Gulvafslibning med flot resultat

Indeholder reklame via affiliate links for:

3byggetilbud.dk og Fagexperten.dk.

Vores gulvafslibning – Kort efter vi havde fået nøglerne til vores nye hus, skulle vi i gang med at indrette. Der var dog et rum, vi gerne ville have styr på, før det skulle møbleres. Vores stuegulv er nemlig fyrretræ og efter flere års slid, mærker efter sko, møbler osv. trængte det til en kærlig hånd. Gulv var ingen af os eksperter i, så vi indhentede en række tilbud fra forskellige gulv firmaer og endte med at vælge et lokalt firma, som også kom med det bedste tilbud.

Før gulvafslibning gik i gang

Som det ses på overstående billede, så er gulvet ret mat, tørt og kedeligt at se på. Håndværkeren kom ud og kiggede på gulvet, vi aftalte hvad der skulle laves og han kom med en pris vi var tilfredse med og accepterede et par dage efter. Vi aftalte en mandag, hvor arbejdet skulle gå i gang, håndværkeren var på adressen lidt over 7, ganske som aftalt. Han gik i gang med at slibe gulvet, hvilket gav et pænt trægulv.

Da gulvafslibningen var i gang

Det færdige resultat af gulvslibning

Vi havde aftalt at det skulle slibes ned så det var pænt, her efter ludbehandles, lakeres, slibes og lakeres igen. På den måde får gulvet et lysere udsende, end hvis det blot var lakeret træ. Resultatet ses her under. Nu gælder det så om at passe godt på gulvet. Fyrretræ er et blødt materiale, så der skal næsten ingen ting til, før der kommer mærker. Havde vi selv skulle lægge nyt gulv i stuen, så havde vi helt klart valgt en hårdere materiale end fyrretræ. Men nu lå gulvet der og det var i fin stand efter håndværkerens arbejde så en gulvafslibning gjorde store underværker.

Efter gulvafslibning var fuldført

Skal du have lavet nyt gulv så tøv ikke med at kontakte Palle Maler for et godt tilbud. Bor du meget langt fra Slagelse, så kan du alternativt få et tilbud med gulvafslibning priser via 3byggetilbud.dk eller Fagexperten.dk

Palle Maler er som navnet antyder et maler firma, men de har deres egen uddannede gulvsliber som både kan tilbyde gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi kan kun anbefale Palle Maler til alle vi kender og nu også dig der læser med her. Alle aftaler blev overholdt og resultatet blev flot som forventet.

palle-maler

Vi har desværre hørt at Palle Maler, ikke tilbyder gulvslibning mere, så vi kan i stedet anbefale Blums Gulvservice, som arbejder på hele Sjælland.

Annonce: