Turen går til London med SAS 2011

Indeholder reklame via affiliate links for:

Uha, tidligt op, og af sted mod CPH. Først skulle baggangen afleveres, hvor efter vi gik op og fik os en gang morgenmad.. Klokken nærmede sig 7, så det var på tide med lidt mad, efter at have været oppe siden 4:30. Nede ved gaten holdt et Airbus 330-300, fly fra SAS. Har aldrig fløjet med et så stort fly.. 63,7 m langt, og plads til 264 sæder. Godt nok var der mange med flyet.. men tror ikke det er deres normale “London bus”. Video, Musik og Spil i sæderne ( naa.. det er vist til længere ture ) .

Omkring 10:15 gik vi ind i Heathrow Lufthavn ( Europas travleste lufthavn, med 5 terminaler ). Flyveturen tog ca. 1 time og 45 minutter. Ja og så skal man huske at stille uret tilbage, så du har faktisk kun brugt 45 min på turen 🙂 Men så bliver du jo straffet på hjemvejen!

Transport ind til byen

Hvordan kommer man så ind til byen? Heathrow ligger ca 24 kilometer fra centrum. Man kan selvfølgelig tage en taxa, hvis man syntes det er sjovt at drøne rundt i trafikken.. Men det gad vi ikke.. Følg skiltene til toget under Lufthavnen, gå efter “Heathrow Express” der er en stor sandsynlighed for at du møder en billetsælger på din vej.. ellers er der billet automater. Toget køre hver 15 minut og køre dig ind til “London Paddington” en tur på ca. 15 minutter. På Paddington stationen kan du se en lille statue af den berømte bjørn Paddington.

Med mindre du vil slå lejer ved siden af den lille bjørn, så må vi hellere videre! Paddington forbinder dig med resten af byen. Flere metrolinjer løber under Paddington, bl.a.  Bakerloo Line, Circle Line, District Line. På stationerne, kan du finde nogle foldebare kort over metroen. Det er en god idé at kende lidt til din destination før du skal af sted, så du ikke skal stå på stationen og finde ud af hvilket tog du skal med og hvor til.

Jeg skulle bo på hotellet “Lancaster London” ****, som ser meget fint ud når man kommer ind.. værelserne vil jeg give *** mens morgenmaden får max **… Well… man skal jo kun sove der! Helt ærligt.. hvem snakker i telefon på toilettet?

Lancaster hotel, london

Nå.. vi skal videre.. turen går til GBK, “Gourmet Burger Kitchen. et sted som jeg har erfaring med fra tidligere, da jeg var i London i 2009. Her fik vi en stor burger og en fantastisk ***** jordbær milkshake.

Da maden havde lagt sig til rette i maven, satte vi kurs mod London Dungeon som jeg ellers aldrig har hørt om før. Det er ikke for sarte folk og mindre børn! Der går uhygge og spøgelser i den, når du træder ind af den mørke port! Helt sikert et besøg værd, hvis du kan tåle det! Enkelte aktiviteter i “London Dungeon” bliver du bedt om at holde dig fra, hvis du har dårligt hjerte! Vær beredt på at du kan blive taget ud til deltagelse i aktiviteterne 🙂

Så var det tid til at smutte videre

Efter et par timer i “London Dungeon” kommer man ud på gaden.. høj af det man har oplevet 🙂 Retur til hotellet med metroen og op og få det fine tøj på, mens mørket sænker sig over London! Nu skal vi ud og spise, af sted med taxi gennem trafikken og ind og have mad på et sted jeg ikke husker navnet på.. Well.. lad os bare sige det sådan.. kommer ikke der igen.. Maden var ok.. men tilbehøret manglede… et stykke kød med pomfritter er ikke det vilde! Vi fik dog mad nok til at en tur på McDonnalds ikke var nødvendigt.

Fra restauranten kunne vi gå til Dominion Theatre, der ligger tæt ved “Tottenham Court Road” metro station. Her skulle vi se den fantastisk musical We Will Rock You! Efter et fantastisk show, var det for tidligt at gå i seng! Vi skulle lige en tur i byen!

Øl i london

Klokken blev omkring 2 før Ole Lukøje kom forbi.. Så er man også træt efter at have været oppe i næsten 22 timer! Det blev til 7 timer under dynen før morgenmaden kaldte.. Sørgeligt udvalg.. Men det lykkedes da at finde noget der var spiseligt inden vi pakkede vores ting og drønede ud af hotellet. Vi fulgte Bayswater Road, ned langs Hyde Park, et stykke nede bliver Bayswater Road til Oxford Street… Her skal du holde på pungen.. og kæresten.. for Oxford Steet byder på en masse masse masse butikker, hvor man kan købe en masse fine ting 🙂

Så går turen hjemad

Efter at have gået rundt og kigget lidt var det tid til at finde lufthavnen. Så af sted mod Heathrow Lufthavn igen og fange et SAS fly mod København, der var kø på banen, så vi blev lidt forsinkede i afgangen.. men havde medvind mod København, så det forsømte samt lidt ekstra blev indhentet. Læs mere om mulighederne i London her.

Annonce:
Flyhjælp.dk