Ny seng! Sover du godt om natten?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Emma.dk

Siden vi flyttede hjemmefra har vi begge sovet på en IKEA Seng og den husker vi som ganske god. Måske var man lidt mindre stiv i ryggen den gang, så alt kunne passe. Vi har dog overvejet IKEA som næste seng! Mener sådan en halvandenmandsseng kostede omkring 5.000 den gang. Det var med boxermadras, ben og topmadras.

Ny tid, ny seng

Da vi flyttede sammen gik vi fra halvandenmandsseng til en dobbeltseng fra Dunlopillo seng med topmadras. Av av… der blev vi 20.000 fattigere. Men så syntes vi også vi havde dejlig god plads, for med gavl og 180×210 cm. så var der plads til både unger og os.

Kunne man ligge bedre?

Her 4 år efter den investering er fruen ikke helt tilfreds mere. Måske er det topmadrassen der skal skiftes. Måske skal vi bare prøve noget helt nyt. Skulle man så hoppe på en IKEA seng igen? Skulle man give topmadrassen en chance eller skulle man prøve noget andet? Der findes jo andre senge.

En seng skal da prøves?

Ofte kan man jo ikke prøve sengen rigtig, ude i butikken. Nogle butikker er dog begyndt med en prøveperiode, så der er lys forude. En af dem er f.eks. Emma Madras, som giver 100 dages prøve oven i købet med fri fragt og retur! Madrassen er certificeret af OEKO-TEX®

Billede © Emma-Madras.dk postet med tilladelse fra annoncør.
Billede © Emma-Madras.dk postet med tilladelse fra annoncør.

Men hvem er Emma Madras? Det er er tysk firma, Emma Matratzen GmbH som har hovedkontor i Frankfurt. Når du køber en af deres madrasser eller senge, modtager du sengen direkte fra fabrikken. Med over 3000 anmeldelser på f.eks. Google, så klarer de en score på 4,6/5,0, hvilket må siges at være et fin gennemsnit. Emma Madras et succesrigt bed-in-a-box brand

Emma er ikke kun madrasser

Vælg mellem EMMA Træseng, EMMA Kontinentalseng og EMMA Seng. De to sidste nævnte kan ses her, den tredje er helt nyt og en nyhed mere er på vej i form at en metalseng, der dog ikke er lanceret endnu (Maj 2022). Men vi kan godt fortælle lidt om den nye metalseng, den leveres i to kasser, den ene boks vejer mindre end 20 kg og kan samles med ét værktøj. Vi glæder os til at præsentere den her på siden.

Emma Kontinentalseng, fås i 3 forskellige størrelser og giver hotelkomfort i dit hjem.

Emma Kontinentalseng
Billede © Emma.dk postet med tilladelse fra annoncør.

Emma Seng. Tidløst skandinavisk design, Ergonomisk og god for ryggen m.v.

Emma Seng
Billede © Emma.dk postet med tilladelse fra annoncør.

Annonce:

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?