Måltidskasser – Sund mad på en en nem måde – Vi har selv testet

Indeholder reklame via affiliate links for:

HelloFresh, Aarstiderne.dk, Retnemt.dk m.fl.

Måltidskasser har du prøvet dem? De findes i flere varianter og fås fra flere forskellige firmaer. Vi har selv, som en travl børnefamilie afprøvet forskellige måltidskasser, primært fra Aarstiderne, da de havde mange forskellige muligheder at vælge imellem. Men vi har også hørt godt om Kokkens Hverdagsmad og Skagenfood.

Hvis vi ser på de forskellige kasser, så er Aarstiderne økologisk og tilberedningen i de sundeste pakker varierer mellem 30 og 45 minutter. Ikke alle pakkerne er for børnefamilier, f.eks. ikke slankepakken. Kokkens Hverdagsmad skulle være nem og familievenlig mad, som børnene også kan spise med mulighed for at ændre lidt i pakkerne hver uge, en ting man ikke kan hos f.eks. Aarstiderne, som har et fast program man følger. Til gengæld kan man planlægge de forskellige indholds kasser som man vil, det var ret nemt. F.eks. slanke kassen første uge, så kvikkassen eller børnefamiliekassen ugen efter.

Der er noget for enhver smag, når det gælder måltidskasser. Nogle er 100% økologiske andre er 100% vegetariske, mens andre pakker blot fokuserer på at maden skal være hurtig færdig, specielt hastigheden kan være afgørende, med utålmodige og sultne børn i nærheden.

Mest populære måltidskasser

Personligt tror jeg vi skal prøve Kokkens Hverdagsmad eller Retnemt Måltidskasser næste gang vi bestiller. Men lige pt. holder vi en pause med måltidskasserne og prøver selv at lægge en madplan. Nogle gange mangler man bare den gode inspiration til maden og så er en måltidskasse en fantastisk opfindelse, der gør det hele nemmere.

Retnemt – Et navn der forpligter

Men hvordan forholder det sig egentlig? Jo på 7 punkter, så lever Retnemt op til sit navn. 1. Du har mulighed for selv at bestemme, hvad der skal på menuen. 2. Du kan vælge en af fire faste måltidskasser, f.eks. Hurtig, Favorit, Flexitar eller Vegetar. 3. Du kan frit vælge mellem 40 retter hver uge. 4. Ting du ikke ønsker, fravælg nemt udvalgte ingredienser. 5. Vælg selv hvor mange dage du vil have mad til fra 2 til 5 dage. 6. Der er ingen binding. 7. Du kan samtidig være bæredygtig, da du får en portions tilpasset leverance, der minimere madspild. Måske du skulle prøve Retnemt?

Gider du ikke selv lave maden?

En måltidskasse er da meget godt, men hvad hvis man kunne få leveret færdig mad? Altså ikke nødvendigvis en Pizza fra den lokale fastfood leverandør. Men noget mere sund mad, lige til at varme og servere.

Mulighederne er mange, du kan få alt lige fra Sundtakeaway.dk, vælg din menu og få leveret hver uge eller hver 2. uge. Få leveret mad til 2, 3, 4 eller 5 personer. og til 3, 4 eller 5 dage. Du kan 12 dage i forvejen vælge hvilke retter du ønsker, vælger du ikke noget, bestemmer kokken. Tænk sig at være fri for at lave mad, 5 dage om ugen. Yes!!

Skal det være næsten som Tante lavede det? Tjek Bonzo.dk, som også ser lækkert ud.

Update: 27/01-2022

Vi har nu prøvet både Aarstiderne, Kokkens Hverdagsmad og HelloFresh. Favoritten pt. er helt klart HelloFresh, da retterne er utroligt nemme at lave. Ofte max 15-20 minutter og menuerne er på en måde både spændende nye og krydret med noget grønt. I dag fik vi f.eks. “Kødboller med grøntsager i grøn karrysauce. Dertil brune ris og røde ris samt Thaisalat bestående af pak choy, babyspinat, agurk, sesam og citrus fresh olie.” interessant menu, som vi ikke have fundet på selv.

Annonce:
Kom i gang med investering
det er nemt med Nordnet One.
Nordnet One - En komplet løsning med lave omkostninger