Danfoss – Hvis du vil spare 23% på varmen

Indeholder reklame via affiliate links for:

VVS.dk og 3byggetilbud.dk.

I skrivende stund siger termometret bare 5 grad udenfor. Det betyder at radiatoren arbejder på højtryk for at varme dit hus op til en behagelig temperatur. Er dit hus fyldt med gamle termostater, som er mere end 15 år gamle, så kan du spare op til 23% på varmeregningen med Danfoss Ally, Danfoss Link eller Danfoss Living Connect, ifølge Danfoss. Din besparelse vil kun være på ca. 8% hvis du skifter dine gamle termostater ud med en ikke-elektronisk termostat.

Tænk på hvad du kan bruge pengene på i stedet? Din investering er hurtigt betalt tilbage, i form at sparet varmeudgifter og med termostatens indbyggede spare programmer, så fyrer du ikke op for varmen når du sover og når du er på arbejde.

Danfoss Link

Kunne det ikke være fantastisk, hvis du kunne styre din varme fra et sted i huset? Det kan du nu, løsningen hedder Danfoss Link og er en central enhed, der kan styre alle dine termostater. Der findes flere termostater f.eks. Danfoss Living Eco og Danfoss Living Connect. I forbindelse med Danfoss Link er det termostaten der hedder Danfoss Living Connect du skal kigge på.

I dette indlæg skal vi kigge på den styring der kan gøre din hverdag meget nemmere. Danfoss Link CC som styringsenheden hedder, kan trådløst styre op til 50 enheder. Dermed skulle behovet være dækket i den gennemsnitlige husholdning. Du kan bruge styringen i forbindelse med Danfoss Living Connect (radiatortermostater), Danfoss Link HC (gulvvarme styring) og Danfoss Air (varmegenvinding).

Det smarte ved Danfoss Link er at du kan få alle dine termostater til automatisk at skrue ned for varmen, når du ikke er hjemme. På den måde sænker du dit varmeforbrug, når du alligevel ikke har behov for varmen. Danfoss Link kan hjælpe med at holde en konstant temperatur i huset, når du er hjemme. Her anbefales det at holde temperaturen på 21 grader, da det er det mest økonomiske.

Læs mere om Danfoss Link her

Danfoss Living er baseret på Z-Wave teknologien, hvilket gør at flere enheder kan snakke sammen, du kan således få Danfoss Link til at styre andet og mere end blot varmen, det kunne f. eks. være belysning eller stikkontakter, så du undgår stand-by strøm. Alt sammen ting der er med til at spare på dit energi forbrug og dermed på pengene.

Danfoss Living fungerer via en touch-skærm, hvor du med få klik på skærmen kan tænde eller slukke for varmen i huset. Du kan indstille den ønskede temperaturen i de forskellige rum. En censor i termostaterne sørger for at slukke for varmen når du lufter ud, så du ikke fyrer for gråspurvene. Det er derfor slut med at gå fra rum til rum og indstille termostaterne, du er fri for at tilpasse den enkelte termostat fra 1-5, du kan blot indstille den ønskede temperatur på skærmen, og så kører det. Du kan spare op til 23% på varmen ved hjælp af denne investering.

Hvad koster Danfoss Link?

Prisen på termostaten afhænger af den model der passer til din radiator, men regner du med ca. 350 kr. pr termostat, så er du ikke helt ved siden af. Det er den aktuelle pris her ved udgivelse af denne artikel. Køber du en samlet pakke med termostater og Danfoss Link styringen, så er der lidt mængerabat at hente.

Se de aktuelle priser på Danfoss Link her

Installation af Danfoss Link

Hvis du ønsker håndværker hjælp til montering af dine nye termostater, så er den nemmeste måde at indhente en pris på, ved at få 3 uforpligtende tilbud, dem kan du bestille via følgende link. Hvad montageprisen lander på, afhænger af dit behov, så det kan være svært at slynge en pris ud her. Men prøv at beskrive dit varme behov i formularen på næste side, så har håndværkeren et godt udgangspunkt for at beregne et tilbud.

