Maling – Billig maling? Gori, Dyrup eller PP Mester Maling?

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

Decofarver.dk, Malgodt.dk og 10-4.dk

Maling er noget man skal gøre engang imellem! Lige om lidt, skal vi i gang med at male og i den forbindelse er vi meget opmærksomme på at vælge en god maling, så vi ikke får et skidt indeklima. Hvilken maling er så den bedste? Det er der nok næppe bred enighed om, men her kan du få et indblik i hvorfor vi valgte som vi gjorde.

Ja, maling er måske ikke den mest interessante ting, at kaste sig over, men det skal jo gøres engang imellem. Har din partner ikke udleveret en ønskeseddel, så kunne en spand maling, mårske fungere som en alternativ gave, eller blot et påskud til at stuen eller noget andet trænger til en opfriskning i vinterhalvåret, hvor man alligevel ikke kan lave så meget udenfor. Maling er ikke bare maling, nej, skal du have noget ordentligt, så kig efter en miljømærket variant. Man må heller ikke gå ned på udstyr, pensel og malerrullers kvalitet er også afgørende for det færdige resultat.

Maling på væggen

Hvor finder man billig maling?

Et af de steder hvor man kan finde f.eks. PP Mester Maling og Jotun maling er hos Malgodt.dk. Malgodt.dk er ikke er misvisende navn, da siden både har over 500 positive anmeldelser på Trustpilot.dk og siden er E-mærket! Du kan derfor trygt handle hos Malgodt.dk. Du finder et bredt udvalg i indendørs maling, udendørs maling og tilbehør som f.eks. malerruller, pensler, spartel og afddækning m.v. Går du som os op i at miljøet skal være i orden, så kig i kategorien Miljømærket maling, her finder du produkter fra både Jotun, PP Mester Maling, Yunik og Caparol. F.eks. PP Mester Maling er kvalitetsmaling som er produceret her i Danmark som et datterselskab til Flügger, som de fleste nok har hørt om.

Et andet sted man kan finde kvalitets maling er hos Malgodt.dk. Her finder man et bredt udvalg af produkter fra bl.a. Dyrup, Gori Trip Trap, Motip og Dylon. Leder du efter billig maling, så tjek det store udvalg og find det der passer til budgettet. Vi tjekkede også her butikkens omdømme og med en masse positive anmeldelser på Trustpilot.dk så kan du også roligt handle her, butikken er desuden mærket med Webshop-mærket! Foruden maling, finder du malergrej af høj kvalitet. Teamet bag butikken har over 15 års erfaring med maling! Det er muligt både at bestille online (Fri levering, ved køb over 300,-) og afhente i butikken i Højbjerg ved Århus.

Et andet sted hvor man kan få kvalitets maling er hos 10-4.dk. En af fordelene ved 10-4.dk er at din bestilling kan leveres til døren i hele Danmark. Så er det bare at få malet, det vil give hjemmet et friskt pust. Vi tjekkede selvfølgelig lige butikkens omdømme! Med over 7000 positive anmeldelser på Trustpilot.dk så kan det jo ikke være helt galt! Man må også sige at 10-4.dk lever op til sit navn, et fornuftigt udvalg der dækker over maling til en lang række formål. Tapet, Indendørs maling, Udendørs maling og Vægbeklædning, blot for at nævne nogen af produktkategorierne. Så du kan finde langt det meste du skal bruge, hvis ikke det hele!

En af vores gode venner er maler og det påvirker naturligvis vores valg, når han anbefaler noget, vi har derfor besluttes os for at følge hans råd og købe PP Mester Maling i denne omgang. Vi ønsker ikke at anvende plastikmaling, da det er ret tæt og sjældent tillader det malede materiale at ånde og dermed holder på fugten. På mange overflader kræver plastikmaling en grunder, før der kan males.

Annonce:
Oplevelsesgaver.dk