En elefant kom marcherende

Jumbo

Ja.. du har nok set ham før. Det her er som bekendt Jumbo, verdens bedste super elefant. Om natten lister han sig ned og spiser Cornflakes og Bananer, hvor efter han fanger super skurke sammen med supermand. Om dagen er han vagt elefant og tramper rundt så jorden ryster! Nå, men for at komme til sagen så ville Jumbo lige blogge lidt. og da sådan nogle elefant fødder ikke er særligt gode til at skrive på computer med, så spurgte Jumbo om jeg ikke lige ville hjælpe. Så kunne han finde nogle Cornflakes imens jeg skrev overskriften. I dag har Jumbo været ude og marchere under den åbne himmel. Men når man er en lille elefant som Jumbo, så er der ret koldt uden for på denne årstid.. så turen gik kun fra hoveddøren, ud på trappen og tilbage igen. så havde han fået nok!

Jumbo

Ikke nok med det, så har Jumbo faktisk også spillet computer i dag! Jumbo har spillet Vice City.. hvordan det? Jo.. Jumbo smed Pauli væk fra computeren, så han kunne spille.. Pauli fandt så i stedet en film, som han så.. Imens kørte Jumbo så rundt i Tank – Hemmelig kode: Panzer… og væltede det hele.. lige fra biler til politiet.. Jumbo er vist en værre uartig elefant! Hans opvækst er ukendt, men han blev adopteret fra WWF Verdensnaturfonden i 2008, under en kampagne, der hed “Adopter et dyr” man kunne vælge et beløb og en bamse. Det skulle selvfølgelig være en elefant, selv om der var mange andre fine valgmuligheder. Sammen med Jumbo, fik man et postkort, med en elefant på tilsendt. Han hedder derfor Jumbo – En adopteret elefant.

Den lille elefant gad ikke ud og lege!

Den lille elefant gad ikke ud og lege!

I dag har Jumbo stået i vinduet og kigget hele dagen. Egentlig så ville han gerne ud og lege.. men efter et kig på vejret og temperatur måleren, så blev der lavet om på de planer. Man har jo et standpunkt til man tager et nyt.. det gælder åbenbart også elefanter. Man kan måske godt forstå ham.. for det er kun 1 grad uden for.. Så jeg bliver også bare inde i varmen i dag. Desuden så ser det så mørkt og kedeligt ud der ude… Så nu ville Jumbo lige blogge i stedet. TRUT TRUT.. og nu vil Jumbo så have bananer!

Elefant nyt

Det er af gode grunde ikke til at sige hvad den lille elefant har haft travlt med. Tilsyneladende har han stået på samme sted hele dagen.. uden at rokke sig en mm. Men der er selvfølgelig også den mulighed at han bare er hoppet tilbage på samme plads lige før jeg kom hjem? Hvem ved?

Hvad er der ellers sket? Ikke det store vist.. sne, sne og fik jeg nævnt sne! Helt ærligt.. skyerne kunne godt lige skrabe alt det is af ruderne, så jeg var fri for det før turen går afsted på arbejde. På vej hjem fra arbejde må man lige hente mælk i Netto.. Pauli havde ud over mælk også bestilt bananer, troede han.. for i sms'en stod der Benaner.. dem har jeg aldrig hørt om.. har du?

Nå, nu kommer der Eli Stone på Tv2.. det kan man ikke gå glip af!! Der er derfor udbrudt radio tavshed.

Elefanten får firkantede øjne!

Elefanten får firkantede øjne!

Elefanten er ved at få sig en rigtig dårlig vane! Nu bliver der kigget fjernsyn hver aften, i flere timer. Lige fra Venner om eftermiddagen til genudsendelserne begynder omkring midnat. Den lille elefant kan ikke få fjernsyn nok! I øjeblikket sidder han så også ser X-Factor på DR1… Som man kan se på billedet, så er Jumbo også ivrig seer af Tv2 Vejret… Jumbo kunne konstatere at det de kommende dage igen bliver skyet og med noget regn her i næste uge! Jumbo nåede ellers at se solen i går og i dag.

Men nok om det.. nu er der kage… Jumbo har bestilt Studenterbrød fra “Sejers Konditori” i Sorø, som officielt laver Danmarks bedste rugbrød.. Uofficielt Danmarks bedste Kartoffelkager og Danmarks bedste Studenterbrød. Mmm… Jumbo slikker sig allerede om munden! Så kan X-Factor rende og hoppe imens..

Den lille elefant fejre jul

Den lille elefant som snart fylder 1 år er ved at komme i julehumør. Her hænger han ud med nisserne efter at have pyntet det hele op 🙂

Nu venter han spændt på om julemanden kommer med en sæk fuld af skumbananer til Jumbo's første jul.

Jumbo – Tirsdags hygge med vennerne!

Mit navn er Jumbo 🙂 Jeg er en sød lille adopteret elefant! Det kunne altså være rigtig sjov hvis du ville være min ven? Selv om jeg har en masse elefantvenner.

Jumbo – Så skal der ses film 🙂

I aften har jeg fået lov til at vælge en film jeg kan se 🙂 Valget er faldet på Gnomeo & Julie 🙂

Den ser rigtig sjov ud! Truuut.. Der skal jeg nok få spist nogle skumbananer imens så jeg er rigtig tyk i morgen 😀 Truut fra Jumbo

Jumbo ser film

Annonce: