Oplevelsesgaver – Giv en oplevelse?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Go Dream.

Oplevelses gaver en rigtig god mulighed. Nederst på siden finder du et rigtig stort udvalg fra Go Dream, sorteret efter pris. Gavekort kan være med til at kickstarte samfundet, komme ud af sofaen og få nogle oplevelser.

Hvad er oplevelsesgaver?

Oplevelsesgaver? Ja hvad er oplevelsesgaver? Det er gaver som man kan give til personer man gerne vil opleve noget sammen med, det kan også være en gave man kan give for at glæde andre og sidst men ikke mindst så er det en gave, man kan give til folk, der ikke har lavet en ønskeseddel. Har du f.eks. ikke modtaget en ønskeseddel fra dine julegave modtagere? Ja så er oplevelsesgaver en perfekt investering for de fleste aldersgrupper. Oplevelsesgaver er kort sat en perfekt gave til jul, fødselsdag og andre anledninger. Hvad har det med Vor hjem at gøre? Konen og jeg har modtaget et gavekort til oplevelser. Nærmere bestemt et gavekort til en overnatning inkl. morgenmad, men det kan også være et gavekort på en tur i biografen.

Brug gavekortet til et break fra hverdagen

Når man modtager sådan et gavekort, så skal man ind og tjekke hvad der er af muligheder. Der er flere forskellige kroer og hoteller i hele landet man kan vælge imellem. Sådan en tur er måske et meget godt break fra hverdagen med hus og have. Derfor skulle i lige have dette tip, alt skal ikke være arbejde, hus og have! Der skal også være tid til at slappe af.

Vores oplevelse med Oplevelsesgaver

Vores gavekort til oplevelser var en fødselsdagsgave fra mine forældre udstedt af Go Dream: Oplevelsesgaver.dk. Vi havde egentlig fået en tur for 1-person i Ferrari, men vi ville hellere lave noget sammen, så det blev ombyttet til et Kro- og hotelophold for 2 personer. Så nu skal vi bare finde ud af, hvornår det skal bruges.


Oplevelsesgavekort er smarte

En smart ting ved alt dette.. passer gavekortet ikke til modtageren, kan de blot gå ind på den udstedende hjemmeside og bytte opholdet til en anden ting med samme værdi, eller betale differencen og opgradere til en dyrere oplevelse. Det ser vi som en kæmpe fordel. Eneste ulempe vi kan komme i tanke om er at man kun kan bruge pengene på oplevelser, de kan ikke ombyttes til kontanter, hvis f.eks. vaksemaskinen bryder sammen og der skal bruges penge nu og her. Du kan selvfølgelig prøve Facebook Markedsplads, DBA eller Gul & Gratis.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Indlæs flere

Når man sidder og kigger på udvalget på deres hjemmeside, så får man lyst til at prøve det hele! Der er oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende, gavekort til weekendophold og ikke mindst gavekort på oplevelser for 2. Det burde være muligt for alle at finde en god gave, med det store udvalg der findes. Vi har desuden bemærket at der ofte er penge at spare, hvis man køber et gavekort, så hold øje med de aktuelle tilbud på siderne. Det kan ikke vare længe før du skal til den næste fødselsdag? Kig forbi Go Dream.

Oplevelsesgaver

Et par af de rigtig populære oplevelser

En god oplevelse, kan også være god mad.

Gavekort til God mad

Annonce:
Kom i gang med investering
det er nemt med Nordnet One.
Nordnet One - En komplet løsning med lave omkostninger