Moccamaster – Alt hvad en kaffe-narkoman behøver!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Homeshop.dk, KitchenOne.dk, Hvidevareshoppen.dk og Coop.dk

Moccamaster giver god kaffe

Moccamaster er hvad der får kaffen klar når du får gæster! Med en Moccamaster kan du være sikker på at der er kvalitet bag produktet. Moccamaster kommer fra den Hollandske producent Technivorm, der gennem 45 år har produceret kaffemaskiner. Kaffemaskinen er samlet og monteret i hånden, af professionelle medarbejdere. Når din Kaffemaskine er blevet samlet, så bliver den omhyggeligt kontrolleret før den bliver pakket og sendt til dig.

Lang holdbarhed

En Moccamaster kaffemaskine leveres med 5 års garanti. Technivorm er dog så stolte af deres kaffemaskine, at du blot ved at klikke ind på Technivorm’s hjemmeside, kan fordoble din garanti til 10 år, hvis den er lavet i aluminium. Der er således tale om en kvalitets maskine, der kan pryde køkkenbordet i mange år. Det står derfor ganske klart, at dette ikke bare er en kaffemaskine, men en rigtig kvalitets kaffemaskine, der kan brygge kaffe i rigtig mange år!

Er dit vand hårdt, altså fyldt med kalk, så skal du huske at afkalke din kaffemaskine, så vil den holde længere.

Findes i flere modeller

Denne kaffemaskine findes i flere modeller og farver, det eneste du skal gøre at at vælge den der passer til dit køkken. Med fri fragt og hurtig levering kan din Moccamaster i nær fremtid pryde dit køkkenbord. Bliv ikke overrasket hvis din Moccamaster tilbringer et par årtier på køkkenbordet. Der findes Technivorm maskiner der har været i drift i over 30 år, så hvis du passer godt på den, så er det en god investering. Kaffemaskinen er samtidig en perfekt julegave, til din kaffedrikkende bekendtskaber.

Hvor tørsten er størst, kan Moccamaster også klare efterspørgslen. kaffemaskinen findes nemlig i en version med 4 kander, velegnet til firmaer, forsamlingshuse m.v. Den kan brygge kaffe i to kander og er udstyret med 2 ekstra varmeplader, så 4 kander kaffe kan holdes varm. Ingen skal dø af tørst med en effektiv kaffemaskine i nærheden!

Se udvalget af moccamaster tilbud her

En rigtig Gør-det-selv type drikker jo kaffe! Så du får lige et par pris eksempler her på moccamaster kaffemaskiner her! Kaffe har desuden gavnlige effekter da koffeinen kan kvikke op og i nogle tilfælde lindre migræne.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Moccamaster Termokande 1,25 L kr. 599,00,-
Moccamaster Termokande 1,25 L

599,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Moccamaster Cup-one Hvid kaffemaskine kr. 1.519,00,-
Moccamaster Cup-one Hvid kaffemaskine

1.519,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
TILBUD
Moccamaster kaffemaskine - Cup-one - White kr. 1.519,00,-
Moccamaster kaffemaskine - Cup-one - White

1.519,00,- pr. stk. (Spar: 80,-)
Moccamaster Manuel - Kaffemaskine kr. 1.749,00,-
Moccamaster Manuel - Kaffemaskine

1.749,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Kaffe fra Moccamaster

Annonce: