Oplevelsesgaver – Giv en oplevelse?

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

DuGlemmerDetAldrig.dk og Oplevelsesgaver.dk.

Oplevelsesgaver? Ja hvad er oplevelsesgaver? Det er gaver som man kan give til personer man gerne vil opleve noget sammen med, det kan også være en gave man kan give for at glæde andre og sidst men ikke mindst så er det en gave, man kan give til folk, der ikke har lavet en ønskeseddel. Har du f.eks. ikke modtaget en ønskeseddel fra dine julegave modtagere? Ja så er oplevelsesgaver en perfekt investering for de fleste aldersgrupper. Oplevelsesgaver er kort sat en perfekt gave til jul, fødselsdag og andre anledninger. Hvad har det med Vor hjem at gøre? Konen og jeg har modtaget et gavekort til oplevelser. Nærmere bestemt et gavekort til en overnatning inkl. morgenmad.

Brug gavekortet til et break fra hverdagen

Når man modtager sådan et gavekort, så skal man ind og tjekke hvad der er af muligheder. Der er flere forskellige kroer og hoteller i hele landet man kan vælge imellem. Sådan en tur er måske et meget godt break fra hverdagen med hus og have. Derfor skulle i lige have dette tip, alt skal ikke være arbejde, hus og have! Der skal også være tid til at slappe af.

Vores oplevelse med Oplevelsesgaver

Vores gavekort til oplevelser var en fødselsdagsgave fra mine forældre udstedt af Go Dream: Oplevelsesgaver.dk. Vi havde egentlig fået en tur for 1-person i Ferrari, men vi ville hellere lave noget sammen, så det blev ombyttet til et Kro- og hotelophold for 2 personer. Så nu skal vi bare finde ud af, hvornår det skal bruges. En anden udsteder af oplevelsesgaver, er DuGlemmerDetAldrig.dk som også har et stort udvalg af oplevelser f.eks. Ballonflyvning og Bridgewalking på Lillebælts broen.

Bridgewalking på Lillebælts broen

Bridgewalking på Lillebælts broen var en flot og spændende oplevelse, så det er helt klart turen værd, hvis man ikke er gangbesværet.

Bridgewalking Lillebælt Bridgewalking Lillebælt
Pris fra:
245,00  
Læs mere »

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Dinner in the Dark

Noget vi helt sikkert skal prøve på et tidspunkt er Dinner in the Dark, det ser interessant ud. Har prøvet noget lignende i Berlin engang. Så det skal også prøves her hjemme.

Dinner in the Dark Dinner in the Dark
Pris fra:
1.195,00  
Læs mere »

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

En fordel ved disse oplevelsesgaver er at man tvinges ud af sin comfort zone, altså det område hvor man følser sig tryg. Verden uden for de trygge omgivelser er fuld af oplevelser, vi kiggede lidt på mulighederne, der var mulighed for en tur i Ballon, en køretur Ferrari, tage en tur i Biografpakker, på Helikopterture, på MiniCruise, til Ansigtsbehandling, få Massage, Dykke med hajer, prøve en F-16 Simulator, være Pilot for en dag, prøve Tandemspring, tage på Spaophold og meget mere. Findes det, så findes det her, listen er lang.

Listen er sorteret efter pris, så er det de vilde og unikke oplevelser du søger, så scroll ned mod bunden. Listen viser kun oplevelser fra DuGlemmerDetAldrig.dk og Go Dream – Oplevelsesgaver.dk.

GoBounce på Kragerup Gods
GoBounce på Kragerup Gods
Pris fra: 50,00  
Læs mere »

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

Prøv klatring i Gorilla Park
Prøv klatring i Gorilla Park
Pris fra: 95,00  
Læs mere »

En adrenalinfyldt oplevelse for hele familien i naturen ved Vejle eller Svendborg.

