Turen går til Kandersteg (Schweiz)

Kandersteg er kendt, nok primært blandt nuværende og tidligere spejdere for sit Internationale Spejdercenter. Men Kandersteg har så meget at byde på, som man ikke behøver være spejder for at opleve. Man kan måske leje et værelse på spejdercentret, undersøg selv hjemmesiden og ellers kan man måske leje en teltplads. Men ellers er der flere hoteller i byen samt i de nærmeste byer. Det er nemlig et smukt område. Alt til teltturen finder du her.

Oeschinensee

Små 2-3 kilometer fra den lille by Kandersteg i det sydlige Schweiz finder man, via vandrestier den smukke sø Oeschinensee. Søen som er dannet af smeltevand ligger i 1578 meters højde ( knapt 400 meter over byen ). Man tager en lift op fra byen, og går det sidste stykke gennem den smukke natur ned mod søen.

Der findes flere overnatningsmuligheder, hvis man vil opleve den flotte natur. Fra Kandersteg er der mulighed for at køre ombord på et tog og fortsætte sydpå til Italien. Dertil er det muligt via Bern at køre med tog direkte til Kandersteg. Så med lidt togskifte undervejs eller hvis det gamle nattog betynder at køre igen, så kan man nemt komme der ned.

Oeschinensee, Kandersteg (Schweiz)
Oeschinensee, Kandersteg (Schweiz)

Svævebanen Kandersteg-Allmenalp

Hvis du ikke har højdeskræk, så kan jeg anbefale en tur mod toppen med Allmenalp fra Kandersteg. Man finder byen Kandersteg i 1.174 meters højde over havet, hvis du tager kabelbanen op i bjerget lander du i 1.725 meters højde. En nemt måde hvorpå du kan komme 551 meter højere op. Nyd udsigten, har selv været op og ned to gange, det føles lidt vildt, når den kører ud over kanten og har stejl stigning ned mod enden (se billede 2).

Luftseilbahn Kandersteg-Allmenalp
Allmenbahnstrasse 23,
CH-3718 Kandersteg

Luftseilbahn Kandersteg-Allmenalp
Luftseilbahn Kandersteg-Allmenalp

Schwimmbad

Hvad er bedre end et svømmebad? Et udendørs svømmebad i Schweiz med udsigt til bjerge og måske sne.

Schwimmbad Kandersteg
Aeussere Dorfstrasse
3718 Kandersteg, Schweiz

I mangel af billeder fra vandet, så får i lige et billede af et par køer med klokker om halsen.

Schweizisk ko

Rodelbahn Oeschinensee

Var det noget med en rutsjebanetur ned af kælkebakken? Hos Rodelbahn Oeschinensee kan du få en tur både op og ned af bjergsiden. Det er en oplevelse for både børn og voksne. Børn fra 3 år må køre sammen med ledsager. Børn fra 8 år må selv køre på kælkebakke.

Kælkebakken har en længde på 750 meter og du vil opleve en højdeforskel på cirka 150 meter med god fart. Kan anbefales!

Bergstation Gondelbahn
Oeschinensee 37
3718 Kandersteg, Schweiz

Der er maget andet at se i Kandersteg og området omkring. Mest af alt en flot natur, man kan vandre i.

Annonce:
Suncharter.dk