Spaghetti og kødsovs

Spaghetti og kødsovs er også på listen over hits til ungerne. Vi har i denne omgang valgt at lave lidt tv køkken ud af det, med flere billeder.

Nedenstående giver nok til 4 personer. Tilberedning ca. 40 minutter.

Ingredienser

  • 2 stk. løg.
  • 3 spsk. olie
  • 500 g. Hakket oksefars
  • 1 ds. Hakket tomater
  • ½ tsk. Merian eller Oregano
  • 400 gr. Spaghetti
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber

Spaghetti og kødsovs: Fremgangsmåde

  • Hak løgene fint og svits dem til de er gyldne i lidt olie.
Løg svitses
  • Tilsæt farsen, og lad den brune sammen med løgene.
  • Bring vand i kog, i en anden gryde med låg.
  • Bland de flåede tomater og krydderier i kødsovsen.
Ingredienserne blandes
  • Lad sovsen småkoge, under låg.
  • Tilsæt spaghettien det kogende vand, og lad det koge afhængig af fabrikat.
  • Smag kødsovsen til med krydderier.
  • Hæld vandet fra spaghettien og server.

Velbekomme

Sulten på mere? Så tjek vores andre opskrifter

Annonce:
Bagesten.dk