Kanalrundfart i København med Stromma Læs mere »

Tag med på en guidet havnerundfart i København & oplev de kendte seværdigheder fra vandet. Hør spændende historier & tag billeder undervejs

Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte Læs mere »

Oplev Sønderjysk kaffebord, hvor alle de traditionelle kager er repræsenteret. Sønderjysk kagebord med kaffe er en tradition,der må opleves.

Sex, synd & skandaler i København med Weird Walks Læs mere »

WeirdWalks tager dig med på en anderledes gåtur gennem København. Hør fortællinger fra byen & oplev sider af KBH, du ikke kender endnu.

Byen paa vrangen med Weird Walks
Byen paa vrangen med Weird Walks
Pris fra: 120,00  
Læs mere »

Oplev København med en twist, når Weird Walks tager dig med på en anderledes byvandring i Københavns gader. Få et nyt syn på byen.

Kør gokart hos Racehall
Kør gokart hos Racehall
Pris fra: 125,00  
Læs mere »

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Oplev Københavns fristeder med OURWAY Tours Læs mere »

Tag på opdagelse i København og oplev de fristeder, byen gemmer på. Turen går blandt andet forbi Christiania, der jo er kendt som Fristaden.

Go High-klatring på Kragerup Gods Læs mere »

Få dig en forrygende natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 m højde.

Byvandring med Gadens Stemmer
Byvandring med Gadens Stemmer
Pris fra: 149,00  
Læs mere »

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

Ølsmagning hos Trolden Bryghus
Ølsmagning hos Trolden Bryghus
Pris fra: 149,50  
Læs mere »

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus.

Ølsmagning hos Braunstein
Ølsmagning hos Braunstein
Pris fra: 150,00  
Læs mere »

Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere her på siden.

En dag i WOW PARK Billund
En dag i WOW PARK Billund
Pris fra: 175,00  
Læs mere »

WOW PARK Billund er for hele familien. Her kan alle mødes i naturen til en dag med leg i trætoppene. Læs mere om oplevelsen her

Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård Læs mere »

Dansk vin har vundet indpas på vinmarkedet, og Lindely Vingård er med helt i front. Tag turen rundt på vingården og kom tæt på produktionen.

Oplev en dansk vingård hos Nordlund Læs mere »

Oplev en økologisk, dansk vingård hos Nordlund, der ligger kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev en rundvisning og smagsprøver på danske vine.

I Fodsporene på Flammen & Citronen Læs mere »

2 timers byvandring i KBH hvor temaet er 2. Verdenskrig. En spændende oplevelse, der vil falde i god jord hos dem, der elsker historie.

I Fodsporene på de Dødes København Læs mere »

Kom med på en historisk byvandring gennem København for at opleve den på en helt ny måde. Hør de spændende historier & få et ny blik på byen

Prøv Virtual Reality hos Khora
Prøv Virtual Reality hos Khora
Pris fra: 199,00  
Læs mere »

Svøm med hvaler & hajer, tag en tur i rummet eller skyd zombier. Prøv Virtual Reality og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård Læs mere »

Kom med vinbonden på rundtur og til vinsmagning på Guldbæk Vingård. Se de mange vinstokke i markerne og oplev deres moderne vineri.

Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari Læs mere »

Oplev Vadehavets dyreliv på Rømø-Sild færgen. Kom helt tæt på de solslikkende sæler og vær med til at kigge efter krabber, rejer og østers.

Oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours Læs mere »

Se det eventyrlige Nyhavn og begiv dig ud på gåturen op mod landets magtcentrum, Christiansborg. Oplev borgen og få fortællinger om KBH.

Oplev Sort Sol
Oplev Sort Sol
Pris fra: 235,00  
Læs mere »

Oplev Sort Sol i Sønderjylland. Denne guidede tur giver dig en enestående og unik naturoplevelse. Se 1000'vis af stære samle sig på himlen.

Guidet vandretur & frokost ved Skovsgaard Gods Læs mere »

Kom med rundt i den smukke natur på Langeland, sammen med Danmarks Naturfonds dygtige naturvejledere. Oplev naturen og en god frokost.

