Spaghetti og kødsovs er også på listen over hits til ungerne. Vi har i denne omgang valgt at lave lidt tv køkken ud af det, med flere billeder.
Nedenstående giver nok til 4 personer. Tilberedning ca. 40 minutter.
Ingredienser
- 2 stk. løg.
- 3 spsk. olie
- 500 g. Hakket oksefars
- 1 ds. Hakket tomater
- ½ tsk. Merian eller Oregano
- 400 gr. Spaghetti
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Peber
Spaghetti og kødsovs: Fremgangsmåde
- Hak løgene fint og svits dem til de er gyldne i lidt olie.
- Tilsæt farsen, og lad den brune sammen med løgene.
- Bring vand i kog, i en anden gryde med låg.
- Bland de flåede tomater og krydderier i kødsovsen.
- Lad sovsen småkoge, under låg.
- Tilsæt spaghettien det kogende vand, og lad det koge afhængig af fabrikat.
- Smag kødsovsen til med krydderier.
- Hæld vandet fra spaghettien og server.
Velbekomme
Sulten på mere? Så tjek vores andre opskrifter
Annonce:
Besøg KitchenOne.dk