SEO-Rapport

Indeholder reklame via affiliate links for:

Morningscore.io, Thomas Rosenstand

Hvad er en SEO Rapport? Det er en rapport, der indeholder info omkring, hvilke ændringer du bør foretage på din hjemmeside, for at forbedre din trafik og indeksering i søgemaskinerne. Man vil kigge på mange parametre afhængigt af hvem der laver den, og prisen kan ligge og svæve mellem et par tusind og flere tusind kroner. En SEO-Rapport, er egentlig nok det samme som en SEO-Analyse. Faktum er i hvert fald, at du får nogle nyttige informationer omkring din, eller dine hjemmesider.

Hvis du arbejder med hjemmesider, så er du garanteret opmærksom på hvilke søgeord du ranker på, det kan være afgørende for din websides succes om du ligger på side 1 eller på side 50. Men hvordan holder man øje med alle søgeords placering, når man samtidig gerne vil passe familien, arbejde og sove om natten? Døgnet har desværre kun 24 timer, så det kan være svært at nå det hele, uden hjælp.

Morningscore er et fantastisk værktøj! Du kender garanteret en masse SEO værktøjer, som kan holde øje med dine placeringer i søgemaskinerne, holde øje med dine konkurrenter og hvordan din hjemmeside eller webshop ligger i forhold til konkurrenterne. Men har du prøvet Morningscore?

Morningscore er Dansk

Ind til for kort tid siden, har du måtte nøjes med primært udenlandske værktøjer, men det slutter nu. Må jeg præsentere dig for Morningscore.io, der på trods af det, ikke så danske .io domæne, er pære dansk.

Manden i front, hedder Karsten og er utrolig hjælpsom, hvis der er nogen spørgsmål til opsætning eller brug.

Morningscore.io er for webshops, konsulenter, digtale virksomheder, ecommerce, webbereauer, digitalse SMV'er, ja kort sagt, for alle.

Morningscore lægger meget godt ud, med en masse informationer, men tager man et kig på deres roadmap, så kan man se, at meget mere er på vej i brugernes retning. De beskriver nemlig diverse forbedringer, helt frem til midten af 2020 og listen skal nok blive udvidet her efter.

Sådan får du flere timer i døgnet

Dette er et lille stykke lækkert SEO-værktøj, der kan overvåge dine placeringer i søgemaskinerne, så du kan bruge din tid på sjovere ting. Som en lille bonus, så vil dette værktøj også give dig forslag til nye søgeord. Alt i alt et fantastisk stykke værktøj, som du kun kan få glæde af.

Skal man have et abonnement pr. side?

Nej, det skal du ikke. Du kan i den billigste pakke, have op til 5 websider eller f.eks. 2 websider samt 3 konkurrenter. Har man behov for at overvåge endnu mere, så er der pakker i flere størrelser.

Hvad koster det?

Du kan oprette en gratis konto og prøve værktøjet i 14 dage. Derfor er det ikke den store udskrivning. Tænk på hvad du kan spare af tid, hvis det lige er noget for dig. Så kig nærmere på dette værktøj, du kan jo altid starte med 14 dages prøve. Husk din rabatkode, når du bestiller.

Køb herMorningscore.io – Og spar penge, med denne rabatkode: TERKELIT

Jeg håber du også syntes, at dette værktøj er lige så fedt, som jeg selv syntes.

Hvad kan retfærdiggøre prisen?

Ja det kommer an på den pris der forlanges for rapporten. Hvis der er naboens søn på 10 år der laver den, ja så ville jeg ikke betale en formue for den. Er det derimod et respekteret SEO firma, der står bag. Så kan den godt være mange penge værd.

Kan jeg lave min egen SEO-Rapport?

Ja, det kan du godt, ellers ville min overskrift jo være løgn. Du kan selvfølgelig ikke lave en analyse der er lige så dyb som firmaer der ikke laver andet, men du kan komme langt. Meget af den info du vil finde i en SEO Rapport er desuden ting der giver sig selv, når du læser dem. Nedenstående liste er i vilkårlig rækkefølge.

1. Undgå Duplicate content – Man kan oversætte direkte til dansk “kopieret indhold”. Hvis du skriver det samme på to sider, så vil søgemaskinerne kun indeksere den ene. Skriver du to forskellige tekster, så vil der være chance for at få indekseret begge to. Dermed bliver du mere synlig i søgeresultaterne.

2. Undgå tomme sider – Søgemaskiner gider ikke henvise deres brugere til tomt indhold. Sider med begrænset indhold, bør derfor fjernes, opdateres med mere indhold, eller sættes til Noindex. En side der bør være Noindex, er f.eks. sider med kontaktformularer og kategorier. Søgemaskinerne skal ikke læse kategorierne, de skal følge dine links og læse siderne. Sådan undgår du også duplicate content.

3. Unikt indhold – Dine sidetitler og dit indhold skal være unikt. Du kommer ikke frem i verden ved at kopiere andres tekster, eller genbruge den samme tekst på alle dine sider. Samtidig skal dine sidetitler virke interessante for dine besøgende, så de kommer frem til din hjemmeside.

4. Undgå usynlig indhold – Fordi du sidder på en 25″ bredformats skærm, så betyder det ikke at dine brugere gør det samme. Undersøg hvordan din hjemmeside ser ud på forskellige skærmopløsninger. Har du eksempelvis en webshop, så vil det være en katastrofe, hvis nu “bestil” knappen ikke umiddelbart kan ses på skærmen. Hvordan skal folk med små skærme så fortsætte deres bestilling? Det er ikke alle der har tålmodighed til at søge efter en løsning de ikke kan se.

Via overstående punkter så er du godt på vej, med din egen SEO Analyse. Du er godt i gang med et værktøj som Screaming Frog.

Selvstudie: SEO m.v.

Er du blot interesseret i at blive bedre til at arbejde med hjemmesider og studere på egen hånd? Så har jeg samlet nogle relevante links her under. Alt sammen til diverse former for online undervisning.

Thomas Rosenstand

Thomas var en af de første danskere der to søgemaskineoptimering til sig og har derfor mange års erfaring. Han begyndte at sælge sin viden tilbage i 1999, så med materiale fra Thomas, så er du sikret materiale med over 20 års erfaring.

SEO-LEX – Kongen af bøger om SEO inkl. over 120 minutters videoundervisning.

SEO-Tuning – 60 sider og 106 minutters video om DanDomain Shop SEO.

WordPress Kursus – 12 lektioner i alt ca. 2 timers kursus.

Morningscore

Morningscore.io er et dansk SEO værktøj, der gør det muligt at studere din hjemmeside, sammenlignet med konkurrenter. Morningscore holder samtidig øje med fejl på din hjemmeside og søgeords placeringer m.v.

Og så får du lige rabatkoden til Morningscore igen. Få 15% rabat med rabatkoden: TERKELIT