Havemøbelsæt

Indeholder reklame via affiliate links for:

10-4.dk, Davidsen.dk.

Så skal vi have noget godt at sidde ved og med

Havemøbelsæt skal der til, vi holder os til temaet, så det er havemøbelsæt enten i træ eller delvist træ. Der er mange fine sæt at vælge imellem, f.eks. et Havemøbelsæt.

Træ har mange fordele, f.eks. ruster det ikke, som de billigere stål møbler gør. De bliver ikke grimme som plastik møbler kan gøre. Nej med lidt vedligeholdelse så holder træmøbler mange år. Der findes forskellige former for træolie man kan behandle dem med, for at bevare en gylden eller naturlig glans.

Hvis du elsker din havestol, så vil du elske et sæt med havestole og havebord endnu mere. Der er intet som at nyde sommeren i en komfortabel havestol, med et havebord foran, hvor grillmaden, koldstål eller friske jordbær kan serveres.

Her har vi samlet en oversigt over en masse havemøbelsæt, du finder garanteret en favorit på listen.

Havemøbler kan typisk være fremstillet i træ, stål, plastik eller aluminium. Hvad passer bedst til din have? Er det en lille terrasse er det måske et rundt bord med et par stole. Er det en større overdækning, så måske et langt bord, med mange stole. Altid noget til alle behov – Hvad er dit behov? Husk også havestole.

Her finder du dit nye havemøbelsæt

Der er så mange flotte havemøbelsæt, man kan vælge imellem.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Cane-line Peacock stol m/teakben kr. 4.199,00,-
Cane-line Peacock stol m/teakben

4.199,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Havemøbler af genbrugstræ

Tænker du på bæredygtighed, når du f.eks. kigger på Blomsterskjuler, Højbede, Plantekasser, Kapillærkasseskjulere, Havebord eller Bænke? Det gør de hos Kabeltromlen, de laver nemlig møbler af genbrugstræ.

Måske er der en klokke der ringer, når du læser Kabeltromlen, for det var dem der var med i DR-programmet ‘Løvens hule‘ hvor han viste produkterne frem og fik en løve med ombord.

Her i huset er vi pt. på udkig efter de rigtige Blomsterskjuler/Højbede/Plantekasser og dermed faldt vi over Kabeltromlens udvalg.

skov-med-blade

Mangler du også møbler inde i huset? Find flere møbler her.

Bord/Bænkesæt

Mangler du en bænk eller Bord/Bænkesæt til haven, sommerhuset eller andet, så tjek udvalget her under. Er det derimod en træningsbænk, så finder du den ikke i nedenstående oversigt. Er det f.eks. en trelle bænk du søger, så har vi flere matches her under. Men også helt almindelige bænke med bord og 2 rækker eller bord og plader hele vejen rundt. Der er mange modeller du kan vælge imellem.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Børne Bord/bænksæt 20 Mm Lærk kr. 540,00,-
Børne Bord/bænksæt 20 Mm Lærk

540,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Plus Cafe plankebænk 127 cm trykimp kr. 1.044,00,-
Plus Cafe plankebænk 127 cm trykimp

1.044,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Plus Basic børne bord/bænkesæt kr. 1.080,00,-
Plus Basic børne bord/bænkesæt

1.080,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Fandt du dit nye Bord/Bænkesæt?

Nu har du set hele udvalget, var der noget du kunne bruge? Udvalget ændrer sig løbende, så slå til, hvis du finder noget godt. Måske du også mangler hytten som dit nye bord/bænkesæt skal stå ved.

Hvorfor behandle træet?

Træ som ikke vedligeholdes, vil med tiden blive gråt, slå revner og nedbrydningen af træet vil begynde. Der vil komme alger og måske svamp, hvis de står fugtigt, uden beskyttelse. UV strålerne fra solen er også med til at nedbryde træet. Der er derfor mange grunde til at passe på sine træmøbler. Det er heldigvis nemt.

Sådan vedligeholder du havemøblerne

Det kræver faktisk kun en lille smugle arbejde. Rengør møblerne, slib dem og giv dem på træolie med farvepigmenter eller maling. For at fremhæve træets stukturer, ville jeg til enhver tid bruge træolie. Grunden til at du skal vælge en olie med farvepigment, er at det beskytter mod UV-stråler.