Spring til indhold

Tyverialarm – Har du et sikkert hjem?

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

Sikkerthjem.dk.

Er dit hjem sikret mod indbrud med en Tyverialarm? Det er for sent at gøre noget, når først det er sket! Det giver derfor god mening at forebygge indbrud, det skal jo ikke være for let for tyven at bryde ind i dit hjem. Men hvad kan man gøre for at holde tyven ude?

1- Voldgrav

Du kan grave en voldgrav uden om dit hus. Ja, god idé men det bliver svært at komme ind og ud af huset, det giver risiko for sætningsskader og du kan komme på kant med loven, hvis du graver store huller i jorden, da du derved kan skade grundvandet.

2 – Indbrudssikring

Dine døre skal have nøglelås både ude og inde og dine vinduer skal have låsebeslag, så de ikke kan åbnes udefra, når vinduet står på klem. Er dit område særligt udsat, kan du sætte lås på vinduerne, ønskes ekstra sikkerhed, så monter sikringsnokker, de gør at vinduet ikke kan åbnes, selv om man fjerner beslaget. Nogle typer vinduer er lette at bryde op med et koben, da der er god plads mellem karmen og vinduesrammen, det kan afhjælpes med en alu-liste som du skruer på vinduet, så vinduet kun lige kan åbne ud over. Så har du gjort det sværere for tyven. Man vil selvfølgelig altid kunne smadre en rude, med mindre du får sat sikringsglas i alle vinduer. Sørg for at typen ikke får arbejdsro! Det gør ikke noget hvis bilerne på gaden eller naboen kan se over hækken, sørg for at du har udendørs lys med sensor, så naboerne bemærker når der er bevægelser i din have efter mørkets frembrud.

Indbrud, her ville en Tyverialarm være en god idé

3 – Røgkanon

Bryder nogen ind i dit hus, så bliver de i løbet af få sekunder blinde i den hvide røg, så de intet kan se. Ja de får måske ødelagt nogle ting mens de kæmper sig ud, men de kan ikke orientere sig i huset og stikker derfor af. I samme forbindelse har du naturligvis fået installeret en alarm der kan stresse tyvene og sende dig en SMS eller Notifikation.

Alarm uden abonnement

Hvis du ikke har behov for en alarm med vagt tilknyttet, så kunne du overveje en alarm fra uden abonnement. Den er nem at installere, nem at udvide og nem at administrere. Det er muligt at få flere forskellige opstarts pakker, som alle kan udvides med ekstra udstyr, se priser her under og læs mere på linkene.

Sikkerthjem S6evo Alarmsystem er nyeste generation fra Sikkerthjem, det kom på markedet i slutningen af 2017 og kan lidt mere end den tidligere version, Sikkerthjem S5 som så dagens lys tilbage i 2015. Læs mere om Sikkerthjem her.

Nedenstående priser er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.

TILBUD
Sikkerthjem S6EVO Startpakke Alarmsystem
Sikkerthjem S6EVO Startpakke Alarmsystem
Sikkerthjem S6EVO Startpakke Alarmsystem
Fra 817,00,- (Spar: 182,-)
TILBUD
Sikkerthjem S6EVO Villapakke Alarmsystem
Sikkerthjem S6EVO Villapakke Alarmsystem
Sikkerthjem S6EVO Villapakke Alarmsystem
Fra 1.184,00,- (Spar: 515,-)
TILBUD
Sikkerthjem Lejlighedspakke Alarmsystem (S6EVO) - Husk SMS-kort til backup!
Sikkerthjem Lejlighedspakke Alarmsystem (S6EVO) - Husk SMS-kort til backup!
Sikkerthjem Lejlighedspakke Alarmsystem (S6EVO) - Husk SMS-kort til backup!
Fra 1.214,00,- (Spar: 285,-)

Der er mange måder at sikre sit hjem på. Læs mere om dine muligheder for en alarm her

En alarm er ikke bare en alarm mere, i dag kan de både ringe og sende sms'er, både til dig, til din nabo eller et familiemedlem der bor i nærheden. Du kan få videokamera op, der kan tage billeder, eller optage live video, så politiet får nemmere ved at identificere tyvene. Mulighederne er mange, men Stop tyven.

Der er flere steder hvor man kan få en alarm. Fordelen ved SikkertHjem's alarme er at den er en GSM alarm og uden abonnement.

Annonce:
DuGlemmerDetAldrig.dk