Hæklet Elefant bamse

Indeholder reklame via affiliate links for:

Rito.dk.

Hæklet Elefant – Et nyt projekt er nu gået i gang. Der skal hækles en bamse elefant. Det bliver en stribet en, med lang snabel i grønne farver, så den er neutral i forhold til barnets køn. Opskriften er købt hos en Hjertegarn forhandler, men kan også findes her hos Familiejournalen. Det er meget nem at gå til i forhold til nogle af de andre projekter vi har kastet os over, men sød det er den da.

Sådan laver du en hæklet elefant

Opskriften indeholder både en stor elefant og en babyelefant, så barnet kan få bamser i forskellige størrelser. Vi har som sagt valgt de neutrale farver, men er det til en pige, er røde nuancer oplagt og til en dreng, så er blå nuancer oplagt. Efter 2 dages on-off arbejde i fritiden er elefanten ved at være færdig, så det er ikke noget omfattende projekt.

Garnet plejer vi at finde hos f.eks. Rito.dk eller en af de mange andre forhandlere, afhængigt af hvilken type garn, farve og fabrikat den pågældende bamse kræver. Vores erfaring er dog at Rito og Kukuk har det bedste udvalg.

Herunder ses det foreløbige resultat. Vi glæder os til at vise den færdige Elefant bamse. Den bliver helt sikkert godt modtaget, når et barn får den i hånden!

Elefant

Annonce:
Tøjeksperten.dk