. Brænde

Nu tog vi første variant, fordi vi syntes det var lidt cool, med bremselys. Men hvis du skal ses i trafikken og det er vel formålet med en lygte, ud over at du selv kan se hvor du kører, ja så gælder det om at have en kraftig kvalitets lygte. Ulempen her er batteritiden som er på 10 timer for forlygten og 6 timer for baglygten. Til gengæld så har du en god og kraftig lys på jernhesten. Denne forlygte yder op til 400 Lumens.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Dette er selvfølgelig kun et lille udvalg af hvad man kan få, men hvis intet af overstående frister, så tjek Cykelexperten.dk (Aff. Link) for at se hele udvalget.

Beslægtet indhold