Indhent 3 uforpligtende tilbud på installation af Danfoss Link og Danfoss Living Connect

Skal der spares endnu mere på varmen, så kunne en varmepumpe være et alternativ til oliefyret. Varmepumpen er billigere i drift end et gammelt oliefyr. Med de stigende oliepriser, så er det værd at undersøge nærmere. Derfor har vi skrevet en lille artikel om emnet.

Danfoss Living Connect

Danfoss Living findes i fire versioner:

Danfoss Ally:

Denne termostat er lige som Eco trådløs og styres via stemmestyring. Den kan f.eks. styres via Amazon Alexa, Google Home. Mere brugervenlig og mere intelligent end sine forgængere. Fungerer både til radiator og gulvvarme og er derfor mere fleksibel end sine forgængere.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Danfoss Ally Room Sensor kr. 271,00,-
Danfoss Ally Room Sensor

271,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Danfoss Ally Radiator Termostat kr. 511,00,-
Danfoss Ally Radiator Termostat

511,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Danfoss Ally Radiatortermostat RA kr. 524,00,-
Danfoss Ally Radiatortermostat RA

524,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Danfoss Ally Gateway kr. 968,00,-
Danfoss Ally Gateway

968,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Danfoss Ally Starter Pack kr. 1.166,00,-
Danfoss Ally Starter Pack

1.166,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Danfoss  - EDI Danfoss ally starter pack kr. 1.745,75,-
Danfoss - EDI Danfoss ally starter pack

1.745,75,- pr. stk. (Spar: ,-)

Danfoss Eco:

Denne termostat fungerer selvstændigt, du kan indstille hver enkelt termostat efter det rum den er monteret i. De er selvstændige enheder, der arbejder på egen hånd. Se hvor nemt det er at montere, på videoen længere nede. Denne termostat findes i to versioner, afhængigt af din radiator model. Se begge modeller her (Aff. Link)

Danfoss Connect:

Denne termostat er trådløst styret, via en enhed der hedder Danfoss Link CC. Via den centralt placerede skærm, styrer du de forskellige termostater (op til 30 stk). Læg en varmeplan for hvert rum eller aktiver feriefunktionen. Skal du have en god pris, så har VVS.dk faktisk en rigtig god pris på Danfoss Link CC (Aff. Link), det er dumt at betale for meget. Læs mere om Danfoss Link CC styringsenheden her (Aff. Link)

Danfoss Living Design:

Denne termostat er en helt almindelig termostat, du indstiller den som en traditionel termostat, eneste forskel er at den har samme design som de nye Living Eco og Living Connect termostater. Det faktum at den ikke er lige så teknisk som de to andre modeller, gør til trods for at den er meget stilren, at prisen er lavere. Hvis du ikke har brug for teknikken, men blot søger en stilren termostat, så er denne et oplagt valg. Læs mere om Danfoss Living Design her (Aff. Link)

Vi købte selv 4 stk. Danfoss Living Eco termostater tilbage i Februar 2012. Det var det nyeste og smarteste fra Nordborg. De virkede da også fint de første mange måneder, men i December, altså 10 mdr. efter købet var der problemer med en enkelt termostat. En termostat havde et blankt display, så man kunne ikke indstille temperaturen eller noget som helst andet. Den blev byttet uden problemer og fik en helt ny, der var tilsyneladende en fejl på nogen af de første termostater, den er dog blevet løst efterfølgende, så nu er der ingen problemer! Har du en af de gamle termostater, så kan du da lige få et lille tip, afmonter den og monter den igen, så vågner den op. Er den helt gal, så henvend dig til forhandleren. Der er ingen tvivl om at mit varmebudget er blevet reduceret som følge af de nye termostater, så vil helt klart anbefale Danfoss digitale termostater, hvis du vil spare på din varmeregning.

Danfoss Living Eco

Det er super nemt at montere den elektroniske Danfoss termostat, du skruer blot den gamle termostat af, sætter batterier i den nye, indstiller den, via nogle simple trin, og skruer den på. Hele monteringen bliver vist i denne lille video fra Danfoss.

Annonce:
Kom i gang med investering
det er nemt med Nordnet One.
Nordnet One - En komplet løsning med lave omkostninger