Tyverialarm – Har du et sikkert hjem?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Sikkerthjem.dk

Er dit hjem sikret mod indbrud med en Tyverialarm? Det er for sent at gøre noget, når først det er sket! Det giver derfor god mening at forebygge indbrud. Det skal jo ikke være for let for tyven at bryde ind i dit hjem. Men hvad kan man gøre for at holde tyven ude?

1- Voldgrav

Du kan grave en voldgrav uden om dit hus. Ja, god idé men det bliver svært at komme ind og ud af huset. Det giver dog risiko for sætningsskader og du kan komme på kant med loven. Hvis du graver store huller i jorden, da du derved kan skade grundvandet. Nej sæt spaden ind igen og prøv mulighed 2.

2 – Indbrudssikring

Dine døre skal have nøglelås både ude og inde og dine vinduer skal have låsebeslag. Med nøglelås kan de ikke åbnes udefra, når vinduet står på klem. Er dit område særligt udsat, kan du sætte lås på vinduerne. Ønskes ekstra sikkerhed, så monter sikringsnokker, de gør at vinduet ikke kan åbnes, selv om man fjerner beslaget. Nogle typer vinduer er lette at bryde op med et koben. Det skyldes god plads mellem karmen og vinduesrammen. Du afhjælper det med en alu-liste som du skruer på vinduet, så vinduet kun lige kan åbne ud over.

Så har du gjort det sværere for tyven. Man vil selvfølgelig altid kunne smadre en rude, med mindre du får sat sikringsglas i alle vinduer. Sørg for at typen ikke får arbejdsro! Det gør ikke noget hvis bilerne på gaden eller naboen kan se over hækken. Sørg for at du har udendørs lys med sensor. Naboerne vil da bemærke, når der er bevægelser i din have efter mørkets frembrud.

Det kan være rart at lufte ud. Med et PN Sikringsbeslag, undgår du at det er andet end frisk luft, du får ind.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Sikringsbeslag hvid kr. 42,00,-
Sikringsbeslag hvid

42,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Home>it Vinduessikringsbeslag Elz. kr. 49,00,-
Home>it Vinduessikringsbeslag Elz.

49,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Home>it Vinduessikringsbeslag Hvid kr. 53,00,-
Home>it Vinduessikringsbeslag Hvid

53,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Jasa sikringsbeslag t/vindue hvid kr. 70,00,-
Jasa sikringsbeslag t/vindue hvid

70,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
PN sikringsbeslag med spærre hvid kr. 135,00,-
PN sikringsbeslag med spærre hvid

135,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Indbrud, her ville en Tyverialarm være en god idé

3 – Røgkanon

Bryder nogen ind i dit hus? Så bliver de i løbet af få sekunder blinde i den hvide røg, så de intet kan se. Ja de får måske ødelagt nogle ting mens de kæmper sig ud. Men de kan ikke orientere sig i huset og stikker derfor af. I samme forbindelse har du naturligvis fået installeret en alarm. Alarmen kan stresse tyvene og sende dig en SMS eller Notifikation.

Alarm uden abonnement

Hvis du ikke har behov for en alarm med vagt tilknyttet, så kunne du overveje en alarm fra uden abonnement. Den er nem at installere, nem at udvide og nem at administrere. Det er muligt at få flere forskellige opstarts pakker. De kan alle udvides med ekstra udstyr, se priser her under og læs mere på linkene.

Sikkerthjem S7Pro Alarmsystem er nyeste generation fra Sikkerthjem, det kom på markedet i slutningen af 2022. Det forrige system Sikkerthjem S6evo kom på markedet i 2017. Den tidligere version, Sikkerthjem S5 som så dagens lys tilbage i 2015. Læs mere om Sikkerthjem her. Hvor S6 er kompatibel med S5 enheder. ,S7Pro sit helt eget system. Har du derfor planer om at opgradere dit system, så gå direkte til S7Pro pakken. Det giver ikke giver mening at købe for meget S6evo. S5 er lige udgået efter 7 år. S6 har været på markedet i 5 år.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

TILBUD
Sikkerthjem S6EVO Startpakke Alarmsystem kr. 675,00,-
Sikkerthjem S6EVO Startpakke Alarmsystem

675,00,- pr. stk. (Spar: 324,-)
TILBUD
Sikkerthjem S6EVO Villapakke Alarmsystem kr. 1.099,00,-
Sikkerthjem S6EVO Villapakke Alarmsystem

1.099,00,- pr. stk. (Spar: 400,-)

Der er mange måder at sikre sit hjem på. Læs mere om dine muligheder for en alarm her

En alarm er ikke bare en alarm mere. I dag kan de både ringe og sende sms'er, både til dig, til din nabo. Ja faktisk kan du også give besked til et familiemedlem der bor i nærheden. Du kan få videokamera op, der kan tage billeder, eller optage live video. Politiet får dermed nemmere ved at identificere tyvene. Mulighederne er mange, men Stop tyven.

Der er flere steder hvor man kan få en alarm. Fordelen ved SikkertHjem's alarme er at den er en GSM alarm og uden abonnement.

Annonce:
Kom i gang med investering
det er nemt med Nordnet One.
Nordnet One - En komplet løsning med lave omkostninger