Forsikring – Tid til det årlige tjek af forsikringer?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Findforsikring.dk.

Har du den billigste forsikring?? Kun få skifter selskab!

Når krisen kradser, så er forsikringerne et af de steder, hvor man ved et serviceeftersyn, kan spare penge. I nogle tilfælde mange penge.

En billig forsikring kan give store besparelser! Vidste du at kun ca. 10% af danskerne skifter forsikring om året? Forsikringsselskaberne kæmper som gale om de 10% der vil prøve noget nyt, de resterende 90% er ligemeget, for de får et godt tilbud, men bliver alligevel hos dere gamle selskab, fordi besparelsen måske ikke er så stor, eller fordi deres nuværende selskab matcher prisen. Hvorfor snyder vi os selv?

Forsikring kan være uoverskueligt

Forsikring kan være noget uoverskueligt noget og det er nok grunden til at mange springer over hvor gæret er lavest. Men det behøver du ikke være mere uoverskueligt end man gør det til. Ser man nærmere på detaljerne i forsikringerne, så er de i grunden meget ens, der kan være enkelte punkter som adskiller sig fra andre, men samlet set, så er du næsten lige godt dækket alle steder.

Men forsikring er noget vi alle har, eller burde have. En forsikring er god at have, når uheldet er ude! Der findes rigtig mange forsikringsselskaber, nogen er gode for unge og andre kan ikke betale sig, hvis man er under 30 år. For at finde den bedste løsning, så kan det godt betale sig at undersøge mulighederne. Vi har selv lige sparet 600 kr. om året, ved at skifte forsikringsselskab.

Når du finder det rette selskab

Når først du har fundet et godt selskab, så skal du ikke bare læne dig tilbage og troligt betale de årlige regninger. Hvis du ikke vil snyde dig selv, skal du år efter år lave en forsikrings gennemgang. Du kan enten lave den selv, ved at ringe/e-maile rundt til et par selskaber, eller du kan få et møde med en rådgiver fra et bestemt selskab og lade dem spidse blyanterne. Tjek dine tilbud, så du ved hvordan du er dækket, skjulte rør er altid en god dækning at have, da et hus kan have mange skjulte rør!

Hvordan får man et godt tilbud på en billig forsikring?

Der findes en række portaler på nettet hvor man hurtigt kan få et godt tilbud på forsikring. Typisk foregår det sådan at man vælger sit nuværende selskab og så får man tilbud fra 3 andre selskaber. Når du så har modtaget de 3 tilbud kan du sammenligne pris og betingelser med din nuværende forsikring og så beslutte om du vil skifte, eller du vil prøve at presse dit nuværende selskab lidt først. Det er jo dumt at betale for meget, for det samme?

Et af de steder hvor man kan få et tilbud på forskringer er Findforsikring.dk. Du kan selvfølgelig også bare spring ud i det og selv kontakte et selskab, selv har jeg god erfaring med Få 3 uforpligtende tilbud og spare tid, så måske det også er noget for dig!

Tænk på hvor sjovt du kan få det for de penge du ikke betaler til et forsikringsselskab? Jo mere du spare, jo bedre! Til slut skal du lige have et tip med på vejen, brug en time en gang om året, til at gennemgå dine forsikringer og til at bede om et godt tilbud fra et konkurrerende selskab.

Husk at få det hele med?

Har du en gammel forsikring som ligger og samler støv? Så kan du helt sikkert få et bedre tilbud et andet sted, kunder som ikke brokker sig, får altid den højeste pris. Er du dobbelt dækket? Alle som forlader Danmark, enten mod nord, øst, syd eller vest skal have en rejseforsikring, ellers kan det blive dyrt, hvis uheldet er ude, (Husk også det blå EU sygesikringsbevis).

Tjek din indboforsikring før du bestiller din rejseforsikring, hos nogle selskaber er en rejseforsikring inkluderet i indboforsikringen, og så er der jo ikke nogen grund til, at bestille en ekstra rejseforsikring. Det er dog en god idé at nærlæse din police, for nogle rejseforsikringer dækker bedre end andre. Husk også at der findes rejseforsikringer til EU og rejseforsikringer til hele verden, så skal du uden for EU, så sørg for at have den der dækker hele verden.

Vi ønsker dig god forsikrings jagt!

Her under har vi beskrevet nogle af de mest almindelige forsikringer, man skal have styr på.

Bilforsikring

En bilforsikring er nok noget af det første man skal have, når man fylder 18 år og investerer i en bil. Det er her man når en alder, hvor man er træt af ventetiden i offentlig transport og gerne vil køre sine egne veje. Er det en gammel bil, vil der typisk være penge at spare, ved at vælge en Ansvarsforsikring. Den dækker ikke bilen, men udelukkende det skade du forvolder på andre.

Har du derimod en ny eller nyere bil, så er det en god idé med en kaskoforsikring og ansvarsforsikring. Her sikrer du nemlig også din egen investering i bilen. Engang kunne man spare 65% på bilforsikringen hos Alka, hvis man gennemgik et “Respekt for fart” kursus. De dage er desværre ovre, pga. faldende interesse for kurset, er det nedlagt. Du må på jagt efter det bedste tilbud på en billig bilforsikring. Det er en god idé at få inkluderet vejhjælp i din bilforsikring.

Få et tilbud på en billig forsikring

Husforsikring

En husforsikring dækker alt det der vedrører huset, indvendig og udvendig, faste installationer, som bliver stående, selv om man vender huset på hovedet. Med en husforsikring er du dækket ved skader foresaget af vand, storm og brand. Er du husejer er det derfor en meget vigtig forsikring at have. Der er mange ting man kan gøre, for at undgå ulykker – Kontroller taget for revner, kontroller alle vinduer er lukket, rens tagrender, rens afløbsriste, har du kælder så overvej en højvandslukke. Er skaden sket, så kontakt straks dit forsikringsselskab! Er dit hjem klar til skybrud? En anden forsikring der kan være aktuel, er en entrepriseforsikring i forbindelse med udvidelser af huset eller nybyggeri.

© aleutie - Fotolia.com

Indboforsikring

En indboforsikring dækker alt det der falder ud, når du vender huset på hovedet. Det vil sige møbler og anden inventar som f.eks. brand, indbrud, vandskade, uventede skader på indbo, ansvarsforsikring, retshjælp, psykologisk krisehjælp, identitetstyveri. Helt bestemt også en god forsikring at have, når uheldet er ude.

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring er den der træder til, hvis du får varigt mén, tandskader, skal have behandling hos fysioterapeut m.v. skal have dødsfalds dækning til dine pårørende eller hvis du dyrker farlig sport. Forsikringen dækker som ofte ikke hvis du har opført dig groft uagtsomt, f.eks. hvis du hælder tændvæske på grillen.

Rejseforsikring

Har du en rejseforsikring? Før du tegner en, så undersøg lige om du allerede er dækket via dit Mastercard eller din husforsikring. Mange gange så kan der opstå dobbelt dækning der. Fordi man er dobbelt dækket, så betyder det ikke man får dobbelt erstatning. Så få lige styr på det, for en sikkerheds skyld.

Gennemgå f.eks. denne infografikken i 12 trin fra Mikonomi.dk.