Lidt blandet garn arbejde fra året

Indeholder reklame via affiliate links for:

Rito.dk

Snart længe siden, der har været et indlæg i gruppen Garn, Strik og Hækling, det laver vi om på nu.

Vi er trådt ind i den mørke tid, med dagens skift til vintertid og dermed et par mørke måneder forude. Mørke behøver ikke være trist, mørke kan også skabe hygge eller afslappende håndarbejde.

Der er intet som den varme følelse af at skabe noget unikt med blødt garn og en strikkepind. Hjemmestrik er en kunst, der giver mulighed for at skabe alt fra varme tæpper til unikke tøjstykker med en personlig touch, der varmer sjælen.

Enhjørning

Se f.eks. denne Enhjørning, med et stort lilla horn. Hvad man ikke kan se på første billede er håret i nakken. Se billede 2. Utroligt hvad man kan skabe i ud af garn og pudefyld.

Enhjørning lavet af garn

Rose

Hvem vil dog sige nej til en rød rose? Læg mærke til detaljerne på billede 2, hvor man kan se toppen af rosen. Rosen er velegnet til gaver eller pynt. Den holder længere end de traditionelle og skal ikke vandes. Alt der skulle til, var lidt ståltråd og noget garn.

Rose lavet af garn

Tæppe

Når temperaturen falder, så er det rart med et tæppe, så man kan holde varmen.

Tæppe lavet af garn

Sulten?

Man bliver jo helt sulten af alt det håndarbejde. Vi slutter af med et stykke smørebrød. En ostemad med peberfrugt.

Ostemad lavet af garn

Med overstående er det snar tid til at bestille lidt mere fra Rito.dk, så der er garn nok til vinterens projekter. Se flere garn kreationer her.