Stempler til alle formål

Indeholder reklame via affiliate links for:

Printerpatroner.dk

Har du noget der skal stemples? Så kender vi et godt sted. Vi har nemlig selv handlet i butikken. Hos Nydanstempler.dk finder man nemlig et stort udvalg til fornuftige priser.

Det vi skulle bruge var et datostempel, det var tilfældigvis på tilbud og samtidig det billigste vi kunne finde. Stempelpuden kunne fås i 4 forskellige farver: Sort, Grøn, Blå og Rød. Altså et fint udvalg. Vi tog bare den sorte, der var standard.

Vi fandt et godt stempel

Valget faldt på Trodat 5430, som foruden dato, også kan fås med en eller to linjer tekst, afhængigt af hvad man ønsker at stemple.

Bestillingen var nem og lige til at gå til, så mangler du et stempel, kan Nydanstempler.dk sagtens anbefales. Stempler er ikke helt nyt for dem, for deres historie går helt tilbage til 1878. Stolte håndværkstraditioner har gjort at firmaet fortsat findes her 140+ år efter.

Et hurtig kig på Trustpilot og E-mærkets score, afslører at de har styr på det. Top karakterer alle steder. Så vi var ikke i tvivl. Trodat ville være et godt valg. Der blev desuden suppleret med et lille Trodat Printly 4910, der ikke fylder så meget. Perfekt hvis pladsen er begrænset på bordet.

Sælger du f.eks. Trodat stempler?, Så kan du få vist dine produkter her:

Andre stempler

En ting er de almindelige firmastempler, noget andet er de stempler bogholderen eller vareudleveringen bruger hver dag. F.eks. Betalt, Bogført, Kopi, Haster, Kreditnota m.v. Her er et par eksempler.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Stempel
Stempel "BOGFØRT"

54,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Stempel
Stempel "FØLGESEDDEL"

59,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Stempel
Stempel "Glad mand"

66,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Stempel
Stempel "BILAG"

66,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Stempel
Stempel "GODKENDT"

66,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Stempel
Stempel "KREDITNOTA"

66,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Stempel
Stempel "KOPI"

66,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Stempel
Stempel "HASTER"

66,00,- pr. stk. (Spar: ,-)