Roundup alternativ – Ja det findes

Indeholder reklame via affiliate links for:

Plantetorvet.dk, Homeshop.dk, Bolig-produkter.dk og Skadedyrs-fri.dk

Der findes alternativer til glyphosatholdige produkter

Det populært ukrudtsmiddel Roundup er blevet gjort ulovligt. Forbuddet træder i kraft pr. 1. juli 2022 og dermed er det slut med at købe f.eks. Roundup fra 2023. Forbuddet gælder glyphosatholdige produkter på offentlige og private arealer som f.eks. terrasser, indkørsler, stier, fortove og grus. Fra. 2024 er det helt forbudt at bruge glyphosatholdige.

Heldigvis findes der alternativer. Et af de alternativer der var mest promoveret i starten, var EcoStyle, Roundup er nu tilbage i rampelyset, efter deres nye glyfosatfri version er på markedet. Den nye Roundup er som EcoStyle baseret på mættede fedtsyrer som hurtigt bliver nedbrudt i naturen.

Ecostyle UkrudtsFri

Gift skal være sidste udvej! Men når det skal være, gælder det om at bruge noget der ikke skader miljøet. Lige netop EcoStyle Ukrudtsfri kan leve op til det krav, efter som det er baseret på naturlige aktivstoffer (mættede fedtsyrer), som er hurtigt bliver nedbrudt.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Ecostyle Ukrudtsfri Kvik 750ml kr. 129,00,-
Ecostyle Ukrudtsfri Kvik 750ml

129,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Evergreen  Roundup På Spray 1 Ltr kr. 159,00,-
Evergreen Roundup På Spray 1 Ltr

159,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Roundup Speed - Klar Til Brug 1 L kr. 189,95,-
Roundup Speed - Klar Til Brug 1 L

189,95,- pr. stk. (Spar: ,-)
Roundup Speed - Klar Til Brug 1 L kr. 189,95,-
Roundup Speed - Klar Til Brug 1 L

189,95,- pr. stk. (Spar: ,-)

Bliv fri for ukrudt på kun 3

Ecostyle UkrudtsFri virker på 3 timer og bekæmper både mælkebøtte, tidsel, brændenælde, skvalderkål, padderok m.m. hvilket dækker almindeligt brug i f.eks. en flisebelagt indkørsel. Kan derudover anvendes mod ukrudt under hækken, samt ukrudt i bede og under træer.

Bland selv eller køb klar til brug

Ecostyle UkrudtsFri fås i to udgaver den ene er klar til brug i sprayflaske, den anden skal blandes op med vand. Den flaske der er klar til brug er det sikreste valg, da man her får et produkt 100% klar til brug. Vælger men den anden variant til opblanding, så er det vigtigt at dosere korrekt, da en forkert dosis enten ikke virker eller bliver for kraftig. Husk at læse på vejledningen.


Video: ECOstyle Danmark

Et alternativt til gift er den populære ukrudtsbrænder som ikke indeholder gift, men derimod bruger gas. Gas er jo meget oppe i tiden, som noget vi ikke skal bruge, men så er det godt at man også kan få en elektriske ukrudtsbrænder, som man også kan læse mere om.

Hvis man i stedet sværger til det gode gamle hakkejern, så er der sikkert nogle høns i hønsehuset, der bliver glade for noget ukrudt. Det kræver selvfølgelig at du har et hønsehus.

Det er snart slut med Roundup, heldigvis er der en række alternativer.