Nye gardiner? Her får du et godt tip, til et godt tilbud!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Gardinbussen-prisgaranti.dk, Gardinshoppen.dk.

Hvilken type gardin skal vi vælge?

Nye Gardiner – Vi skal have noget i vinduerne! Der findes Rullegardiner, Plissegardiner, Persienner, Foldegardiner, Lamelgardiner, Velux gardiner, Alm. Gardiner, Mørklægningsgardiner, ja vi kunne blive ved. Hvad man skal vælge, afhænger af hvor det nye gardin skal hænge? Vi har bare helt almindeligt vinduer, så derfor kan vi barbere udvalget ned til: Rullegardiner, Plissegardiner, Persienner, Foldegardiner, Lamelgardiner og alm. Gardiner på stang. Med 6 muligheder er det lidt nemmere at overskue.

Hvilken farve gardin skal vi vælge?

Mulighederne er mange, faktisk flere end vi lige troede da vi gik i gang med at søge. Vi havde et par farver vi kiggede på, for at komme nærmere det endelige valg, valgte vi at bestille et par gratis farveprøver. Vi var nemlig ikke i tvivl om at det skulle plissegardiner, dem kan kattene ikke nå de er oppe og de fås i en variant uden snoretræk, så dyrene heller ikke kan fornøje sig med dem. Vi bestilte derfor et par Gratis farveprøver på gardiner.

Skal gardinerne have Mørklægning?

Mørklægning er et hit, både hvis man lider af migræne og hvis man ikke vil have spoleret nattesøvnen af en morgenfrisk sol, lavt på himmelen. Da 3 af vores gardiner skal bruges til værelser og et fjerde til et kontor, går vi med mørklægning, for en sikkerheds skyld. Det er altså rart med et mørkt soveværelse, når man skal sove.

Fordele og ulemper ved gardintyper

Har under har vi sammensat lidt fordele og ulemper ved de forskellige typer gardiner.

Rullegardiner

Rullegardiner er det billige valg til f.eks. børneværelset, soveværelset eller gæsteværelset. Rullegardiner fås både med og uden mørklægning. Rullegardiner fås i mange farver, så de passer til ethvert rum. Rullegardiner er nemt at arbejde med og derfor ses de også rigtig mange steder!
Læs mere om rullegardiner her.


Video: Gardinshoppen.dk
Rullegardiner


© Gardinshoppen.dk – Gardiner på mål

Plissegardiner (Dem vi valgte)

Plissegardiner er både dekorative, funktionelle og et yderst populært valg i mange hjem. Når du har trukket gardinet op, så fylder det ikke meget. Man kan vælge mellem snortræk eller intet snortræk, så man slipper for den irriterende snor. Plissegardiner fås i mange farver og passer til både børneværelse, soveværelse, gæsteværelse, stue og køkken. Plissegardiner fås med mørklægning og er et gardin rigtig mange vælger!
Læs mere om Plissegardiner her.


Video: Gardinshoppen
Plissegardiner


© Gardinshoppen.dk – Gardiner på mål

Persienner

Persienner er det klassiske valg, flere at vinduerne i vores 70'er hus havde Persienner da vi flyttede ind. Lige som Plissegardiner, så fylder Persienner ikke så meget, når gardinet er trukket op, holdbarheden er god, men Persienner er udstyret med en snor i den ene side, knapt så kattevenlig. Persienner er også velegnet til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
Læs mere om Persienner her.

Persienner


© Gardinshoppen.dk – Gardiner på mål

Foldegardiner

Foldegardiner fylder lidt mere end de 3 overstående typer gardiner, men til gengæld kan det godt være et hyggeligt gardin. Det er ikke en gardin type vi har set så tit og heller ikke en gardintype vi syntes passede til vores hjem.
Læs mere om Foldegardiner her.

Lamelgardiner

Lamelgardiner giver fuld kontrol over lysindfaldet og er velegnet til store vinduespartier, havedører m.v. Vi har valgt Lamelgardiner til vores store stuevindue, da det går fra guld til loft. Her passede de andre typer gardiner ikke ind. Eneste ulempe ved Lamelgardiner er at de fylder lidt i siden af vinduet, når de er trukket til side. Til gengæld så fås de fra lidt afskærmende til helt mørklæggende, afhængigt at behov.
Læs mere om Lamelgardiner her.

Gardiner på stang

Gardiner på stang også kaldet Stofgardine er det klassiske valg som vi husker fra barndommen og bedsteforældrene, med store tunge gardiner. Udvalget af farver og mønstre er stort og der er desuden mulighed for mørklægning. Men ser dem både i Soveværelser og stuer. De findes i alt fra lette gardiner til store, tunge og markante gardiner til store rum.
Læs mere om Gardiner på stang her.

Budget eller kvalitet?

Hvis vi var ude efter et budget gardin, så var der penge at spare på gardiner i standard mål, men hvem siger at standard passer til vores vinduer? Du kender måske det med at du har købt et gardin i en discount butik og står og bøvlet med tilskæringen, fordi du sparede et par hundrede kroner. Det gider vi ikke igen! En ting vi blev opmærksomme på, er at når man bestiller på mål, så er kvaliteten også bedre, så hvorfor nøjes med de billige discount løsninger.

Hvordan måler jeg op?

Hvordan man måler op, afhænger lidt af hvilet gardin du gerne vil måle op til. Via nedenstående link, finder du en video guide, som viser hvordan du måler op til dit nye gardin. Så bliver det ikke meget nemmere! Hav målebånd klar og så er du klar til at bestille.
Sådan måler du op til dine nye gardiner!

Man kan bestille gardiner på mål, hos Gardinshoppen.dk.

Opmåling – Det skal jeg ikke gøre selv!

Nej det er helt i orden, så skal du bare have et tilbud fra en gardinbus, der måler op til dine gardiner og monterer dem hos dig, når de er klar. Nemmere bliver det ikke. Book en gardinbus hos Gardinbussen-Prisgaranti.dk.

Børnegardiner?

Ved en gennemgang i fysiske butikker, var gardiner til børneværelset næsten umulige at opdrive, med mindre de skulle være sorte, hvide eller grå. Det er alt for kedeligt at kigge på! Vi fandt derfor vores rullegardin online hos Eurotoys.dk

Gardiner