Tilbehør til festen – Alt du skal bruge

Indeholder reklame via affiliate links for:

Purpleandpink.dk

Skal der være fest, så lad der være fest!

Tilbehør til festen? Ja hvad skal man bruge? Du har fundet en dato, du har stedet I skal være og du har udsendt invitationer og planlagt maden. Ja, nu mangler der kun det sidste, det unikke og det det gør en social komsammen til en fest.

Honeycombs, Papir pom pom og Rosetter

Børnefødselsdagen, Babyshower, Barnedåb, Nytår, Bryllup ja langt de fleste fester kan klares med Honeycombs, Papir pom pom og Rosetter. Hvad har de 3 ting til fælles? De er alle lavet af papir. Honeycombs er formet som kugler. Rosetter er også kugler, men lidt mere flade. Pom pom er puffede bolde.

Honeycombs, Papir pom pom og Rosetter er noget af det mest benyttede til festen og fås i flere størrelser og farver, afhængigt af festens tema. De bruges typisk som bordpynt, men kan også hænges op. Festen kan selvfølgelig også indeholde mange andre former for bordpynt, så hold øje med de relaterede produkter.

Når de kombineres, giver det en fed fest kulisse.

Er det Fodboldfest der skal afholdes?

En fodboldfest skal selvfølgelig ikke have barnedåbs pynt. Nej, her skal der Fodbold pynt på bordet. Fodbold pynt kan naturligvis også benyttes til en børnefødselsdag med fodboldtema. Der er både papkrus, tallerkener, balloner og meget mere. Du får ikke en bedre fodboldfest, uden Fodbold pynt.

Med fodboldpakkerne er der hurtigt pyntet op til weekendkampen og turneringerne.

Find en masse fedt tilbehør til festen!

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Skal i giftes? Tid til bryllupsfest

Du skal kun giftes en gang, så den skal have fuld gas med pynt og glimmer. Et bryllup er en fantastisk oplevelse med god stemning, som kun forstærkes af den rette bordpynt og pynt i lokalet. Pynt til bryllup består bl.a. rosetter, ris poser, pynt til bilen, balloner, skråbånd, stearinlys, hjerter, papkrus, servietter, paptallerkner, stjerner, bordkort, gaveposer, konfetti, hjerter, ballonpinde, forhæng, guirlander og servietter. Find alt Pynt til dit bryllup her.

Husk både festlokale, hus/lejlighed, bil, kirke og det hele. Alt skal ose af kærlighed og god stemning.

Er du gæst til festen, så husk gaven! Oplevelsesgaver et et dejligt afbræk fra hverdagen.

Tilbehør til festen f.eks. Bryllupsfesten

Annonce: