Foråret er landet – Alt til haven

Indeholder reklame via affiliate links for:

Haveglad.dk, Plantetorvet.dk, Moreland.dk Texax.dk, Profilmetal.dk, Globaltools.dk og Davidsenshop.dk.

Alt til haven

Alt til haven! Ja vi ved godt det er en stor påstand, men her får du den ultimative guide til at finde alt til haven. Fuglehuse, Græs, Spagnum, Fiberdug, Flis, Sandkasse, Tørrestativ, Hegn og Stolper, blot for at nævne nogen af de ting man kan får behov for, når temperaturen stiger og solen skinner.

Foråret er landet i Danmark, så på med havehandskerne og kom ud i det gode vejr. Vi ved at mange af jer allerede er i gang, der var nemlig kø på genbrugsstation, da vi kom med et læs haveaffald, den anden dag. April er på vej og det betyder at sommeren også nærmer sig! Husk også det rigtige værktøj til havearbejdet.

Alt til haven findes i nedenstående butikker, for nemhedens skyld, har vi suppleret hver eneste butik med lidt info, om hvad du kan forvente at finde i deres vareudvalg. Nogle af butikkerne overlapper hinanden med det samme indhold, men udvalget er vidt forskelligt. Fælles for det hele er at det er Alt til haven. (Artiklen fortsætter under billedet..)

Alt til haven

Haveglad

Hos Haveglad.dk kan du finde et udvalg af Plantekasser, Krukker, Potter, Kurve, Jord, Muld, Frø, Spagnum, Gødning, Græs, Hængekøjer, Bunddække, Grus, Sten, Granit, Sand, Sandkasser, Støbemix, Cement, Møtrel, Strøelse, Grill, Pejse, Brøndsel, Belysning, Fuglehuse, Brænde, Briketter, Stolper, Hegn, Tørrestativer m.v. Kort sagt lidt til enhver smag. Fuglehuse er måske mest til vinterbrug, men sommeren er jo sjældent lang her i landet, så tjek det store udvalg. Børnene skal også være glade, så tjek udvalget af sandkasser. Spar på strømmen, opsæt et Tørrestativ og giv Hvidevareshoppen Køkken udstyr sommerferie.

Plantetorvet

Hos Plantetorvet.dk kan du finde et bredt udvalg af Haveplanter, Blomster, Urtefrø, Blomsterløg, Frugttræer, Formklippede planter, Hækplanter, Krydderurter, Lyng, Nåletræer, Roser, Stauder, Nelægning, Brænde, Briketter, Græs, Rullegræs, Havebøger, Halmmåtter, Havehandsker, Havemaskiner, Haveredskaber, Højbede, Kantafgrænsning, Kompostbeholdere, Net, Duge, Redskabsrum, Sprøjer, Sneglebekæmpelse, Vandingsudstyr, Spagnum, Muld, Krukker og Drivhuse. Foruden et stort udvalg, så har Plantetorvet.dk også en masse video guides, skal du f.eks. have plantet en hæk, så få de gode tips her. Over 4000 positive anmeldelser på Trustpilot og et E-mærke, så du kan roligt handle her. Vi fandt dette fantastiske sted på Linkcentralen.dk, sammen med en masse andre gode links.

Moreland

Hos Moreland.dk kan du finde et bredt udvalg til Bolig, Camping, Fritid, Have og Værksted. Men hvis vi nøjes med at koncentrere os om alt til haven, så har de både Beskæresakse, Bålkurve, Bålsteder, Cafesæt, Drivhuse, Teressevarmere, Espalier, Fakler, Grill, Haveborde, Havelamper, Havekrukker, Havestole, Havemøbelsæt, Haveredskaber, Havevandere, Hængestole, Parasoller, Pavillioner, Regnvandsbeholdere, Vandslanger og Ukrudtsbrændere. Over 2000 positive anmeldelser på Trustpilot og et flot E-mærke. Du kan roligt handle her!

Jaa vi begynder at have styr på alt til haven! Der er dog et par steder mere, vi vil anbefale du kigger forbi.

