Spring til indhold

Måltidskasser – Sund mad på en en nem måde – Vi har selv testet

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

HelloFresh, Aarstiderne.dk, Retnemt.dk, Yumbo.dk, Kokkens Hverdagsmad, Simple Feast m.fl.

Måltidskasser har du prøvet dem? De findes i flere varianter og fås fra flere forskellige firmaer. Vi har selv, som en travl børnefamilie afprøvet forskellige måltidskasser, primært fra Aarstiderne, da de havde mange forskellige muligheder at vælge imellem. Men vi har også hørt godt om Kokkens Hverdagsmad og Skagenfood.

Hvis vi ser på de forskellige kasser, så er Aarstiderne økologisk og tilberedningen i de sundeste pakker varierer mellem 30 og 45 minutter. Ikke alle pakkerne er for børnefamilier, f.eks. ikke slankepakken. Kokkens Hverdagsmad skulle være nem og familievenlig mad, som børnene også kan spise med mulighed for at ændre lidt i pakkerne hver uge, en ting man ikke kan hos f.eks. Aarstiderne, som har et fast program man følger. Til gengæld kan man planlægge de forskellige indholds kasser som man vil, det var ret nemt. F.eks. slanke kassen første uge, så kvikkassen eller børnefamiliekassen ugen efter.

Der er noget for enhver smag, når det gælder måltidskasser. Nogle er 100% økologiske andre er 100% vegetariske, mens andre pakker blot fokuserer på at maden skal være hurtig færdig, specielt hastigheden kan være afgørende, med utålmodige og sultne børn i nærheden.

Mest populære måltidskasser

Har har vi lavet en hurtig sammenligning af nogle af de mest kendte måltidskasse leverandører i Danmark:

Personligt tror jeg vi skal prøve Kokkens Hverdagsmad eller Retnemt Måltidskasser næste gang vi bestiller. Men lige pt. holder vi en pause med måltidskasserne og prøver selv at lægge en madplan. Nogle gange mangler man bare den gode inspiration til maden og så er en måltidskasse en fantastisk opfindelse, der gør det hele nemmere.

Gider du ikke selv lave maden?

En måltidskasse er da meget godt, men hvad hvis man kunne få leveret færdig mad? Altså ikke nødvendigvis en Pizza fra den lokale fastfood leverandør. Men noget mere sund mad, lige til at varme og servere.

I en travl hverdag, kan man let forfalde til det usunde valg. Men man kan også få en måltidskasse, sammensat af ernæringseksperter og dygtige kokke, lige klar til at spise. Mydietpal.dk – Så har du brug for at alle måltider er 100% klar til at spise, vil du undgå madspild og i gennemsnit spare 1 time om dagen? Så er det Mydietpal.dk du skal prøve.

Mulighederne er mange, du kan få alt lige fra Sundtakeaway.dk, vælg din menu og få leveret hver uge eller hver 2. uge. Få leveret mad til 2, 3, 4 eller 5 personer. og til 3, 4 eller 5 dage. Du kan 12 dage i forvejen vælge hvilke retter du ønsker, vælger du ikke noget, bestemmer kokken. Tænk sig at være fri for at lave mad, 5 dage om ugen. Yes!!

Skal det være asiatisk, så kan du prøve Yumbo.dk – Asiatiske måltidskasser.

Skal det være næsten som Tante lavede det? Tjek Bonzo.dk, som også ser lækkert ud.

Skal det være økologisk så prøv at kigge på Halkær Ådal, vælg mellem flere måltidskasser.

Skal det være mad på under 30 minutter på Marley Spoon, der lever opskrifter og ingredienser.

Update: 27/01-2022

Vi har nu prøvet både Aarstiderne, Kokkens Hverdagsmad og HelloFresh. Favoritten pt. er helt klart HelloFresh, da retterne er utroligt nemme at lave. Ofte max 15-20 minutter og menuerne er på en måde både spændende nye og krydret med noget grønt. I dag fik vi f.eks. “Kødboller med grøntsager i grøn karrysauce. Dertil brune ris og røde ris samt Thaisalat bestående af pak choy, babyspinat, agurk, sesam og citrus fresh olie.” interessant menu, som vi ikke have fundet på selv.

Annonce:
Emma-Madras.dk