Bridgewalking Lillebælt
Bridgewalking Lillebælt
Pris fra: 245,00  
Læs mere »

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Prøv klatring hos Blocs & Walls
Prøv klatring hos Blocs & Walls
Pris fra: 250,00  
Læs mere »

Prøv klatring hos Blocs & Walls i København. Klatre-oplevelsen i København får mange 5-stjernede anmeldelser.

Teater & Vin hos Teater Momentum
Teater & Vin hos Teater Momentum
Pris fra: 250,00  
Læs mere »

Sæt dig til rette i teatersalen og glæd dig til en spændende, kunstnerisk oplevelse. Teater Momentum i Odense udfordrer teaterkunsten.

Whiskysmagning hos Braunstein
Whiskysmagning hos Braunstein
Pris fra: 250,00  
Læs mere »

En unik Whiskysmagning hos det anerkendte destilleri, Braunstein. Den perfekte oplevelse til whiskyelskere. Giv også oplevelsen som gave.

Beerwalk i København med People Like Us Læs mere »

Tag med på en anderledes tur rundt igennem Københavns gader og få en smagsoplevelse med de lækre øl fra People Like Us

Kaffekursus hos Kontra Coffee
Kaffekursus hos Kontra Coffee
Pris fra: 295,00  
Læs mere »

Kontra Coffee danner de perfekte rammer for et smagfuldt kaffekursus i København. En lærerig smagsoplevelse for kaffeelskere.

Ølsmagning hos Wintercoat
Ølsmagning hos Wintercoat
Pris fra: 299,00  
Læs mere »

Kom på ølsmagning hos Wintercoat bryggeriet uden for Aarhus. Her er du garanteret en oplevelse, hvor øl er 100% i fokus. Book her på siden.

Østerssafari i Limfjorden
Østerssafari i Limfjorden
Pris fra: 299,00  
Læs mere »

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser.

Mordmysteriet ved Christiansborg med Solve a Mystery Læs mere »

Tag med på en anderledes & spændende rundtur i København med hele familien. Løs gåderne & oplev samtidig byens ikoniske bygninger & steder.

Chokoladesmagning hos Peter Beier
Chokoladesmagning hos Peter Beier
Pris fra: 299,00  
Læs mere »

Oplev den meget populære Chokoladesmagning hos Peter Beier Chokolade, når du, eller gavemodtageren, skal forkæles med fyldt gourmetchokolade

Koncertoplevelser hos Teater Momentum Læs mere »

Med et musikårskort får du fri adgang til mere end 20+ koncerter om året på Teater Momentum. Læs mere om rabatterne & køb her.

Eventyr på Limfjorden
Eventyr på Limfjorden
Pris fra: 350,00  
Læs mere »

Oplev Limfjorden fra vandsiden, når du kommer med på RIB Safari i Aalborg. Vi garanterer vind i håret og en fed naturoplevelse.

SpaDag hos Lübker
SpaDag hos Lübker
Pris fra: 350,00  
Læs mere »

Denne wellness-oplevelse giver dig mulighed for at tilbringe en forrygende spadag hos Lübker Square (med 3500m2 stor wellness-afdeling).

Kajaktur med Outnature
Kajaktur med Outnature
Pris fra: 375,00  
Læs mere »

En aktiv naturoplevelse for hele familien? Kom med på en familievenlig kajaktur langs kysten ved Løkken.

Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen Læs mere »

Tag med på en naturoplevelse ved Lammefjorden på Sjælland. Glid gennem vandet i en havkajak, og smag på kystens spiselige urter.

Citytur i København med Kayak Republic Læs mere »

Er du til rundvisning med et twist, så er dette helt sikkert en oplevelse for dig. Læs mere her.