Texas

Hos Texas.dk kan du finde et velassorteret udvalg af havemaskiner i høj kvalitet. Navnet dækker over Havefræsere, Jordbor, Plæneklippere, Havetraktorer, Plæneluftere, Kantskærere, Rotorklippere, Buskryddere, Hækkeklippere, Løvblæsere, Løvsugere, Brændekløvere, Brændesave, Kædesave, Combi maskiner, Fejemaskiner, Fliserensere, Spredere, Sneslynger, Dykpumper og Ukrudtsbrændere. Siden er naturligvis både E-mærket og flot anmeldt på Trustpilot! Over 4000 kunder kan ikke tage fejl, Texas har en perfekt Trustpilot score og dag til dag levering.

Globaltools

Hos Globaltools.dk kan man finde Beskæring, Fejemaskiner, Havetromler, Hegnsbeslag, Kædesave, Multimaskiner, Pælebor, Stolpetoppe, Teressevarmere, Flagstænger, Garage, Haveslanger, Hækkeklippere, Løvsugere, Brændesave, Fliserensere, Havefræsere, Højtryksrensere, Plæneklippere, Regnvandstønder, Sækkevogne, Trimmere, Buskryddere, Frugtpræssere, Havesprøjter, Mosfjerner, Pressenninger og Kompostkværn. igen et ret alsidigt udvalg.

Profilmetal

Hos Profilmetal.dk finder du et et holdbart tag til carporten, brændeskuret, teressen, sommerhuset, huset, ja alle steder, hvor du skal skifte tag i din sommerferie eller weekend. Profilmetal sælger direkte fra fabrikken og leverer i hele landet. Vælg mellem flere forskellige tagprofiler, facadeprofiler og tilbehør. Profilmetal har både produktion og salgskontor i Danmark og har leveret stålprofilplader siden 1994. Hvis du også har spekuleret over, hvordan man profilerer en færdigmalet stålrulle, så har de lavet en interessant video, se den her.

Så mangler vi blot det helt store udvalg af havemøbler!

Davidsen

Hos Davidsen.dk kan man finde et stort udvalg af havemøbler, de er inddelt i nemt overskuelige kategorier, f.eks. cafesæt havemøbler, med få eller mange stole. Priserne ser ganske fornuftige ud og udvalget er Stort. Over 11.000 positive anmeldelser på Trustpilot og et flot E-mærke. Du kan roligt handle her. Du kan f.eks. finde din nye haveslange, hvis den gamle er slidt op.

Med overstående butikker, så er sommeren reddet! Alt vi mangler er mad og drikkelse, det finder du hos den lokale købmand eller supermarked. Husk også en vejrstation, så du ikke behøver at kigge ud af vinduet, for at få en idé om vejeret. Men den kan selvfølgelig hjælpe med temperaturen, inden du fryser.


Tid til have arbejde, men pas på kroppen.

Brug ergonomiske haveredskaber

Vi har været opmærksom på ergonomi, lige siden vi købte vores hus. Ergonomiske værktøjer er en god investering.

Hvad er ergonomi? Jo ifølge Den store danske, så omtales ergonomi, som en forebyggelse af skader i forbindelse med muskelarbejde, f.eks. havearbejde, som ofte er skyld i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, som kan lede til rygsmerter og muskelsmerter. Tunge løft, f.eks. flisearbejde og et højt arbejdstempo og ensformige arbejdsprocesser er hyppige årsager til disse skader.

Mest kendt er nok serien Fiskars Ergonomic, som har et bredt udvalg i de mest almindelige haveredskaber.

Fiskars Ergonomic: Hakke

Vores mest brugte pt. er hakkejernet eller havehakke, som den også kaldes. I modsætning til det traditionelle hakkejern, har den ergonomiske model et svej på skaftet, der gør at den sikrer en korrekt arbejdsstilling og aflaster ryg samt skuldre under havearbejdet.

Fiskars Ergonomic: Spade

Når man har en have, så er en spade også uundværlig. Den findes naturligvis også i en ergonomisk version. Vi syntes godt nok den minder meget om en ganske almindelig spade, men jf. producenten har de udregnet vinklen, så belaster ryggen mindst mulig.

Fiskars Ergonomic: Kost

Har man en flisebelægning, så skal der måske fejes engang imellem. Hvorfor ikke gøre det ergonomisk? Formen på denne kost aflaster din ryg og skuldre mens håndtaget i blød plast giver et skridsikkert og behagelig kost at arbejde med. Skal der fejes i lidt større skala så tjek vores indlæg om fejemaskiner.

Men det stopper selvfølgelig ikke her. For der er mange flere muligheder end overstående. f.eks.