Oplevelser i Kandersteg (Schweiz)

Kandersteg er kendt, nok primært blandt nuværende og tidligere spejdere for sit Internationale Spejdercenter. Men Kandersteg har så meget at byde på, som man ikke behøver være spejder for at opleve. Man man måske leje et værelse på spejdercentret, undersøg selv hjemmesiden. Men ellers er der flere hoteller i byen samt i de nærmeste byer. Det er nemlig et smukt område.

Oeschinensee, Kandersteg (Schweiz)

Små 2-3 kilometer fra den lille by Kandersteg i det sydlige Schweiz finder man, via vandrestier den smukke sø Oeschinensee. Søen som er dannet af smeltevand ligger i 1578 meters højde ( knapt 400 meter over byen ). Man tager en lift op fra byen, og går det sidste stykke gennem den smukke natur ned mod søen.

Der findes flere overnatningsmuligheder i Kandersteg, hvis man vil opleve den flotte natur. Fra Kandersteg er der mulighed for at køre ombord på et tog og fortsætte sydpå til Italien. Dertil er det muligt via Bern at køre med tog direkte til Kandersteg. Så med lidt togskifte undervejs eller hvis det gamle nattog betynder at køre igen, så kan man nemt komme der ned.

Oeschinensee, Kandersteg (Schweiz)
Oeschinensee, Kandersteg (Schweiz)

Annonce:
Suncharter.dk

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?