2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event Læs mere »

Oplev 2. Verdenskrig fra en RIB-båd & hør historikeren fortælle om, hvordan krigen udfoldede sig i og omkring Aarhusbugten. Læs mere her.

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri Læs mere »

Trolden Destilleri laver dansk whisky & du kan få lov til at fylde din egen whiskyflaske med unik whisky. Oplev dansk whisky i topklasse.

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen Læs mere »

Gå på opdagelse i de spiselige urter i naturen ved Slettestrand & oplev Jammerbugten. Når urterne er fundet, laves der mad i Madsmedjen

Bodyflight i Vindtunnel
Bodyflight i Vindtunnel
Pris fra: 445,00  
Læs mere »

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Macaronkursus hos Frédéric Terrible Læs mere »

Macaronkursus med fransk dessertkok en en lærerig, sjov og velsmagende oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her.

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa Læs mere »

Trænger dit ansigt til forkælelse? Hvis ja, så har vi et meget godt bud på en oplevelse for dig.

Latte Art kursus hos Street Coffee Læs mere »

Kom med på et Latte Art kursus hos Street Coffee og lær de basale kaffemotiver og hældeteknikker. En sjov, social oplevelse.

Zzzzov med hajerne
Zzzzov med hajerne
Pris fra: 475,00  
Læs mere »

Oplev Kattegatcentret efter lukketid, få lov til at dissekere en 10-armet blæksprutte og se, hvordan dyrepasserne tilbereder mad til dyrene.

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken Læs mere »

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. En velsmagende par- eller venneoplevelse. Læs mere om oplevelsen og book kurset her.

Puzzle walk i Kødbyen
Puzzle walk i Kødbyen
Pris fra: 495,00  
Læs mere »

Tag med på en spændende puzzle walk gennem Kødbyen. Oplev Kødbyen på en ny måde, mens du løser de udfordrende gåder. Læs mere om oplevelsen.

Guidet kajaktur i Det Sydfynske Øhav Læs mere »

Tag med på en naturoplevelse, der tager dig helt tæt på det maritime miljø i det Sydfynske Øhav.

Floating hos Float Studio
Floating hos Float Studio
Pris fra: 499,00  
Læs mere »

Prøv det populære floating i Aarhus hos Float Studio. Oplev de mange fordele ved flydeterapi, som denne behandlingsform giver dig.

Strandsurfing for 2 ved Vesterhavet med OurStuff Læs mere »

Tag på en anderledes adrenalinfyldt surf tur med dit barn og få en oplevelse, som du og dit barn aldrig glemmer. Sikkerheden er i top.

Prøv Hanggliding
Prøv Hanggliding
Pris fra: 500,00  
Læs mere »

Oplev suset i maven, når du i 500 meters højde svæver rundt over Jylland. Udsigten er fantastisk, og oplevelsen uforglemmelig.

Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter Læs mere »

Tag med på en cykeltur i Nationalpark Mols, hvor der skal smages på de lokale råvarer. En god oplevelse til dig, der elsker MTB & gastronomi

Svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub Læs mere »

Hos Aviator i Aalborg kan du prøve svæveflyvning: En af de mest populære oplevelser her hos DuGlemmerDetAldrig. Lyder det som noget for dig?

Windsurfing med Frozen Palm Tree
Windsurfing med Frozen Palm Tree
Pris fra: 595,00  
Læs mere »

Pak tasken til en dag på vandet med windsurfing i København. Dagens instruktører står klar til at give dig en god & lærerig oplevelse.

SUP kursus med Surf Agency
SUP kursus med Surf Agency
Pris fra: 599,00  
Læs mere »

Vil du gerne prøve et SUP kursus i Aarhus? Så tjek lige denne oplevelse. Her får du et 2 timers Stand Up Paddle kursus i Aarhus (ved havnen)

Wallmans Dinnerparty i København
Wallmans Dinnerparty i København
Pris fra: 669,00  
Læs mere »

Oplev det medrivende show, når Wallmans Dinnerparty åbner dørene til en stor aften i Cirkusbygningen.

