Ukrudtsbrænder

Indeholder reklame via affiliate links for:

Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, Globaltools.dk, Moreland.dk og Texas.dk.

Inden vi ser os om, så er det forår. Det betyder at ukrudtet betynder at vælte op af jorden. Det problem kan vi håndtere på to måder. 1. Gå i gang med hakkejern eller 2. Gå i gang med gift. Første nævnte er at foretrække, da vi skal værne om vores natur og grundvand. Men har du et område med fliser, så er hakkejern næsten umuligt at bruge. Her må man gribe til andre løsninger.

Ukrudtsbrænder

En ukrudtsbrænder er en herlig opfindelse! Den svitser dit ukrudt, så det visner. Den kan dog også være farlig at bruge, så undgå at bruge ukrudtsbrænder hvis det er tørt, hvis det er træt på træværk eller andre brandbare materialer. Opstår der gløder så sluk dem omgående, så du undgår brand. En brandslukker, spand med vand eller vandslange er derfor en god idé at have i nærheden.

Anvendelse af ukrudtsbrænder

Det er nemmest at få bugt med ukrudt under 5-6 cm. højde. Højere ukrudt vil tage for lang tid at kæmpe med, og du risikerer at varme planterne så meget at de brænder. Så forår, hvor ukrudtet kommer i gang, er den bedste årstid at starte bekæmpelsen på.

Ukrudtsbrænder

Sikkerhed

Husk at det er gas og ild du arbejder med, så det er ikke legetøj. Hold flammen fra dig selv og andre. Sørg for at din ukrudtsbrænder er DG mærket. Det er et krav at den er DG mærket, for at den må sælges i Danmark. Til sidst slutter vi af med en video fra beredskabet.


Video: Lolland-Falster Brandvæsen

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Biolet ukrudtsbrænder kr. 49,95,-
Biolet ukrudtsbrænder

49,95,- pr. stk. (Spar: ,-)
Gasukrudtsbrænder
Gasukrudtsbrænder "stok"

115,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Trolla ukrudtsbrænder med vogn kr. 395,00,-
Trolla ukrudtsbrænder med vogn

395,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Gasukrudtsbrænder med trolley kr. 399,95,-
Gasukrudtsbrænder med trolley

399,95,- pr. stk. (Spar: ,-)

Drop gassen brug El

Hvis du ønsker at spare på gassen og undgå at slæbe rundt på gasflaskerne, så kan du kigge på en elektrisk gasbrænder. Du slipper ikke helt for at slæbe, for her skal du blot trække en ledning efter dig.

Den elektriske ukrudtsbrænder varmes op til ca. 600 grader og giver dermed planterne varm luft. Men den varme luft giver planterne et termisk chok, som gør at de visner, effekten er dog ikke lige så hurtig som ved en gasbrænder, men bestemt til stede. Så kræver lidt mere tålmodighed.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

WB600 5i1 el-ukrudtsbrænder kr. 399,00,-
WB600 5i1 el-ukrudtsbrænder

399,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
WB600 m/forlængerledning kr. 558,00,-
WB600 m/forlængerledning

558,00,- pr. stk. (Spar: ,-)