Blogindlæg

Har du styr på vandslangen?

Blomsterverden.dk

Du kender det godt. Vandslangen slår knuder på sig selv og er besværlig at rulle sammen.

Selv har vi sådan et gammelt jern stativ, som vandslangen skal rulles op på. Og det kunne da godt være nemmere at arbejde med.

Heldigvis findes der en løsning på problemet. Nemlig sådan en Vægslangeboks med indbygget vandslange. De fås i forskellige længder og nogle af dem er med automatisk indrulning, præcis som man kender det, fra f.eks. støvsugere.

Vægslangeboks. 25 m
Pris:
1.445,00

Læs mere »

Automatisk oprulning.

Vægslangeboks. 35 m.
Pris:
1.699,95

Læs mere »

Automatisk oprulning

35 meter vandslange dækker de fleste

Selv på vores koteletgrund, ville vandslangen på 35 meter være nok. Så det ender nok med sådan en, når vi bliver trætte af det gamle system. Lige pt. har vi dog nogle hus projekter, der skal være styr på, før vi kan øse penge ud i haven. Mere om det i fremtidige indlæg.

Man slipper i øvrigt for at skulle tilslutte vandslangen hver gang. Sådan en vandslangeboks, har typisk 1-2 meter slange, til vandhanen, som blot kan være tilslutte hele tiden.

Er vandslangen utæt?

Vi har hørt, der findes noget tape, som er så kraftig, at det kan tætne en utæt vandslange, men overvej lige om vandslangen er træt af ælde og helt mør, for så kan det måske bedre, betale sig at bortskaffe den til genbrug, og købe en ny vandslange.

vandslangen

Beslægtet indhold