SpaDag - Læsø Kur
SpaDag - Læsø Kur
Pris fra: 670,00  
Læs mere »

Hvem vil du forkæle med prisvindende wellness på Læsø? Læsø Kur har i både 2013 og 2014 vundet Oplevelsesprisen i kategorien Wellness.

Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub Læs mere »

Hos Viborg Svæveflyveklub kan du tage turen op i de højere luftlag uden brug af motor. Det kaldes svæveflyvning. En smuk oplevelse.

Hummerjagt ved Limfjorden med Dykker-Butikken Læs mere »

Dyk med ned under havoverfladen for at fange din egen hummer. Vil du prøve hummerjagt i Limfjorden? Læs mere om oplevelsen her.

Floating for 2 hos pause recovery studio Læs mere »

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter.

Prøve-dyk i havet med Dykker-Butikken Læs mere »

Vil du opleve en verden under havet med fiskestimer & spændende havdyr? Så er et prøvedyk i havet noget for dig.

Polospiller for en dag hos Copenhagen Polo Club Læs mere »

Bliv polospiller for en dag og prøv 1½ times introduktion til polo på hesteryg hos Copenhagen Polo Club. En oplevelse ud over det sædvanlige

Ansigtsbehandling hos Pure Nature
Ansigtsbehandling hos Pure Nature
Pris fra: 750,00  
Læs mere »

Føler du dig træt og uoplagt? Denne oplevelse vil give dig fornyet energi og få dit ansigt til at stråle som det aldrig har gjort før.

Undervandsjagt på Sjælland
Undervandsjagt på Sjælland
Pris fra: 795,00  
Læs mere »

Undervandsjagt på Sjælland - nærmere bestemt København - er en perfekt mulighed for at få en uforglemmelig naturoplevelse. Læs anmeldelserne

Prøvedyk i Kattegatcentret
Prøvedyk i Kattegatcentret
Pris fra: 800,00  
Læs mere »

Gå på oplevelse med iltflaske på ryggen, i det 1,5 millioner liter store Oceanarium i Kattegatcentret. Populær oplevelsesgave!

Prøv Paragliding
Prøv Paragliding
Pris fra: 800,00  
Læs mere »

Paragliding er en af de smukkeste oplevelser. Følelsen af at glide gennem landskabet er ganske unik.

Ophold i FÆNGSLET
Ophold i FÆNGSLET
Pris fra: 850,00  
Læs mere »

Har du nogensinde overnattet bag tremmer? Nu kan du få den autentiske oplevelse med en overnatning i FÆNGSLET. Læs mere om oplevelsen her!

Middag for 2 på Lyng Dal Restaurant Læs mere »

På Lyng Dal Restaurant i Ry kan du for kun 780 kr. få en hyggelig middagsoplevelse for to. Her får du serveret anmelderrost gourmetmad.

Nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken Læs mere »

Madkursus i Timm Vladimirs Køkken med fokus på nyt nordisk mad. Den perfekte oplevelsesgave til madentusiasten, der vil være endnu bedre.

Latte Art kursus hos Kontra Coffee Læs mere »

Kom med på et Latte Art kursus hos Kontra Coffee og lær de klassiske kaffemotiver og hældeteknikker at kende. En sjov og social oplevelse.

Oplevelsestur på Limfjorden med RIB-IT Læs mere »

9 timers oplevelsestur på Limfjorden med RIB-IT med stop ved Aggersborg, Fur, Glyngøre & Livø.

Tempelmassage hos Ni'mat
Tempelmassage hos Ni'mat
Pris fra: 950,00  
Læs mere »

Denne oplevelse giver dig fodbehandling- og massage, bobler og frugt samt en helkropsmassage. Tempelmassage hos Ni'mat er et sikkert hit!

