Måltidskasser – Sund mad på en en nem måde – Vi har selv testet

Måltidskasser

Måltidskasser har du prøvet dem? De findes i flere varianter og fås fra flere forskellige firmaer. Vi har selv, som en travl børnefamilie afprøvet forskellige måltidskasser, primært fra Aarstiderne, da de havde mange forskellige muligheder at vælge imellem. Men vi har også hørt godt om Kokkens Hverdagsmad og Skagenfood.

Hvis vi ser på de forskellige kasser, så er Aarstiderne økologisk og tilberedningen i de sundeste pakker varierer mellem 30 og 45 minutter. Ikke alle pakkerne er for børnefamilier, f.eks. ikke slankepakken. Kokkens Hverdagsmad skulle være nem og familievenlig mad, som børnene også kan spise med mulighed for at ændre lidt i pakkerne hver uge, en ting man ikke kan hos f.eks. Aarstiderne, som har et fast program man følger. Til gengæld kan man planlægge de forskellige indholds kasser som man vil, det var ret nemt. F.eks. slanke kassen første uge, så kvikkassen eller børnefamiliekassen ugen efter.

Der er noget for enhver smag, når det gælder måltidskasser. Nogle er 100% økologiske andre er 100% vegetariske, mens andre pakker blot fokuserer på at maden skal være hurtig færdig, specielt hastigheden kan være afgørende, med utålmodige og sultne børn i nærheden.

Har har vi lavet en hurtig sammenligning af nogle af de mest kendte måltidskasse leverandører i Danmark:

Personligt tror jeg vi skal prøve Kokkens Hverdagsmad eller Retnemt Måltidskasser næste gang vi bestiller. Men lige pt. holder vi en pause med måltidskasserne og prøver selv at lægge en madplan. Nogle gange mangler man bare den gode inspiration til maden og så er en måltidskasse en fantastisk opfindelse, der gør det hele nemmere.

Update: 4/9-2019

Vi har nu prøvet både Aarstiderne og Kokkens Hverdagsmad. Favoritten pt. er helt klart Kokkens Hverdagsmad, da retterne er utroligt nemme at lave. Ofte max 15-20 minutter og menuerne er på en måde både spændende nye og krydret med noget grønt. I dag fik vi f.eks. “Kødboller med grøntsager i grøn karrysauce. Dertil brune ris og røde ris samt Thaisalat bestående af pak choy, babyspinat, agurk, sesam og citrus fresh olie.” interessant menu, som vi ikke have fundet på selv.