RIB-sejlads og hygge i lavvu-telt med SeaRangers Læs mere »

Tag med på oplevelsestur fra Aarhus Bugten til Norsminde Havn, hvor der serveres forfriskninger efter årstiden i SeaRangers Lavvu telt.

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken Læs mere »

Kom på madkursus hos Timm Vladimirs Køkken. Et kursus for alle som elsker saftige bøffer, sovs og gode øl. Oplagt som oplevelsesgave.

Fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature Læs mere »

Giver dine fødder og din krop den behandling de fortjener. Denne oplevelse giver fornyet energi og velvære. Perfekt hvis du elsker wellness.

Kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours Læs mere »

Kyst til kyst tur på de legendariske Puch Maxi i Vestjylland. En all inclusive dagsoplevelse med frokost på Bovbjerg Fyr og meget mere.

Social Dining på Restaurant Basso
Social Dining på Restaurant Basso
Pris fra: 1.099,00  
Læs mere »

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken Læs mere »

Den Lille Kemiker hos Timm Vladimirs Køkken er et meget anmelderrost og populært madkursus. Læs de mange gode anmeldelser og se oplevelsen.

Puch Maxi Ø-hop i Limfjorden med Maxitours Læs mere »

Ø-hop på de legendariske Puch Maxi i Vestjylland. En all inclusive dagsoplevelse med frokost på Venø Kro og meget mere.

Dinner in the Dark
Dinner in the Dark
Pris fra: 1.195,00  
Læs mere »

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

MC Kursus på Padborg Park
MC Kursus på Padborg Park
Pris fra: 1.199,00  
Læs mere »

Denne oplevelse giver dig adgang til MC kursus på Padborg Park. Uanset om du er nybegynder, øvet eller pro vil du få en god dag med fart på.

Romantisk middag - Cafe Hack
Romantisk middag - Cafe Hack
Pris fra: 1.229,00  
Læs mere »

Forkæl din partner eller en du holde af med en udsøgt romantisk middag inkl. vinmenu hos Cafe Hack. Oplevelsen får gode anmeldelser.

Hummerjagt og RIB sejlads med IntoBlue Læs mere »

Tag med IntoBlue på en unik oplevelse i Limfjordens spisekammer efter de store Limfjordshummere.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge
Vildmarksgourmet i Mols Bjerge
Pris fra: 1.250,00  
Læs mere »

Kom med ud i "vildmarken" i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. En god oplevelse, hvis du godt kan lide TV-programmet Nak og Æd.

Bagekursus hos Meyers Madhus
Bagekursus hos Meyers Madhus
Pris fra: 1.290,00  
Læs mere »

Giv dig selv, eller en heldig gavemodtager, en god oplevelse med den populære bageskole hos Meyers Madhus. Bagekurset foregår i København.

Southern BBQ & Street Food hos Meyers Madhus Læs mere »

Oplev det bedste fra det amerikanske sydstatskøkken, når du med Meyers Madhus lærer at tilberede spareribs, bbq-sauce, friteret kylling mm.

Kør Audi R8 på bane
Kør Audi R8 på bane
Pris fra: 1.295,00  
Læs mere »

Oplev Audi R8 bag rattet på Sjællandsringen, Jyllandsringen el. Padborgpark. En meget populær oplevelses til fartelskeren.

Glamping hos Marsk Camp
Glamping hos Marsk Camp
Pris fra: 1.395,00  
Læs mere »

Kom på et glamping ophold i det berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. En helt ny oplevelsesmulighed!

Big Shark Dive i Kattegatcentret
Big Shark Dive i Kattegatcentret
Pris fra: 1.455,00  
Læs mere »

Dyk med hajer i Kattegatcentrets store hajtank - en uforglemmelig oplevelse og meget populær gave. Se mere om oplevelsen herunder.

Middag & Bobler i Bunkers med Hedevang Outdoor Læs mere »

Kom med på den ultimative smagsoplevelse med Hedevang Outdoor & Herregården Nørre Vosborg. Book dit bord her.

Ridetur på godset hos Copenhagen Polo Club Læs mere »

Oplev en ridetur på polohest i Nivå. Turen går gennem naturskønne omgivelser omkring godset Lyngebækgård, der ligger lige ned til Øresund.

Luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature Læs mere »

Chokolade er ikke kun lækkert at spise. Det er også godt at behandle med. Prøv selv og oplev, hvor god en virkning chokolade har på kroppen.

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)
Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)
Pris fra: 1.649,00  
Læs mere »

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

Complete Spiritual hos Complete Me
Complete Spiritual hos Complete Me
Pris fra: 1.695,00  
Læs mere »

Hos Complete Me kan du opleve den særlige chakramassage, som er en udbredt massageform i bl.a. Østen. Få 1,5 times behandling med ædelstene.

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro Læs mere »

Oplev Limfjorden & det smukke Vesthimmerland gennem et gastronomiophold på Hvalpsund Færgekro. Opholdet inkluderer gourmet-menu & morgenmad.

Privat helikoptertur med HeliCompany
Privat helikoptertur med HeliCompany
Pris fra: 2.000,00  
Læs mere »

En privat helikoptertur er en helt særlig oplevelse, hvor du kan få udsigten helt for dig selv. HeliCompany tager dig på oplevelse i luften.

Privat helikoptertur i Sydjylland med Sima Helikopter Læs mere »

Det sydlige Jylland er kendt for sin smukke natur og rige ø-liv, men det er først i luftenat man får den fulde oplevelse.

Tandemspring hos Skydive Viborg
Tandemspring hos Skydive Viborg
Pris fra: 2.195,00  
Læs mere »

Tag springet over Viborg & mærk det frie fald. Skydive Viborg giver dig en oplevelse af de helt store, når du springer ud med faldskærm.

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter Læs mere »

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Oplev Den Danske Vestkyst i rooftop med OurStuff Læs mere »

Den danske vestkyst kan noget helt specielt, og mange fristes til at udforske den på en helt ny måde - oplev Vestkysten i en rooftop.

Spaophold på Hotel Skansen
Spaophold på Hotel Skansen
Pris fra: 2.340,00  
Læs mere »

Tag på en lækker weekendtur til Hotel Skansen. Her i kurbyen Båstad får du en spaoplevelse, der hører til blandt de bedste i Sverige.

Kroophold på Rold StorKro
Kroophold på Rold StorKro
Pris fra: 2.356,00  
Læs mere »

Et kroophold på Rold StorKro giver dig afslapning & naturoplevelser. Kroopholdet er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac.

Ballonflyvning
Ballonflyvning
Pris fra: 2.395,00  
Læs mere »

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Kør Lotus Elise på bane
Kør Lotus Elise på bane
Pris fra: 2.399,00  
Læs mere »

På Padborg Park kan du give den gas i en Lotus Elise. Her får du en unik køreoplevelse, der med garanti vil vække misundelse hos vennerne.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Pris fra: 2.400,00  
Læs mere »

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Kør Ferrari på bane
Kør Ferrari på bane
Pris fra: 2.495,00  
Læs mere »

Sid bag rattet i en Ferrari 458 og mærk de italienske hestekræfter. Den ultimative fartoplevelse til den, der vil køre Ferrari på bane

Co-Driver i Lamborghini
Co-Driver i Lamborghini
Pris fra: 2.495,00  
Læs mere »

Har du altid drømt om at sidde i en Lamborghini med 570 hestekræfter og en brølende V10 motor? Bliv Co-Driver og oplev suset i maven.

Golf & Gourmet på Hotel Amerika
Golf & Gourmet på Hotel Amerika
Pris fra: 2.596,00  
Læs mere »

Nyd hinanden med afslapning og forkælelse. Hotel Amerika huser et ophold hvor kvalitet, mad og golfoplevelse er af højeste standard.

Gourmetophold på Hotel Amerika
Gourmetophold på Hotel Amerika
Pris fra: 2.800,00  
Læs mere »

Oplev Nordjyllands perle, når du tager på et gourmetophold på Hotel Amerika. Hotellet ligger i flotte omgivelser tæt på Mariager Fjord.

SpaDag hos Pure Nature
SpaDag hos Pure Nature
Pris fra: 2.850,00  
Læs mere »

Lyder en hel dag fyldt med spaoplevelser og wellness som noget for dig? Så tjek denne oplevelse ud.

Dit eget romfad hos Trolden Destilleri Læs mere »

Er du vild med rom, har du nu muligheden for at eje dit eget romfad. Køb 8 eller 50 liter. Den ultimative oplevelse til romnørden.

Spaophold på THE THIEF
Spaophold på THE THIEF
Pris fra: 4.450,00  
Læs mere »

Med et spaophold på THE THIEF kan du tage vare på din krop og sjæl med god mad og spa. Her er der snak om en wellnessoplevelse i luksusstil.

Gourmetophold på THE THIEF
Gourmetophold på THE THIEF
Pris fra: 4.485,00  
Læs mere »

Det findes ikke noget bedre end et lækkert måltid & noget godt til ganen. Er du enig? Så er et ophold på THE THIEF en god oplevelse.

Ophold & cykelferie på Hotel Thinggaard Læs mere »

Tag på cykeltur i den vestjyske natur. Her vil I fordelt over tre dage opleve Thys unikke natur, kystbyerne og naturen i Nationalpark Thy.

Kør Jylland rundt i rooftop med OurStuff Læs mere »

Jylland rundt i rooftop monteret på taget af din egen bil. Oplev Jylland - fra nord til syd og fra øst til vest.

Orient Deluxe på Alter Meierhof
Orient Deluxe på Alter Meierhof
Pris fra: 11.059,00  
Læs mere »

Her får du et wellnessophold ud over det sædvanlige. Opholdet inkluderer bl.a. Spisning på Michelin-restaurant, spaoplevelse og meget mere.
Oplevelsesgavekort er smarte

En smart ting ved alt dette.. passer gavekortet ikke til modtageren, kan de blot gå ind på den udstedende hjemmeside og bytte opholdet til en anden ting med samme værdi, eller betale differencen og opgradere til en dyrere oplevelse. Det ser vi som en kæmpe fordel. Eneste ulempe vi kan komme i tanke om er at man kun kan bruge pengene på oplevelser, de kan ikke ombyttes til kontanter, hvis f.eks. vaksemaskinen bryder sammen og der skal bruges penge nu og her. Du kan selvfølgelig prøve DBA eller Gul & Gratis.

Annonce:
Oplevelsesgaver.dk

Annonce:
DuGlemmerDetAldrig.dk

Når man sidder og kigger på udvalget på de to hjemmesider, så får man lyst til at prøve det hele! Der er oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende, gavekort til weekendophold og ikke mindst gavekort på oplevelser for 2. Det burde være muligt for alle at finde en god gave, med det store udvalg der findes. Vi har desuden bemærket at der ofte er penge at spare, hvis man køber et gavekort, så hold øje med de aktuelle tilbud på siderne. Det kan ikke vare længe før du skal til den næste fødselsdag? Kig forbi DuGlemmerDetAldrig.dk.

10 perfekte gave idéer

Håber du fandt nogle fede oplevelsesgaver her over.

Oplevelsesgaver

Et par af de rigtig fede oplevelser

Ballonflyvning
Spa & Brunch hos Arndal
Faldskærmsudspring – Tandem
Kør Djævleræs
Helikoptertur
Kør Lamborghini Gallardo
Dinner in the Dark
Bridgewalking Lillebælt
Hot Coconut Kropsbehandling hos Arndal
Helikoptertur – Rundflyvning

En god oplevelse, kan også være god mad.

God mad

Annonce: